С какво ви дразнят хората?

  • 63 730
  • 1 289
# 1 185
Наистина в готварските е голям екшън, и то възрастни жени какви реплики си разменят, на възрастта на майка ми сигурно и си скубят косите в кой край на България каква подправка се слага на дадено ястие, даже се блокират една друга Simple Smile))
На мен една от любимите ми бг групи е всъщност "Провали в кухнята", оттам май съм научила повече и няма напрежение, забавно е, хората се самоиронизират.
Виж целия пост
# 1 186
Да, нямам деца, щом е от такова значение. И въпреки това имам мнение по въпроса и то е, че никое дете не заслужава шамар през лицето. Толкова е унизително. Личен опит от детските ми години. А това хората, които са целия свят за теб, да те гледат с презрение, ти да протягаш ръце за прегръдка, а те да те гледат с такава злоба, ами не, никак не е нормално за мен.
Виж целия пост
# 1 187
Наистина в готварските е голям екшън, и то възрастни жени какви реплики си разменят, на възрастта на майка ми сигурно и си скубят косите в кой край на България каква подправка се слага на дадено ястие, даже се блокират една друга Simple Smile))
На мен една от любимите ми бг групи е всъщност "Провали в кухнята", оттам май съм научила повече и няма напрежение, забавно е, хората се самоиронизират.
В диетичните също само дето не ме набиха като зададох въпрос от позицията си на начинаещ. Едно важничене, едно съдене, едно чудо, все едно са открили топлата вода, ама като се стигне до конкретики - мълчат. Да съм четяла. Ми то хубо, ама аз ако толкова много разбирам с четене кое как се получава, защо ми е тогава да съм в група за взаимопомощ и обмен на информация?
В книжните също е сеч, ама там съм от страната на дъртите читателници. Изобщо, целият ФБ е пълен с хейт и претенция.
Виж целия пост
# 1 188
Най-големите сеири в готварските групи стават, когато някой попита как се вари бял ориз или как се пържат филии Laughing такива уж простички въпроси, за които се оказва, че най-простата част от населението има железни схващания за редно и нередно и дори смята за необходимо да сипе обиди, ругатни, клетви и пр. към останалите участници.
Агресия на макс. Други толкова агресивни постове съм виждала само в кърмаческите и бебеносещите групи.
Виж целия пост
# 1 189
Леле вие ме изумихте,не съм очаквала от мили готвачки такива работи. Добре , че единственото място на което чета рецепти и искам съвети е форумът.
Виж целия пост
# 1 190
да си кажа и аз- тийнките ме дразнят днес- всяка с нейния си въпрос и потребност
сега го искам...тяхната работа
а аз , не че не мога, не че не трябва, но като видя поведение „сега го искам!“ и отвътре ми идва на контра  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 1 191
Най-големите сеири в готварските групи стават, когато някой попита как се вари бял ориз или как се пържат филии Laughing такива уж простички въпроси, за които се оказва, че най-простата част от населението има железни схващания за редно и нередно и дори смята за необходимо да сипе обиди, ругатни, клетви и пр. към останалите участници.
Агресия на макс. Други толкова агресивни постове съм виждала само в кърмаческите и бебеносещите групи.
аз имах неблагоразумието в една такава група по пандемично време да попитам как да оползотворя продукт, с който се бях презапасила. Имаше и няколко адекватни съвета, но и абсолютно ненужните- дайте на бездомните животни (няма бездомни животни, където живея), раздайте на колегите (пандемия е, не ходехме на работа), да не говоря, че сигурно 2 седмици след публикацията все още някой се присещаше да напише нещо:)))
Виж целия пост
# 1 192
Леле вие ме изумихте,не съм очаквала от мили готвачки такива работи. Добре , че единственото място на което чета рецепти и искам съвети е форумът.
То пък, защото във форума всички са бели и добри. Винаги ще се намери някой да те захапе за нещо. 😃
Виж целия пост
# 1 193
А случвало ли ви се е да готвите нещо пипкаво, да не се получи, да питате защо и да ви отговорят "трябва любов, без любов не става"? Тези са ми любимите, а второто място е за "това изобщо не е истинска баница а някаква ваша си фантасмагория, в истинската не се слага еди-какво-си".
Виж целия пост
# 1 194
Добре че не следя и пиша по такива групи. Как ли щяха да реагират хората от тях, ако знаеха, че в боба слагам и джоджен, и чубрица?😊
Виж целия пост
# 1 195
А аз когато не намеря джоджен в Германия слагам мента. Турците целогодишно са пълни с мента и взимам от тях прясна. Дори ми се е случвало да нямам копър и да сложа на таратора мента. Сега да не ме издадете на групите. Под секрет ви го пиша това!
Виж целия пост
# 1 196
Аз му слагам освен това и магданоз, много хубаво става.
Във фейсбукски групи не участвам, но и във форума понякога е същото. Споделиш нещо просто така, без да питаш нищо, и все се намират няколко души да ти обяснят защо не си прав и как е по-правилно. Че и се скарат помежду си, щото всеки е най-прав Grinning такива теми гледам да ги заобикалям.
Виж целия пост
# 1 197
Phloxx ами тогава не си разбрала функцията на форума май . Да те закача аз по форумски Simple Smile
Ако целта е само да четеш взимаш книга, ако целта е само да говориш - правиш една презентация в службата, ако целта ти е да пишеш - ставаш журналист. За всичко друго "дискутираш"  във форума. Представям си го като заместител на пейката пред блока, на градинката в квартала, на клюкарското кафе с колежки или приятелки.
А на боба не слагам магданоз защото ми се свиди и пазя за салати, но мога да сложа зелени листа от целина .
Аз до сега съм оцеляла без ФБ акаунт.
Виж целия пост
# 1 198
А случвало ли ви се е да готвите нещо пипкаво, да не се получи, да питате защо и да ви отговорят "трябва любов, без любов не става"?
С бившият ми приятел веднъж обядваме в кръчма в Банско, сервитьорът беше от старата Балкантурист школа, много приказки, много обяснения (аз обичам такъв тип сървис между другото, ексът не). И за десерт предлага "специалният десерт на заведението ", приятелят ми пита за съставките (има алергия към някои ядки), но сервитьорът само спомена блат, крем и другото е "любов"😂🫣🥰моят така изтрещя, "Абе пич, стига си ми говорил за любов, за съставките питам😭
Виж целия пост
# 1 199
Това пък ми се струва най-безумно - да се караш за това, какво слагаш в манджата. Всеки си има различен вкус и слага каквото му харесва. Аз не обичам чушки и ги премахвам от всички рецепти, освен от пълнените, тогава ги изхвърлям от моята порция. Колкото и да ми се пеняви някой, няма да сложа чушка в боба.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия