"Сирене" от Кауфланд! Не отваряйте ако имате слаб стомах

  • 3 273
  • 27
# 15
...Иначе, беше на масата в кухня, в тази купа и сме яли от него. Нямаше червеи когато го отворихме. Около 20 - 22° е в кухнята...

Как ще съхранявате сирене на масата в кухнята при 22 градуса ! Не четете ли етикета? Интернет нямате ли?

Ето етикета на сирене Маджаров - 12 месеца при съхранение от 2 до 8 градуса - https://www.fastbag.bg/product/bulgarsko-krave-sirene-madjarov-tenekiya-800gr/

Съгласен съм с VickyTaylor - Темата е повече от абсурдна
Виж целия пост
# 16
Саламура - вода със сол. Слага се сиренето в такава, в съд и после в хладилника.
Нито се обезсолява, нито омеква.
Сирене се държи в хладилник.
В интернет пише за различните сирена и начина на съхранение. Никъде няма +22 градуса.
Започвам да се замислям, но не за сиренето.
Виж целия пост
# 17
Аз искам да попитам какво точно представлява това сиренето да се остави да стане твърдо. Сериозно питам защото за пръв път чувам.
Виж целия пост
# 18
Много нескопосана анти-реклама Smile В един по-добър свят, адвокатите на веригата щяха да ви идентифицират и осъдят , както си му е реда, за клевета и уронване на престижа.
Между другото , Кауфланд е може би единствената верига у нас, която приема рекламации и върнати стоки без въпроси - просто даваш продукта и касовата бележка,  и ти възстановяват парите или заменят продукта - по желание на клиента. С което много хора силно злоупотребяват, но това е една съвсем друга тема.
Ако бяхте отишли с въпросното сирене и касовата бележка, щяха да ви възстановят сумата, и да ви се извинят. Дори да е след няколко дни, и да е видимо от самолет, че вината си е изцяло ваша. Така че следващия път вместо да се чудите какво и как да снимате и качвате - пазете си касовите бележки, и реагирайте адекватно. Правилният път е:
1. Рекламация на мястото на покупката
2. БАБХ -телефон за сигнали 0700 122 99, има и онлайн форма с възможност за прикачване на файлове
3. КЗП – телефон за сигнали 0700 111 22, има и онлайн форма с възможност за прикачване на файлове
Постове в интернет и сигнали до медиите показват по-скоро, че търсите внимание, а не безопасност на храните и коректност в обслужването. И си пазете касовите бележки.
Виж целия пост
# 19
На 22° оставям само каната с водата. Тази тема е страшна пързалка, да видим кога ще ударят ключа.

Аз искам да попитам какво точно представлява това сиренето да се остави да стане твърдо. Сериозно питам защото за пръв път чувам.
Може би трябва да звъннем в Тракийския университет за експертна консултация, едва ли лирическият герой със спомените му от едно време е наясно какво точно е търсил като ефект от необработен топлинно млечен продукт.
Виж целия пост
# 20
Оставихте сирене на 22 градуса?!
И е нямало червеи, дори сте яли...
Първо се запознайте как се съхранява сирене.
Второ - купувайте сирене на определен, посочен на етикета, производител.
Аз лично купувам краве сирене на Маджаров по БДС от Кауфланд. Най-скъпото е, но и най-качествено, което към момента ми харесва.

Утре ще отида и ще купя няколко марки сирене, включително и Маджаров. Ще ги оставя при една съща температура, да видя какво ще стане.

Не си спомням нито един случай като дете да е имало червеи по сирене.

"Първо се запознайте как се съхранява сирене." С удоволствие ще ви изслушам и това не е сарказъм.

Като дете на масата ли го държахте. Баба ми, която живееше на село и нямаше хладилник, съхраняваше сирене в саламура в мазето. Иначе много ясно, че ще хване мухъл, ще го наплюят мухи и ще се развали.

Като го оставите на масата при 22 градуса, каквото и сирене да купите, пак същото ще стане.
Виж целия пост
# 21
Оставете отворено кисело мляко на масата, да видим дали ефекта няма да е същия. И чаша прясно мляко - в него сигурно няма да снесат мухите, но ще вкисне. Да не давам идеи за месо, че....
Виж целия пост
# 22
Не знам за сиренето, но съм склонна да вярвам, след като с едни замразени скариди от там, усмърдях целия блок за седмица. И повече не стъпих в Кауфланд.
Виж целия пост
# 23
Аз пък имам същия опит със скариди от друга верига. Също и с охладен заек от втора такава (върнах го, извиняваха се няколко пъти, като им го връчих отворен)
Това значи ли, че трябва да нападаме веригите.
Сирене оставя ли се за съхранение на маса?!
Виж целия пост
# 24
И следващия път, в който посетите която и да е верига, обърнете внимание как "уважаемият клиент" пълни някакви неща в количката и после ги хвърля където му падне в магазина.
Виж целия пост
# 25
Кауфланд не произвежда скариди, сирене и куп други неща. Същото може да се случи и с продукти, закупени от квартално магазинчета. Ако нещо в даден продукт не ми хареса, бих започнала да избягвам марката, не магазина.
Не мога да разбера, всички плюят по веригите и пак там тичат да пазаруват.
Виж целия пост
# 26
Това е деликатес: https://en.wikipedia.org/wiki/Casu_martzu. Sunglasses
Виж целия пост
# 27
Деликатес,ама за болни мозъци.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия