Ужасен партньор.

  • 5 430
  • 51
# 45
Сигурно е парола123😂😂😂
Виж целия пост
# 46
За него какво и да се каже, ще е малко. Ама, ти….? По-зле си и от него, на 1/100тна от това е трябвало да приключи всичко.
Виж целия пост
# 47
Като нямате чувство за собствено достойнство и за самосъхранение,така ще е.После ще слушаме по телевизията...."момиче нарязано 400 пъти с макетно ножче,със счупен нос....
Виж целия пост
# 48
Няма гаранция, че "момиче, ..." не е разбрали, че този е луд и затова да са били заедно само четири месеца.
Това връзката да приключи понякога не е достатъчно. Трябва да се пази, никога да не остава сама, а дали е възможно винаги някой да я придружава - това всеки ден - до магазин, до работа, след работа.
Виж целия пост
# 49
Сигурно е парола123😂😂😂
Написах фигура, ама нали трябва да се чете:rolling_eyes:Rolling Eyes
Виж целия пост
# 50
Какъв е въпросът? Това партньор ли може да се нарече изобщо или някакъв овчар за секс? Прибираш се у вас и отиваш да празнуваш, че си се отървала. И междувременно се пази, да не се окаже психар-преследвач. Обграждай се с роднини и не ходи сама никъде.
Виж целия пост
# 51
Това са първите симптоми. Разчети ги правилно. Ако сега не оправиш нещата после ще има насилие над теб и кой знае до къде ще стигне.
Не мога да ги разбера такива мъже - манимулатори комплексари защо така постъпват и какво им доставя удоволствие. Аз съм мъж и през ум не ми минават такива простотии.
Под “да оправиш нещата” визирам да си тръгнеш и никога повече да не се връщаш при него. Ще има много опити.
Не се отказвай от мъжете, има свестни които те чакат да се събврете.  Просто този комплексар ще се превърне в звяр.  Не му давай криле.
Тръгни бързо и никога не поглеждай назад повече!!! Послушай ме!!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия