Как липсата на aнглийски eзик ограничава детето ми?

  • 6 998
  • 57
Отговорете на въпросите в края на статията за шанс да спечелите безплатен месец за обучение по английски език! Можете да се възползвате от отстъпка за всички курсове при нас с промокод nsc_bgmamma10 за 10% отстъпка!

Липсата на английски език може да ограничи развитието на децата ни по няколко начина. Английският език се счита за световен език и знанието му отваря врати към безброй възможности в академичния, професионалния и личен план.

Все по-често се сблъскваме със силни аргументи защо е важно децата ни да учат английски език. Това не е просто умение или предимство, а почти задължителна компетенция в днешния свят. Английският език стана един от основните инструменти за успешно справяне с предизвикателствата на бъдещето.

Връзка със света
На пръв поглед английският език носи със себе си множество възможности. Той е свързан с широк спектър от научни и технологични иновации, които променят света около нас. Достъпът до нови знания и информация чрез английски език е невероятен, като така детето може да добави важен инструмент към уменията си за комуникация и да се възползва от огромния потенциал на глобалната сцена.

Кариера
Освен това английският език отваря врати към много възможности за кариерен растеж. В света на бизнеса, международните отношения и туризма английският е важен инструмент за комуникация. Способността да се общува на английски език може да доведе до по-добри възможности за работа и кариерен напредък, отваряйки врати към глобални пазари и много разнообразни професии.
Следователно усилията за обучение на вашето дете на английски език са от ключово значение за неговото бъдеще и развитие.

Как работи системата


Как NSCenter помага?

Иновативен подход
NSCеnter използва съвременни образователни методи и технологии, за да направи ученето по английски език забавно и интересно. Програмата предлага интерактивни уроци, които ангажират учениците и ги подпомагат да развиват своите езикови умения.

Топло и подкрепящо отношение от страна на менторите
Всеки ученик в NSCеnter има личен ментор, който го подкрепя и мотивира през целия процес на обучение. Тези ментори не само предават знания, но и се грижат за емоционалното благополучие на децата, предоставяйки топло и разбиращо отношение.

Редовна обратна връзка
Важна част от успеха на NSCеnter е редовната обратна връзка, която децата получават. Менторите проследяват напредъка на учениците и предоставят индивидуална обратна връзка, за да им помогнат да подобрят слабите си страни и да развиват силните си умения.

Този комплексен и персонализиран подход прави NSCеnter отличен избор за децата, които искат да научат английски език, без да изпитват стрес или отчуждение.

Защо някой би го ползвалКак да осигурим бъдещето на децата ни

Ние предлагаме Fast ForWord, която е компютърна програма, предназначена за обучение и подобрение на различни аспекти на езика и четенето при деца и възрастни. Тя се отличава от традиционните методи на обучение по няколко ключови аспекта:

Интерактивност
Fast ForWord използва интерактивни упражнения, които адаптират трудността според индивидуалните нужди на ученика. Това позволява персонализирано обучение и се адаптира към уменията и напредъка на всеки ученик.

Ускорен темп на обучение
Програмата е специално проектирана, за да подпомага учениците да усвоят езикови умения по-бързо. Това може да бъде особено полезно за деца с учебни затруднения или нарушения в развитието. Възможно е да се вземат до 2 академични години за 40 до 60 часа ползване на системата.

Невронаучен подход
Fast ForWord използва научни методи за подобрение на мозъчните процеси, свързани с четенето и езика. Програмата се основава на принципите на невропластичността, което означава, че тя насърчава мозъчните промени и приспособления. Единствената платформа с над 25 години научни трудове зад гърба си!

Обратна връзка
Учениците получават незабавна обратна връзка за своите упражнения, което им помага да коригират грешките си и да напредват по-ефективно.

Подобряване на когнитивните умения
Fast ForWord е програма, която се фокусира върху подобряването на различни когнитивни умения при децата. Тези умения включват: Четене и декодиране, Слушане и аудитивно внимание, Памет и работна памет, Произношение и артикулация, Семантика и разбирателност.

Изцяло онлайн: ние даваме свобода при обучението по английски език
Системата е изцяло онлайн, предлага виртуални класни стаи и индивидуални занятия според нуждите на ученика. Може да се ползва неограничено по всяко време от всяко място.

Срещу традиционните методи на обучение, Fast ForWord може да предложи по-бързи и интензивни резултати, особено при деца със специфични учебни затруднения. Традиционните методи често използват учебници, уроци на живо и традиционни учебни подходи, които могат да бъдат по-малко персонализирани и да не подхождат за всички ученици.

Да инвестираме в нашите деца!
В крайна сметка ученето на английски език не е просто въпрос на умения. Това е инвестиция в бъдещето на нашите деца. То им предоставя по-широк образователен хоризонт, повече възможности за развитие и по-ярка перспектива за успешна кариера. Така че защо е важно детето ни да учи английски език? Защото английският не е просто език, а ключ към света и към светло бъдеще.


ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИГРАТА НА NSCenter
Трима от всички участници, включили се в темата с отговор на поне един от посочените по-долу въпроси, ще получат шанса да спечелят безплатен месец обучение по английски език на стойност 375 лв. Играта продължава до 20.09.2023 г. На 21 септември ще бъдат изтеглени трима участници, които ще получат един от 3-те безплатни месеца.

Нашите въпроси към вас:
1.   Защо бихте избрали NSCenter?
2.   Какво най-много Ви харесва в системи като Fast ForWord?
3.   Какви са 3-те най-големи предизвикателства при традицонното обучение?

Научете повече за нас на NSCenter.eu!

Благотворителност:
Веднъж месечно даваме благотворително един месец. Можете да ни препоръчате някого на имейла, посочен в сайта.


Моля, запознайте се с общите условия на играта ТУК
# 1
Нашите въпроси към вас:
1.   Защо бихте избрали NSCenter? Харесва ми концепцията
2.   Какво най-много Ви харесва в системи като Fast ForWord? Бързите резултати
3.   Какви са 3-те най-големи предизвикателства при традицонното обучение?  Мотивация, липса на съчетаване между уроците и работния ден, трудности ако езикът не е учен
Виж целия пост
# 2
1. Харесва ми представянето на NSCenter и смятам, че ще е интересно.
2. Ученето е забавно, бързо и интересно.
3. Бавни резултати, липса на обратна връзка, липса на практическо приложение на наученото.
Виж целия пост
# 3
Нашите въпроси към вас:
1.   Защо бихте избрали NSCenter?
- интересна концепция, ново предизвикателство
2.   Какво най-много Ви харесва в системи като Fast ForWord?
- видими резултати
3.   Какви са 3-те най-големи предизвикателства при традицонното обучение?  
- липсата на желание в учениците
- липсата на квалифициран и мотивиран преподавателски подход
- неглижиране на езика от страна на цели общности
Виж целия пост
# 4
1.Бих избрала NSCenter заради гъвкавостта, която осигурява.
2. Възможността да проследяваш реалните резултати на детето; възможността, да учат почти като на игра като в същото време да трупат нови знания.
3. Като цяло, образователната ни система е изцяло сбъркана. Най-грешното нещо, според мен е, че не се обръща персонално внимание на всеки ученик - не може напреднали и такива, които едва крета, да се обучават по един и същи начин и да се очакват еднакви резултати.
Друг проблем е, че самите учители нямат достатъчна мотивация, да обръщат внимание на определен ученик при нужда.
Поднасянето на изучавания материал не е съобразено с днешните деца и това, че живеем в информационна ера - същият материал, поднесен по интересен и интерактивен начин би привлякъл вниманието им и би ги накарал, да търсят допълнителна информация.
Виж целия пост
# 5
1.   Защо бихте избрали NSCenter? - Факта, че сте европейски център, оставя впечатление на сигурност, високо ниво, ангажираност и отговорнст.
2.   Какво най-много Ви харесва в системи като Fast ForWord? Нах-вече, че са иновативни и модерни, с идея за обучение по нов начин!
3.   Какви са 3-те най-големи предизвикателства при традицонното обучение? - Със сигурност, съсредоточаването, не възможността за гъвкави часове и недостъпността, тъй като за хора в малките градове, рядко се отварят обучителни центрове.
Виж целия пост
# 6

1.   Защо бихте избрали NSCenter? - заради избора и гъвкавостта
2.   Какво най-много Ви харесва в системи като Fast ForWord? - бързината
3.   Какви са 3-те най-големи предизвикателства при традицонното обучение? - именно това че е традиционно. Времето, децата вече са нови и имат нужда от ново и предизвикателно.
Виж целия пост
# 7
За първи път чувам за NSCenter, но отзивите са положителни и бих се доверила на услугите ви
Fast ForWord системата звучи иновативна и полезна, но не мога да преценя ползите само от прочитането на отзиви и информация.
Трите предизвикателства на традиционното обучение според мен са - умения на лектора, съобразяване на полезността на уроците спрямо ученика, темите, които се засягат и трето нагледност на материалите - учебници сухи без илюстрации само текст или само граматика без упражнения не са полезни.
Виж целия пост
# 8
Нашите въпроси към вас:
1.   Защо бихте избрали NSCenter?
Харесва ми, че е онлайн в удобно за всеки време и въпреки това има обратна връзка за постигнатите резултати.

2.   Какво най-много Ви харесва в системи като Fast ForWord?
На пръв прочит - ндивидуалното темпо, изборът на продължителност на учебния час и обратната връзка.

3.   Какви са 3-те най-големи предизвикателства при традицонното обучение?
Конкретно при дъщеря ми - прекалено голямата група от ученици, граматиката не е добре систематизирана и се учат думи, които не се използват ежедневно дори на роден език, т.е. трупа се неподходящ речников запас. За трета година имат нов учител. Всеки преподава по негов начин и има свои изисквания.
Виж целия пост
# 9
1. Защо бихте избрали NSCenter?
Харесва ми, че е онлайн, в удобно за всеки време.
2. Какво най-много Ви харесва в системи като Fast ForWord?
Иновативните методи и обратната връзка.
3. Какви са 3-те най-големи предизвикателства при традицонното обучение?
Най-големите предизвикателства са големите групи от ученици, мотивация, липса на обратна връзка.
Виж целия пост
# 10
Не липсва английският език, може да липсват познания по него.

1. Езиковият център бих избрала заради добри резултати на учениците, както и грамотност в представянето му.
2. Съвременен начин на обучение.
3. Нужда от индивидуален подход в условия на масово обучение, пренасищане с информация и свръх възбудимост.
Виж целия пост
# 11
1.   Защо бихте избрали NSCenter? Интересна и различна система на обучение.
2.   Какво най-много Ви харесва в системи като Fast ForWord? Различен подход, бързи резултати.
3.   Какви са 3-те най-големи предизвикателства при традицонното обучение? Персоналните нужди на всеки курсист, трудна концентрация, и при необходимост, т.е. видма неефективност на метода - смяна на похода в хода на обучителния процес
Виж целия пост
# 12
1. Харесва ми методът на обучение.
2.Бързите резултати
3. Липсата на мотивация, еднообразни ето.
Виж целия пост
# 13
1.   Защо бихте избрали NSCenter? Защото изучаването на езика е по лесно.
2.   Какво най-много Ви харесва в системи като Fast ForWord? Бързите резултати
3.   Какви са 3-те най-големи предизвикателства при традицонното обучение?  Липса на време, лоша методика и липса на мотивация.
Виж целия пост
# 14
1.   Индивидуално според нуждите на ученика, адаптивност.
2.   Бързо научаване.
3.   Съобразяване с нивото на всеки ученик, изслушване на всеки, взимане на участие на всеки. Практиката липсва, някак си се учи една суха материя и децата губят интерес.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия