Магията на изтока - тема 72

  • 20 692
  • 684
Добре дошли на всички запленени от магията на азиатските филми и сериали
Предишните теми


Информация за сайтове свързани с азиатското кино и телевизия
Скрит текст:
Сайтове за азиатски филми и сериали:
Easternspirit
The stupid dreams
AvistaZ - торент-тракер
Rutracker - руски торент-тракер
Doramaland - руски торент-тракер
Doramax264
Masters-tb , Zamunda , Arenabg


Субтитри:
Subscene - английски
subsunacs, subs sab bz - български


Онлайн
viki - английски
iQiyi - английски
Gooddrama - английски
Dramacool - английски
Newasiantv - английски
Blitz Fansub - английски
Irozukusubs - английски
DoramaKun - руски
Doramatv - руски
Doramy club - руски
Vsedoramy - руски
Sugoideas - английски (тайвански драми)


Новини, информация, клюки:
Soompi
Dramabeans
AsianWiki
DramaWiki
HanCinema
My Drama ListSign Exclamation За развитието на сюжета на даден филм или сериал се пише в спойлер!!!
Sign Exclamation Информация за допустимите размери на изображение, публикувано в мнение може да намерите тук!
Sign Exclamation Препоръчително е, ако слагате повече от две снимки в едно мнение да го правите в спойлер.

За подготовката на тази страница е използвана информация и снимки от Eastern Spirit, Stupid dreams, Soompi, AsianWiki, YouTube и др.
Виж целия пост
# 1
Добър вечер в новата ни къщичка! Уютно изглежда, благодаря, 2в1!
Виж целия пост
# 2
Ski
Мда, започваме зимна тема, видяло се е . Трябва да смажа и снегорина.
2в1 Hug
Виж целия пост
# 3
Трудно се превключва на зимна вълна след красивия синьо-бял Тунис.
2в1,благодаря за приказното начало на новата тема. Надявам се да я запълним с добри думи за добри сериали, филми и музика.
Шош, ти си нашият човек за стягане на снегорина, целогодишно си на леда.
Виж целия пост
# 4
2в1 Flowers Hibiscus
Красива е снежната тема, носи коледно настроение.

Скрит текст:

Кафе CoffeeWine GlassSake
Виж целия пост
# 5
Perfect Marriage Revenge

Тя е осиновена в богато семейство, но през целия си живот е била пренебрегвана, неглижирана и тормозена от мащехата си. Женена е за един льольо, който е влюбен в сестра ѝ. Неговата майка и сестра са типичните корейски роднини. Възползват се от нея и я приемат за слугиня. За нея единствената ѝ утеха е рисуването, но уменията ѝ са омаловажавани от семейството ѝ. Мащехата ѝ е собственик на галерия, сестра ѝ също работи там.
Той също е от богато семейство. Заради инцидент в миналото брат му го мрази и се опитва всячески да го държи настрана от семейния бизнес. Сестрата на Тя е решена да се омъжи за него.
На един аукцион в галерията Тя разбира за увлечението на съпруга си. В същото време се разкрива, че мащехата продава фалшиви картини. Тя се опитва да накара осиновената дъщеря да поеме вината. Тя си тръгва наранена и объркана и по пътя катастрофира. Докато лежи в болницата мащехата ѝ мислейки, че Тя умира ѝ наговори всякакви неща. Тя се помоли на Бог да ѝ даде втори шанс. В следващия момент се събуди в собственото си легло. Оказва се, че се е върнала една година назад, малко преди сватбата си. Докато пробва булченската си рокля решава, че ще отмъсти на всички за причинената болка. Разваля годежа и малко след това предлага на Той да сключат договорен брак, който ще продължи една година.
Виж целия пост
# 6
Kotatsu ga Nai Ie - епизод 5

Дядо се изнесе на капсула хотел, мама за първи път не успя да се справи навреме със ситуацията, естествено, изкара си го на татко, а Чо-сан остана доволен, защото, докато човеците бяха заети с проблемите си, забравиха риба на кухненския плот. Чо-сан се облиза доволно, хаха.
Котаракът е протагонист в тази забавна семейна история.

Скрит текст:

Ако имате нужда от претапициране на диван, препоръчвам ви тапицер. Специален е и работи отлично. Изпипана работа до най-малкия детайл. Професионалист.

Виж целия пост
# 7
Попадна ми статия за предстоящи сериали по webtoon или webnovel.
Изтръпвам като видя подобни заглавия. Скролнах набързо и си отдъхнах. Моето не е в списъка. Дишам спокойно Smiley

Death's Game (15.12.2023)
Разказва историята на Choi Yi-jae, който е много депресиран поради проблеми в живота си - загуби поради измама, раздяла с приятелката и социален натиск. Всичко това го кара да се самоубие.Заради тази фатална грешка той е осъден на смърт 12 пъти. Той ще се прероди и ще умре, ако не може да се наслади на живота в новото си тяло.
Ако не забравя бих го гледала. Харесвам това клише и поуката, която ще е нещо от този род - вашата стойност се определя от това как гледате на себе си, а не как ви гледат.

The Story of Park’s Marriage Contract (24.11.2023)
Историята е за Kang Tae-ha, който има затворен характер и без желание да има романтична връзка с никого. Един ден дядо й, който е тежко болен, я помоли да се омъжи преди да умре. Kang Tae-ha срещна Park Yeon-woo и го моли да сключат договорен брак.

Pyramid Game (2024)
Всеки четвъртък следобед, веднъж месечно, учениците от гимназията Sarang гласуват в анкета за популярност. Резултатът? Брутална система за класиране, която определя цялата социална йерархия на училището. В тази нова обстановка трябва се оцелее новия ученик Sung Soo-ji, който ще започне играта от най-ниското ниво.
Може би нещо като Калмарите, но за ученици и без да умират накрая.

S Line (2024)
S Line разказва за свят, в който всеки има червена нишка, която го свързва с всеки, с когото някога е споделял сексуална близост. Тези нишки се появяват внезапно един ден и променят състоянието на обществото. Историята ще се върти около полицай, който разследва мистерията, странен учител и ученик, който вижда червената линия от раждането си.

The Hooligans (2024)
Тази история се развива през 70-те години на миналия век. Чичо и неговият племенник получават предложение да отидат до Западно море в търсене на съкровища, за да избягат от живота си като продавачи на фалшификати.

Murder DIEary (2024)
Тази драма разказва историята на  Lee Tang, ученик, който има специалната способност да вижда злите аури на хората. С тази способност той се превръща в мистериозен герой, който наказва злите хора.

Fantasy Sonata (2024)
Сериалът ще разказва сърцеразтърсваща любовна история на един крал с две противоположни личности и момиче, което иска да го убие, но в крайна сметка се влюбва в него.

Chicken Nugget (2024)
Това е историята на Choi Min-ah, която се превръща в пържено пиле Scream Joy , защото влиза в мистериозна машина. Различни хора се обединяват, за да обърнат процеса и да откриват как се случва това.
Ъъъъъъ…искаше ми се да имам коментар към това. Това е смешно, но не е тегнато като комедия, а като трилър и мистерия, но пък тя става пилешка хапка. Joy

Study Group (2024)
Yoon Ga-min иска да има добри оценки, но винаги е на дъното на класацията. Всичко, което може да овладее, са бойни умения. Ето защо той създава учебна група, която да му помогне да подобри оценките си.

Jeong Nyeon (2024)
Историята е за момиче от Мокпо, което няма пари и къща, но има зашеметяващ талант да пее. Мечтата и е да се включи в най-известния традиционен театър, но по пътя открива много нови неща.

Освен това се очакват сезон две на All of Us Are Dead и Sweet Home (този декември).Също и за Hellbound, но без участието на Yoo Ah In.

И последния трейлър на Sweet Home
Скрит текст:

слагам го в крит текст,защото не е от най-приятните.
Нямам търпение да го гледам Smile
Виж целия пост
# 8
Tuon, Chicken Nugget (2024) си е мистерия отвсякъде погледнато.

ross, чудесен тапицер татко Бини.
И за Нанасе Нишино забравих да пиша.И на Каме посегна,ми прекалява вече.
Скрит текст:
Чо-сан и Ро-сан Animal Smile Cat
Виж целия пост
# 9
Пърженото пиле ще е Kim Yoo Jung и е обявена като гост в сериала, вероятно защото през повечето време ще е пържено пиле.
Толкова е нелепо, че е напълно възможно да се окаже сложен трилър с вълнуващ сюжет и извънземна мистерия. Joy
Виж целия пост
# 10
Мхм, това си е цял Ро-сан от Бианконеро-сан.

Изпратихте онзи ден в Тунис на почивка, днес ти препоръчах и тапицер, а сега ти подарявам и биру, за края на работния ден. Otsukare.
Как ми се иска след изморителния ден да седна до него, да пия един домашен сайдер, да хапна карааге и окономияки и да го слушам как ми говори за Мими Сенсей, Гомо-чан, Мицко Ойкава и Мисаки-сан.

Виж целия пост
# 11
Привет на всички! Присъединявам се към темата Blush

Набързо да се представя - кей поп и к-драма фен съм от близо 15 години. Падам си по фентъзи жанра, романтика, комедии, криминални, мистерии. Абе, въобще, аз съм едно жанрово прасе Smiley Стига да е направен добре един сериал, с добра актьорска игра, мога да изгледам кажи-речи почти всичко.

Честно казано, упорито си седя в коритото на корейските продукции. От другите два големи източноазиатски гиганта - Китай и Япония - не гледам нищо. Така че там не ме търсете Smiley

В момента гледам W: Two Worlds. Преди години го почнах, нещо ми доскуча, спрях го. Сега го поднових, защото се запалих по webtoon-ове и се сетих за това oldie but goldie.

В този ред на мисли, Perfect Marriage Revenge ми звучеше познато. Влизам в Webtoon приложението и какво да видя  - историята ми е на опашката за прочитане, хехе.

Май първо ще прочета комикса, после ще посегна към сериала. Дотогава и без това to watch list-ът е достатъчно дълъг Smile
Виж целия пост
# 12
Здравей и добре дошла, blue_haru Hands V.
Настанявай се удобно сред нас и пиши спокойно за това, което гледаш или те е заинтригувало. Няма значение дали е корейско, японско, китайско, тайванско или тайландско. Всяко мнение е добре дошло. Говорим си не само за филми и сериали, но и за музика, кулинария, природа, традиции, а понякога и просто си клюкарим за онази част на света.
Виж целия пост
# 13
Здравей и добре дошла, blue_haru Hands V.
Настанявай се удобно сред нас и пиши спокойно за това, което гледаш или те е заинтригувало. Няма значение дали е корейско, японско, китайско, тайванско или тайландско. Всяко мнение е добре дошло. Говорим си не само за филми и сериали, но и за музика, кулинария, природа, традиции, а понякога и просто си клюкарим за онази част на света.

Благодаря много за топлия прием! Blush Супер онлайн местенце сте си спретнали и с радост се присъединявам към компанията Blush
Виж целия пост
# 14
Добра дошла и от мен!
Тук наистина е уютно и като цяло си споделяме всякакви неща, които ни вълнуват.
Аз чакам с нетърпение да мине последният работен ден за тази седмица и се завръщам към гледането на азиатски филми и сериали. Да не казвам голяма дума, но обстановката около мен се успокои
Скрит текст:
преди десетина дни претърпяхме с баща ми лек инцидент
. Ще се отдам на заслужена почивка. А утре е петък, само напомням...Kissing Face
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия