3 дни в София с деца - къде, какво?

  • 1 466
  • 2
Здравейте, плануваме да прекараме 3 дни с децата /на 4 и на 8 години - момичета/ в София през есенната ваканция.
Набелязала съм:

1. Музейко
2. Планетариума
3. Сладкарница Hans & Gretel /или нещо подобно интересно/
4. ТехноМеджикЛенд
5. Зоологическата градина
6. Природонаучен музей.

Нещо да добавя между тях, да махна? Музей на Илюзиите сме ходили. Забавления на открито не ми се рискува да планувам, понеже е напред във времето и може и да не е хубаво времето 29.10 до 31.10.
Какво да запазя предварително като билети?

И най-важния въпрос в коя част на София да запазим хотел. Мислех и за апартамент, но с паркирането имам притеснения...да не спрем на мястото на някого и т.н... Simple Smile Предвижването дали е удачно с метро или с колата. Как бихте организирали по дни местата от списъка. На 29 /неделя/ ще сме в София към 2-3 часа и вторник /31.10/ можем да останем до 2-3 часа.
Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Ако във вашия град няма куклен театър или мюзикъли за деца, използвайте възможността да отидете на някакво подобно мероприятие. Не мога да препоръчам някое конкретно, но ако имате интерес, може да потърсите в Интернет.
Виж целия пост
# 2
Ако ще е куклен театър бих избрала театър Възраждане.Там героите се играят от истински хора,а не кукли,и накрая децата могат да минат и да пипнат всеки един от тях-на моя син му бе любимо място като живеехме в София чак до 11-годишна възраст.
Друго място, което обожава и винаги като сме в столицата го водя е Ареа51 в Ринг-мол(залата с батутите).
Ние винаги наемаме апартамент и ходим с нашата кола.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия