🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

  • 32 483
  • 737
# 540
Е, Таралежков живее от дълги години в UK. Съвсем нормално е да ги има тези уточнения/местоимения в профила си. Нали оттам и Сащ тръгват трендовете, самоопределенията.....
Какъв е негова си работа, ако иска да се пише и работник на фар в морето. Мен като жури и чисто визуално като мъж ми харесва, възпитан е, има готино чувство за хумор, с една дума попадение и удачен избор на продукцията.

Права си, Джес. Таралежков е космополит, манталитета му е различен от този, с който сме свикнали тук. Но е напълно адекватен на средата, в която обичайно живее.

Готин е, свеж, модерен, разчупен, с приятно чувство за хумор,... наистина е попадение! Надявам се и в следващите сезони да е част от журито.
Виж целия пост
# 541
Не бих нарекла модата манталитет.
Виж целия пост
# 542
Е, Таралежков живее от дълги години в UK. Съвсем нормално е да ги има тези уточнения/местоимения в профила си. Нали оттам и Сащ тръгват трендовете, самоопределенията.....
Какъв е негова си работа, ако иска да се пише и работник на фар в морето. Мен като жури и чисто визуално като мъж ми харесва, възпитан е, има готино чувство за хумор, с една дума попадение и удачен избор на продукцията.

Права си, Джес. Таралежков е космополит, манталитета му е различен от този, с който сме свикнали тук. Но е напълно адекватен на средата, в която обичайно живее.

Готин е, свеж, модерен, разчупен, с приятно чувство за хумор,... наистина е попадение! Надявам се и в следващите сезони да е част от журито.

И аз много харесвам Таралежков, независимо каква ориентация има. От него се усеща спокойствие и позитивизъм дори в критиките. Същото мисля и за най-зрелия член на журито - г-н Сарафов - също деликатен, премерен и сдържан в изказа си, за разлика от Кустев, който имам чувството, че не може да са наяде като хората всеки път на дегустация - то е една пълна, мляскаща уста нон-стоп, то са незавидни маниери, все има липса на сол при него, ама явно трябва да влезе в ролята на лошото ченге и леко имитира шеф Ангелов.
ПП: А защо Таралежков и Кустев са шеф готвачи, а Сарафов го представят само като "г-н Сарафов" ? Той май има верига ресторанти, но не е шеф готвач, така ли?
ПП 2: Брех, като заговорихме за годините сега прочетох, че Сарафов не бил толкова възрастен, колкото ми изглежда - бил в казармата с Виктор Ангелов, с когото имат бизнес. Самоопределя се като кулинарен любител. Или Ангелов е вампир, или Сарафов има просто лош ген за остаряване. И все пак е свеж и готин.
Виж целия пост
# 543
На мен Марианна ми изглежда доста по-възрастна от 32, може би заради прическата и особено тъмни дрехи като облече. Биляна също ми изглежда по-възрастна от 37, но все пак красива. И гласа ѝ е сякаш на по-възрастна жена. На моменти ми изглежда много преуморена, но усмихната и гримирана.


Това с възрастта е много трудна работа! Аз лично никога не мога да преценя една жена на колко години е. Винаги ми изглеждат по-стари отколкото са (в рода сме всичките много младолики и съм свикнала на друго излъчване).
Повечето жени обаче сякаш остаряват лошо и на 37 вече изглеждат като на 45 поне. Биляна изглежда страхотно и държанието и е обрано и изтънчено, дама отвсякъде. Много ми е симпатична!
Виж целия пост
# 544
На мен и Даниела ми изглежда по-голяма. 😃🤷‍♀️
Виж целия пост
# 545
Говорим за вълка, пък той рожденник:


Скорпионче, малиййй! На 33 ли ставаше? Ето, Таралежков младее.
Виж целия пост
# 546
Говорим за вълка, пък той рожденник:


Скорпионче, малиййй! На 33 ли ставаше? Ето, Таралежков младее.
Хич не се показва като скорпион. Боде лекичко и деликатно. Харесвам всичко шарено и нестандартно в него. Да е жив и здрав и ЧРД! И си изглежда точно на годините, ама те, мъжете младеят по принцип. Simple Smile
Виж целия пост
# 547
Еее, той ми е съ-зодийник Grinning
Жив и здрав да е, все така чаровен и свеж.
Виж целия пост
# 548
Момичета, никога няма да разберем кой на колко години е, ако не е бил публично известен. Това го има във всяко ТВ шоу, възможно е да снимат почти денонощно понякога, с изискване за  по няколко чифта дрехи, за да не се забелязва уж снимането в един ден на сто хиляди епизода и умората да си оказва влияние на външния вид на участниците в късните часове. Но все пак има хора, за които визитката не кореспондира с видяното (не казвам с реалността).
Виж целия пост
# 549
Бялото скорпи Таралежков рожденник, днес точно на Архангеловден. Жив и здрав, младее си доста, чаровник. Има много приятно чувство за хумор, да си остане все така беличък скорпион Smiling Imp. Ако има нов сезон на Мастъра го чакам отново жури заедно със Сарафов.
Виж целия пост
# 550
На мен и Кустев не ми пречи, само да се научи как се опитва храната.
Виж целия пост
# 551
На мен и Кустев не ми пречи, само да се научи как се опитва храната.
Ами, Кустев сам си каза, че от години яде само протеини, за да е във форма, та явно му е вкусно на човека да си хапва поне в предаването въглехидрати и по-разнообразна храна. Ама то бива набиване яко, то е чудо... Сарафов също казва, че се е борил с наднормено тегло преди 10 г., но не му се е отразило добре. И така. Таралежков пък не обичал сладко, ами защо се чини за експерт на десерти, аджеба?!
Виж целия пост
# 552
На мен и Кустев не ми пречи, само да се научи как се опитва храната.
Ами, Кустев сам си каза, че от години яде само протеини, за да е във форма, та явно му е вкусно на човека да си хапва поне в предаването въглехидрати и по-разнообразна храна. Ама то бива набиване яко, то е чудо... Сарафов също казва, че се е борил с наднормено тегло преди 10 г., но не му се е отразило добре. И така.
Кустев не знам какво оценява, ама неведнъж си пълни устата с нова лъжица от следващото ястие, преди още да е преглътнал предното.
Виж целия пост
# 553
Таралежков пък не обичал сладко, ами защо се чини за експерт на десерти, аджеба?!

няма общо. можеш да разбираш от и/или да правиш супер десерти, но да не ги докосваш, защото не обичаш сладко.
Виж целия пост
# 554
Таралежков пък не обичал сладко, ами защо се чини за експерт на десерти, аджеба?!

няма общо. можеш да разбираш от и/или да правиш супер десерти, но да не ги докосваш, защото не обичаш сладко.
Да, но ако си шеф готвач, можеш ли адекватно да оцениш десерт, който по принцип не консумираш, а предлагаш на клиентите си? От къде са ти качествата на оценяващ по вкус, ако самият ти се обявявяш против сладкото и го избягваш? Ей такива неща...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия