Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 75

  • 27 607
  • 755
# 750
Защо трябва да се чака цял месец за пускане на изследвания на щитовидната? Те се пускат (обичайно) на чист ден, т.е. утре сутрин отивате и ги правите? (ако искате направление, то дават само за ТСХ, ФТ3 и ТАТ, ако им се откъсне от сърцето, иначе само TSH)


Поради лични причини , може би Simple Smile Ако можех още днес щях да пусна изследванията или да посетя ендокринолог , вместо да пиша по форумите, но съм възпрепятствана от независещи от мен причини. Лек ден!
Виж целия пост
# 751
Наистина грубо. На първа страница има общата информация, която ви вълнува, и която ви се написа няколко пъти. Тука всички сме се събрали с проблеми, но се спазва добрия тон.
Лек ден...
Виж целия пост
# 752
Съфорумката много добре си е подбрала никнейма, не зная защо си правите труда да ѝ отговаряте.
Виж целия пост
# 753
Аз така и не можах да разбера какво питаш, дървена философке:)
Виж целия пост
# 754
Странно ми е, когато някой иска мнение, а се държи грубо и неуважително. Нормално е да не знаем всички тези подробности, но все пак всеки, който се е опитал да отговори, прави догатки и съответно задава въпроси, за да стане ясна цялата картинка. 

Иначе - може да се забременее естествено с Хашимото, преди имаше инфо на първа страница, сега не съм гледала, но сигурно още си е там. Трябва си следене от ден първи до няколко месеца след раждане, докато се наместят хормоните. Посещава се ендокринолог тогава, когато трябва - за коригиране на доза, особено в началото, докато се установи дозата, която е необходима. Добре е да се намери и ендокринолог, който е наясно и с процесите при забремяняване и бременност.
Виж целия пост
# 755
Момичета погледнах ви по диагонал и видях, че отново има потребителка с претенции и неприемлив тон, просто я игнорирайте, не сме длъжни да търпим настроенията на някого, да си пита лекаря.


Пуснах новата тема, че тази вече на 51 страница  https://www.bg-mamma.com/?topic=1628649.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия