Ремонт на Кухня И Баня,въпрос за тръби,водата

  • 281
  • 2
Здравейте,обмислям да направя ремонт на кухня и баня вкъщи..имаме баня навън в двора,а кухня нямаме никъде,та относно кухнята нямам никакви изисквания стига да има шкафчета и топла вода,мивка може и от пътя да се намери такава малка кухня хората подаряват,но не пречи и да закупя,така относно тръби,и прекарване на вода се чудя как стават нещата и да не излизе дупка в сценария както се вика. Имаме вода вкъщи,обаче където обмислям да е кухнята е от отзадната страна на къщата вдясно,а водата мивката е в ляво(съжалявам,ако звуча абсурдно,но не разбирам нищо от тези неща,както викат "питай и бъди глупав за минута,отколкото цял живот" нещо такова беше),та относно тази операция да ме насочите има ли проблем,че е от другата страна на къщата и тн скъпо ли е това,а за банята имаме коридор широк,поне 1,80 и смятам банята да е в него,също не желая никакви екстри като интересни плочки тн стига да си имаме баня вътре,та и за банята питам също за тръби,и водата,а когато забогатеем живот и здраве ще си я пооправим или направо наново баня ще направим,това е
благодаря ви
Виж целия пост
# 1
Сами ли ще правите всичко или с майстори? По-добре започнете с това да си намерите водопроводчик. Всичко може да се направи от човек, който разбира от тия неща.
Виж целия пост
# 2
Начертай една схема на къщата и двора и отбележи къде ти минава сега мръсния канал и водата и къде искаш да ти са банята и кухнята и я качи. Ако нямате мръсна канализация в двора или имате само една тясна тръбичка от канала на мивката до ямата, отбележи ямата, защото от банята ще трябва да пускаш мръсен канал до нея. Заради тоалетната мръсния канал на банята се прави с дебели тръби като тия от снимката и при теб ще трябва да се вкопаят в земята до съединяване със сегашната мръсна канализация или ямата. Общо взето това е най-тегавата част при нова баня, чистата вода е лесна.

(Тънките сиви са за мивка, пералня и т,н. )

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия