Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Най-хубавият комплимент, който сте получавали напоследък?

  • 6 369
  • 70
За да разчупя кахърния тон на форума, ми хрумна тази приятна хвалебствена тема която да ни вдъхновява да бъдем по-готини и да се подобряваме ежедневно.

Последният индиректен комплимент, който ме изкефи беше, че карам господинът да се чувства като тийнейджър отново, това го чувам за 2ри път през последните 5 години и ми допада че имам такъв ефект върху някои мъже. А той не е стар - само на 40 е но явно проблемите на ежедневието си казват думата.
Виж целия пост
# 1
От мъж ли трябва да е комплиментът или по принцип?
Виж целия пост
# 2
Може  да е и от жена и от дете… просто комплимент.
Виж целия пост
# 3
Беше прекалено личен и не мога да го споделя, но се почувствах добре.
Виж целия пост
# 4
Преди 15 Мин приятелка ми каза, че съм си върнала формата отпреди първото дете. Въпросното е на 24+. Определено ми стана много хубаво и в момента се прибирам от пазар с вирнат нос и бодра крачка.
Виж целия пост
# 5
Вчера едно детенце в магазина. Казваше на майка си - виж, колко е хубава, виж й косата, виж, виж, виж. Стана ми приятно.
Днес една колежка ми каза, че винаги се изумява, като наблюдава отношението на мъжа ми, към мен. Приех го, като комплимент и ми стана хубаво.
Виж целия пост
# 6
Като казах, че може да бъде и от дете - синът ми и аз си правихме фотосесия и фотографката му каза да ми каже какво най-много харесва в мен (на уше).И той каза - “мамо най - много ми харесват роклите, бижутата ти и маникюра ти.” И аз се почувствах като византийска императрица хора…
Виж целия пост
# 7
Най - приятно ми стана преди години, когато ходех редовно да играя билярд и едно момче, което ме зяпаше дни наред, накрая се престраши дойде и каза:
" Гледам те, защото си магнетична, не мога да спра."
Почувствах се страхотно.
А най - кофти беше на едно море от някакъв гей:
"Извинявай кукло, ти ли ще пееш довечера"
Приятелките ми казаха, че е комплимент, но за мен беше сравнение с фолк дива и не бях поласкана Neutral Face
Виж целия пост
# 8
Преди два дни срещаме едни приятели в парка с децата. И жената попита дали сме на някакво тържество, защото изглеждам много красива. Аз се връщах от работа, колата се счупи по пътя и я зарязахме на едно място след 2 часа опити и имах мазоли от нови обувки. Явно въпреки това в края на деня съм успяла да съм свежа и красива.
Виж целия пост
# 9
Похвала за мен като майка и също като дъщеря. Ако нещо не върви - дали в проекти, дали с учене - се сещам за това и ми става далеч по-леко на душата Heart Eyes
Виж целия пост
# 10
Работя предимно с мъже. В по-голямата си част млади и готини Simple Smile Конкретни комплименти не, но отношението им и разни дребни жестове ме радват. Аз изключително много ценя добрата атмосфера и уважението в работния колектив. Радва ме, че на това работно място ги има.
Виж целия пост
# 11
Комплиментът, който ми е останал в съзнанието вече толкова години, датира още от гимназията (кошмарно отдавна). Работим по групи над някаква задача, аз обсъждам нещо с някой от групата, при което се усещам, че съм загърбила пряко един съученик и му се извиних. Човекът се усмихна и каза : Цветята нямат гръб!
Еми дърта магарица съм, още го помня.
Виж целия пост
# 12
Много хубава тема. Не се бях замисляла, колко често получавам спонтанни комплименти всъщност, но се случва често.
На принципа съм ако е нещо лошо да замълча, да не транслирам негативното, да се усмихна и това много ми помага в отношенията с хора.
Виж целия пост
# 13
На площадката едно дете се обръща към майка си, " мамо може ли да дам бонбон на красивата кака" и гледа към мен, след което ми стана много приятно, защото нито се мисля за кака нито за красива. Но майка и пък и каза" да, можеш да почерпиш лелята "Joy
Виж целия пост
# 14
Миналата седмица на летището, едно момче от Шри Ланка ми каза, че имам много нежна кожа и попита с какво си покривам тъмните кръгове. Истината е, че искаше да ми продаде крем от неговия щанд, но това са подробности Simple Smile
Тази седмица бях лектор в гимназията на детето и не ѝ бях казала, понеже не исках да се чувства зле, ако някое от децата ме коментират с лошо. Та тя ми каза: маме, луда ли си, ти си най-готината майка и всичките ми приятелки казват същото за теб, защо не се представи и като моя майка. От устата на тийнка, това си беше направо топ комплимент, та ми пораснаха крила.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия