Обзавеждане на спалня

  • 463
  • 3
Здравейте, тъй като ще строим къща, съм изправен пред дилемата дали да запазя стаята от 25 квадрата за мен или да взема тази от 15 (на 15 години съм). Предполагам, че при по-голямото помещение ще остане много празно място, в стаята трябва да има: легло, шкаф, гардероб, бюро и малък диван (двуместен или кресло). Ако имате съвети или предложения, оставете коментар!

Благодаря предварително!

П.С.: *снимката на корицата е само примерна, поради възможността за по голяма гледаемост на публикацията;
Виж целия пост
# 1
Кгато купихме нашия апартамент имаше спалня 14,5 квадрата и спалня 18 квадрата. Единодушно решихме, че голямата спалня е за тинейджърката, защото ние си имаме хол, а за нея спалнята е убежище и трябва да побере всичко - легло, кът за учене и кът за сядане и почивка. Все пак в стаята си тийновете се изолират, посрещат гости, играят разни игри, спортуват...  Тоест вземай голямата и си обособи три къта - спалня с гардероби, бюро с етажерка и диван с масичка.
За спане ние избрахме ъглова конфигурация, нещо като това долу. Най-оптимизирано решение ми се струва. И после развиваш останалото.


Виж целия пост
# 2
В голямата стая си направи гардеробна.
Аз в момента оглеждам моята и се чудя дали да не направя същото. Писна ми да имам дрехи из спалнята. Нямам навик да се събличам и всичко да прибиам в гардероба.
Виж целия пост
# 3
Няма да остане мн празно така както го описваш.
Ще си сложиш хубаво, голямо легло(тъй де ще искаш гаджета да водиш) , бюро, комфортно, стол за него, приличен гардероб, щом и диванче ще има, може с някоя малка масичка, шкафове, библиотека и то не останало стая🙈😂
В 15кв за диванче/кресло няма да има място.
Съвет - отвори някой безплатен планер, например homebyme, начертай си стаята, нахвърляй примерни мебели, да видиш като размери кое повече те устройва. Също много зависи и от разположението на помещение, врати, прозорци, чупки и тн... Но 15кв си е една средновата към малка спалня(на сина ми ще е толкова и въртя и аз мебели).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия