Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

  • 8 742
  • 505
Сухата и чувствителна кожа често ни създава силен дискомфорт и се характеризира със симптоми като усещане за стягане и опъване, усещане за сърбеж, лющене или загрубяване. Това състояние се дължи на редица фактори като климатични условия или външни агресори, но особено през есенно-зимния период, когато температурите се понижават значително, се нарушават някои от основните процеси в нашата кожа.

Студът и силният вятър въздействат на кожната бариера, която е изградена от липиди и мазнини, и изпълнява ролята на наш естествен щит. Когато тази бариера се наруши, кожата ни губи водното си съдържание, което може да доведе до сериозно изсушаване и раздразнение.  

Mixа, експертът по чувствителната кожа със 100-годишна традиция, предлага ново решение на този проблем! Ceramide Protect ще подари на кожата ви хидратация и кадифена мекота!

Сухата и чувствителна кожа се нуждае от силно концентрирана хидратираща и защитна грижа, която да ви даде бързо и ефективно необходимото облекчение и комфорт.

Ceramide Protect е крем с богата формула, разработен под лекарско наблюдение, подходящ за лице, тяло и ръце, подсилен с 10% глицерин, сквалан и серамиди. Още след първата употреба MIXA Ceramide Protect подсилва кожната бариера и предпазва от силно изсушаване, температурни промени и замърсявания.

🔵 Без аромат
🔵 Хипоалергенен
 Глицеринът в MIXA Ceramide Protect улавя и задържа водата, защитава и омекотява кожата ви. Скваланът облекчава кожата от опъване и дискомфорт. Укрепващите серамиди подсилват кожната бариера и поддържат добро ниво на хидратация. MIXA Ceramide Protect е богат крем с нежен състав и немазна текстура, която попива бързо. Кремът е в удобна опаковка от 400 мл и е подходящ за чувствителна, суха и много суха кожа .Убедете се в доказаната ефективност!

Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

На 14.11. ще изтеглим 150 печеливши, които ще получат MIXA Ceramide Protect срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.
# 1
Кожата ми е дехидратирана и суха,в същото време чувствителна и тънка.Нуждая се от сериозна ежедневна грижа и подхранване.Харесва ми това на кожата ми,че е много гладка и мека,а също така при подходящ крем/серум се преобразява на мига.Включвам се с удоволствие.
Виж целия пост
# 2
С настъпване на есенно-зимния сезон кожата ми става по-суха и я усещам по-опъната от обикновено, затова през студените месеци използвам по-богати кремове, които да задържат влагата в нея.
В кожата си харесвам това, че е толерантна към голяма част от козметичните продукти и не ми създава проблеми. Не я харесвам в моментите, когато става по-опъната заради климатичните условия навън.
Виж целия пост
# 3
След раждането,вече цяла година,чувствам кожата си ужасно суха и изтощена. Имам нужда от постоянно хидратиране,а определено забравям с това малко дете у дома. Попринцип харесвам кожата си, сравнително безпроблемна е.
Виж целия пост
# 4
Усещам си я суха през зимните дни. Нищо не и харесвам. Трудно и понасят кремове и е хем суха, хем акнеична.
Виж целия пост
# 5
С настъпването на по-студено време определено имам нужда от по-богати откъм хидратация кремове за кожата ми. Благодарна съм на гена ми, че лесно и бързо оправям нанесени поражения от време и климат по кожата ми. Микса има прекрасни продукти.
Виж целия пост
# 6
Кожата ми е изключително суха. Това е единственото, което не харесвам в нея, иначе е изчистена и без проблеми.
Виж целия пост
# 7
Усещам я суха, да. Особено на ръцете. Работата ми е такава , че се налага си мия твърде често ръцете и това допринася да са болезнено сухи.
Използвам кремове за хидратация.
Виж целия пост
# 8
Често усещам кожата си суха и дехидратирана.Харесва ми,че с подходящите продукти бързо се възстановява и дразнещото чувство изчезва.С удоволствие бих опитала новия крем на Mixa,тъй като съм фен на марката!
Виж целия пост
# 9
Да, в момента кожата ми е много суха и опъната, въпреки че редовно се грижа за нея. Не ми харесва, че е такава, на моменти е дори акнеична. Харесва ми, че е мека.
Виж целия пост
# 10
Да, усещам я така предимно през есенните/зимните месеци. Не си харесвам кожата, за съжаление няма и нещо, което да харесвам в нея.
Виж целия пост
# 11
През зимните месеци кожата ми е по-суха и затова прибягвам до закупуването на по-богати мазни и овлажняващи кремове. Харесвам кремовете със сквалан, защото кожата ми става гладка и мека. Същото така има и блясък. Бих пробвала новия продукт на Mixa и върху кожата на детето, което е с атопична кожа.
Виж целия пост
# 12
Да, често усещам кожата си суха. Особено през студените месеци. От години използвам козметика на "Микса" и съм много доволна. Харесва ми това, че кожата ми е толерантна и гладка.
С удоволствие бих пробвала новия крем.
Виж целия пост
# 13
След ражданвто и особено с настъпването на есенно-зимния сезон,кожата ми я усещам дехидратирана и лющеща се.Откритите части се напукват и от вятъра.Не ми харесва загубата на тургора и зачврвяванията,с които се съпътства понякога.Това ,което харесвам в кожата си е толерансът и към изпробването на нови козметични продукти,с които задоволявам любопитството си.
Виж целия пост
# 14
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Да, усещам я. Наскоро бях диагностицирана с алергичен контактен дерматит, и оттогава състоянието на кожата ми много се влоши. Освен честите сърбежи, кожата ми е суха и много чувствителна. В момента не харесвам това, че я усещам постоянно суха и опъната.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия