Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обсъждане на имотни обяви - 32

  • 32 750
  • 633

Анкета

Следите ли имотни обяви?

Опции:

Добре дошли в новата тема!
🏘️🏛️🏫🏬🏢🏡🏠🏚️🏕️🏗️
Линк към предишната тема.
Виж целия пост
# 1
Идвам в новата тема.
Да я напълним с много сделки 😃
Виж целия пост
# 2
Какво мислите за тази обява? Защо има такава носеща греда по средата на хола?
Дали локацията е добра?
https://m.imot.bg/details/1c168474082431951
https://m.imot.bg/details/1c168319975558355
https://m.imot.bg/details/1c167479592309967
Виж целия пост
# 3
Този кривундел не може да носи много. Дали не крие някаква тръба?
Виж целия пост
# 4
Ох, Созопол, моя любов Heart Много харесвам града и блазирам на всеки, който би имал жилище там. За цените как са там нямам идея, иначе апартаментчето изглежда прилично, горе-долу добре обзаведено, т.е. евентуално няма да се инвестират много пари за дооправяне/ремонт. Кухненската част ми се вижда малко малка, но ако е ваканционно жилище си е точно. Паркетът малко кофти е насосан между кухненската и холската част, ама... Родителската спалня е малка и този климатик заврян в гардероба не мисля, че изпълнява ефективна функция. Десенчетата по стените в детската и основната спалня ми идват малко соц, но това е субективно. Ще се живее ли там? Зимата не знам добре ли се отоплява. Хубаво щеше да е да има снимки на сградата отвън ама няма. Панорама към морето не видях кой знае каква Grinning Само покрив, но това не е най-важното. Локацията не знам точно къде е. Сещам се за една детска площадка в новия град до един супермаркет, там е много приятно, тихо и близо до плажа. И една друга площадка има, която е в другия край на града, която не мога да я обясня, но и там не е лошо. Но трябва да се види на живо, кой знае какво може да направи впечатление скрито зад мебелите.
Виж целия пост
# 5
Интересна обява, какво мислите?
https://premiumnewhome.com/imot/3-staen-sofiya-lozenecz/
Виж целия пост
# 6
Не е лош, но далеч от перфектен. Коридорът е изключително тесен и клаустрофобичен, балконът е пълна смешка, плочите в баните са за смяна. Иначе много ми допада холът с кухнята, многото прозорци също. Гледачката, за съжаление, не е кой знае какво
Виж целия пост
# 7
Нещо не можах да увелича добре снимките, както и да е. Цената на този апартаме т е заради метрото, квартала и че се предлага в заеършен вид, на който му харесва как е завършен. Иначе за тази цена може да се намери четиристаен на зелено в друг квартал, но да, няма да отговаря на горните условия, взети заедно. Хич не обичам обяви, на които е дадена схема, пък не са сложили квадратура Grinning Ясно, че който се интересува, ще попита, ама като качваш схема, защо аджеба да не напишеш и квадратите Grinning Изложението май също не беше посочено или съм го пропуснала. На среден етаж е. На ток - обсъждахме преди време, че за едни е плюс, за други минус. Сградата не е твърде стара. Терасата е покъртително тясна и предпоставка за инциденти особено, ако има деца. Излизала съм на такава тераса в офис, използваха я само за пушене и много се внимаваше и напомняше на всеки да е винаги облегнат към прозореца. Но това е офис, иди-дойди, за живеене е кофти или направо бих броила, че няма тераса. Спалните изглеждат нормални размери, но някак странно са разтеглени и е възможно да е оптическа илюзия, то затова щеше да е хубаво да има квадратура. Едната спалня има доста прозорци, светло е, създава простор, е гледката е към някакви блокове, ама поне са сравнително далеч. Коридорчето е тесничко. Обзавеждането според мен не е някакво по-особено, т.е. луксозно,че да дава тежест в цената. На някои хора ще им допадне и ще си спестят ремонта, други да кажем ще запазят част, трети нищо. Вече зависи според средствата и вкусовете. Паркетът не мога да преценя имитация на истински ли е ули истински. Ако е истински се води за плюс в цената. Гаражът изглежда добре поддържан, не мернах нещо, подсказващо теч, говори добре за сградата.

П.С. Още нещо - отдолу пише, че има мазе и склад в апартамента. Склад според схемата няма, така че аз бих попитала и мазе изобщо има ли и включено ли е в цената, че напоследък или няма, или не са включени. Сградата не е нова и би следвало да има, но самото несъответствие, че са посочили склад, а такъв няма, би ме навело на мисълта да поразпитам кое са посочили коректно и кое не.
Виж целия пост
# 8
Полезно мнение на Алмонд. Simple Smile
Аз обаче не успявам да видя снимките. От телефон съм. Излиза ми само основната на обявата и като я натисна, нищо не дава.
Обаче си пише квадратура, 90 + застроена чиста площ, 100 с общите части.
Виж целия пост
# 9
И при мен само първата снимка излиза Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Хмм, интересно. И аз съм през телефон, цъкнете на заглавната снимка в центъра и после наляво-надясно слайдвам. Първия път цъкнах долу, където пише 23 снимки с иконка, но също нищо не се отвори. В центъра на снимката като кликна се слайдват. А може и с различни браузъри/устройства, нещо да има проблем техния сайт.

За квадратурата имах предвид на отделните стаи да я напишат, защото са качили схема, на която пише само хол, спалня, кухня, спалня и толкова, само за красота Grinning
Виж целия пост
# 11
И при мен не се зарежда. От телефон съм, цъкнах на заглавната снимка в центъра. Ни на ляво, ни на дясно зарежда.
Виж целия пост
# 12
Ако тази схема е мащабна, а и съдейки от обзавеждането
Скрит текст:
то ширината на хол, кухня, спалня е около 3-3.2 метра.
С прилично изпълнени довършителни работи е, за мен минус е огромният Г-образен коридор, тясната тераса (вариант е разширяване на помещенията и изпълнение на френски прозорци на терасата, но е необходимо решение на ОС на Етажната собственост). Снимките са супер разтеглени, гледах едно помещение от снимки с различни ъгли и пак не добих пълна представа за размерите.
Още нещо ми изглежда съмнително - при 92 м2 застроена площ няма как общите части да са толкова малко.
Цената на гаража е ОК и е хубав.
Виж целия пост
# 13
Сега вече се виждат снимките Simple Smile
Според мен дограмата е дървена - на една от последните снимки, прозорецът се вижда откъм балкона, видях маджун.
Коридорът е с вградени гардероби по едната стена
Виж целия пост
# 14
Волни съчинения на тема Лозенец 😃 това най-вероятно е в блоковете зад Парадайс (което е абсолютен Хладилник, Лозенец му е общината административно). Там има хубави сгради, но спрямо цената се съмнявам да е в някоя от тях - цените на тристайните в хубави сгради там е 300+
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия