Най-доброто за вашето бебе е майчиното мляко! Спечелете награда от Lactil!

  • 4 926
  • 65
# 60
Аз консумирам прясно и кисело мляко, плодове и зеленчуци, месо и пия много вода.
Виж целия пост
# 61
Доколкото си спомням след раждането на първото ми дете, пих много чай от копър за повишаване на кърмата, също така ядох много банани и пих много вода. Относно лишаването от храни педиатърката на малката ми беше казала, че няма необходимост да не ям нящо, просто да не прекалявам.  И разбира се избягвах тежкия алкохол, но знам, дори малко бира помага за увеличаването на кърмата.
Виж целия пост
# 62
По време на кърмене майката се нуждае от допълнителни калории- около 500 дневно. Храната й трябва да е разнообразна- пресни плодове и зеленчуци, пълнозърнести продукти, картофи, ориз, протеини- пилешко месо, риба, млечни продукти и много вода. Трябва да се избягват пържени храни, мазни и тежки храни, алкохол, цигари, сладки изделия, сокове, съдържащи много захар, храни с бяло брашно трябва да се намалят.
Виж целия пост
# 63
По време на кърмене е препоръчителна консумацията на чай от копър, кисело мляко, жито, протеини и повече въглехидрати.
Не трябва да се консумира алкохол, бобови култури, зеле и изобщо храни образуващи газове, кафе.
Виж целия пост
# 64


Изтеглена е потребителката, която печели чанта за бебе Cangaroo, синя или розова по избор.

Честито на: MintyMohito

Очакваме MintyMohito да се свърже с нас до 27.11.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упомене, че е победител в кампанията на Lactil и напишe потребителското си име, електронната поща, с която има ргистрация във форума, както и данни за доставка на наградата:
✔️ три имена
✔️ адрес за доставка
✔️ телефон за връзка


Благодарим на всички за участието!
Виж целия пост
# 65
Привет на всички, които взеха участие в кампанията на Lactil. Нашият рекламодател Ewopharma ще зарадва още пет от вас с награди! По една опаковка Lactil печелят следните потребители:

Inferiya
Vikodi
Вили26
Ирене
Borisova@


Честито!

Очакваме да се свържете с нас до 01.12.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменете, че сте победители в кампанията на Lactil и напишете потребителското си име, електронната поща, с която имате регистрация във форума, както и данните си за доставка на наградата:
✔ три имена
✔ адрес за доставка
✔ телефон за връзка
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия