Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За новите маниери в свалките

  • 18 459
  • 558
По същество:
Писал ми непознат нощес - Здравей, много си хубава и усмихната! Пишеш ли си с някого?

Пишеш ли си, пишеш ли си, хора! Това ли е новата заявка за ексклузивност?
Как не се сети да пита - смея ли се с някого, танцувам ли, живея ли, обичам ли, готвя ли мусака?

Какво става, не разбирам….

Преди седмица, две, също непознат акаунт ми писа - показах те на жена ми, каза, че си много красива….

Разбирам, че всеки търси и има право на заявка, всеки е в конкурентна среда и се опитва да изпъкне, но не разбирам накъде вървим, наистина.

Кое вече се приема за нормално? Вас питам, че вече не знам….
Виж целия пост
# 1
Стесних кръга до 1-2- 3- ма, един от които е напълно непознат, другият ми е бизнес партньор, значи не се брои.
Изцяло виртуалният е ок с това, че съм обвързана, даже го устройва, само да е тайно и да не се хваля на приятелки. Аз пък го плаша с ревнив мъж, ако въобще отговоря. По нАучни въпроси се заприказвахме, иначе. Яд ме е, че такоз хубу момче не ще семейство и що - годе прилични отношения, ама…
Виж целия пост
# 2
Абе, то да стигнеш дъра- бъра си е тегаво, ето, теб са знаели как Laughing

Моите потенциални са или малограмотни или това горе. Не, че имам щения за лаф с някакви хора, чудя се какво, защо, как…

Или съм пораснала Mr. Green
Виж целия пост
# 3
Не ги съдя мъжете, не им е лесно. Не само, че на тях се пада да правят първа крачка в тъмното, но в днешно време, е вероятно да е десетият писал на жената за деня и стотният за седмицата. Каквото и да измисли, вече е казано хиляди пъти, и дори някога да е било оригинално, вече е тривиално. Да не говорим, че писмената комуникация не е като живата. Инструментите са ограничени, а ако думите не са ти сила, другото увисва. Тегава работа, общо взето. Радвам се, че вече не ми се налага Joy Но и преди, винаги съм предпочитала живата комуникация, а онлайн, съм избягвала семантичния разбор.
Виж целия пост
# 4
Пуснах обява, че продавам стар айфон.
И понеже е през фейса и се виждат мои снимки ме налазиха.
Писаха ми основно господа от малцинствата, един от които ми изпрати снимка на разперени в ръцете долари.
Ми това е, кой колкото и както може, пък ако някоя се закачи, значи ще си паснат.
Улесняването на комуникацията върви едновременно с опростяването й.
Къде с липса на запетайка и буква, къде с емотикони (липса на думи), къде с липса на мисловен капацитет.
Така де, модерно е
да не дискриминираме😁.
Виж целия пост
# 5
Соц.мрежите ни направиха по-директни. Ми като е дистанционно си е писане свалката, буквално, защо да му се вика друго. А и възприехме американския начин на комуникация, няма увъртане. Питаш си направо да не си губим времето, 5 милиарда сме в интернета, бол.
Виж целия пост
# 6
Те на мен пишат, че мириша на пръст, вие  се чудите...
Виж целия пост
# 7
Ти защо обръщаш  внимание па на такива…Нито са ти на нивото, нито нищо!Но е факт, че винаги е имало такива индивиди! Смешни са😃Игнор и това е
Виж целия пост
# 8
Това за мен не е свалка. Някакви олигофрени. Обикновено трия и блокирам. Някои по хард още си ги пазя, като един, който искаше да ми подарява апартамент, ама още не бил го наследил. И какво, да му се вържа, че ме сваля и наистина ме харесва ли?! Те такива пишат наред, все някоя може да им се върже. Не ме впечатляват въобще.
Виж целия пост
# 9
Това с показването на снимка на жената.... останах без думи!

Парите, парите що не ги иска душко Емотиконка, щом е от шоколадите, бол има 🤣

По-добре изтъркано, отколкото смотано. Направо ги блоквам такивата. Онзи ден един ми писал: "В ....(име на град) ли си?" и сложил някакъв ангел. Щях да му пиша, ама викам си, няма нужда да си показваш ноктетата🙄
Виж целия пост
# 10
новите маниери в свалките са жив зян..да ти се отще да те свалят..
познати, с които си имаме номерата и сме се виждали по работа, ми пишат по разни вайбъри и подобни някакви пълни тъпотии, за да проверят дали ще се очаровам от "вниманието" им.. някои упорити по една година честитят празници и се сещат да пишат "как си?" или  "пази се"...
има и някакви съвсем хахави дето пишат с изчезващи съобщения от различни номера, след блокиране..те ме познавали, ама аз не ги знам кои са..
друг пък, непознат от интернет, с който съм разменила няколко нормални реда комуникация, праща букет с куриер, без да съм давала адрес и без дори да сме се видели..
може и аз да съм магнит за откачалки де да знам, ама скоро нормална свалка не ми се е случвала.. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 11
Това с показването на снимка на жената.... останах без думи!
E първо мама му е одобрявала с кого да си пише, после жена му, какво толкова, може и да си търси и тройка ¯\_(ツ)_/¯
Виж целия пост
# 12
редовно някакви мъже дето са приятели на приятели във Фейсбук ми пишат. “Много си секси/сладка/хубава/кефиш ме” Аз като цяло не съм фен на този тип запознаване, малко насилено ми е. Имам чувството, че мъжете нямат добър подход в повечето случаи

Иначе съм много за общуването в интернет, но ще отговоря на някой , ако видя , че имаме общи хобита или интереси , а не щото ми е харесал снимката. Особено ме дразни като ми влизат директно снимали бицепси пред огледалото.

Ето защо обърнах внимание на приятеля ми в интернет - попита ме какво искам от живота, каква музика слушам, какво работя…

А най-забавния случай беше, когато един го игнорирах дълго време, блокирах го, пък той влезе от друг профил и каза, че съм много зла и коравосърдечна, че не съм му дала шанс Grinning
Виж целия пост
# 13
По мое време беше: zdr ko pr asl pls
Оня ден един ми пише
Здравей
Що нямаш снимки
Неотдавна бях на едно събиране, нещо като банкет, имаше много хора, почти всички се познаваме. Един господин, който ме познава и знае, че съм семейна, но нямаме приказка с него, а той също е семеен, цяла нощ зяпаше нещо човека. Няма проблеми.
Късно същата нощ ме беше намерил във Фейсбук и ми пише Спиш ли?
Разбира се, не съм глупачка и знам защо ми пише, но се учудих, че дори не само непознати, които си тестват късмета се пробват чрез писане, а и хора, които са наясно какъв ти е статуса. А е човек свестен що годе.
Най са ми любими обаче тези дето си водят монолог, който завършва с поздрави към цялата рода.
Не съм ползвала никога интернет като средство за запознаване, защото при мен химията е била водеща. Минеш покрай някого, удари те ток.
На мнение съм, че свалките в нета са за нещо  набързо предимно..
Виж целия пост
# 14
И аз като мъж също съм ставал свидетел на свалки, които са изключително дървени като изпълнение. За съжаление в такъв момент много трудно се дават съвети.
Но времената сега са други, и вече жените не са като в миналото само "да дават сигнали" в очакване мъжът "да се сети".
Понеже темата може да се обърне на "тоя Муньо как се пробва, оня как се изложи..." - Затова да обърна малко ролите, вие като жени как подхождате в свалка, която вие самите инициирате? В социалните мрежи най-вече.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия