Колко пъти (кои дни) опити при зачеване

  • 867
  • 4
Здравейте момичетаа 🤗 Не намерих актуална такава тема и затова реших да направя нова.
Кои дни правите опити за бебе след като засечете пол. ову тест? А преди ову тест?
Ще се радвам на коментарии 🍀🤗
Могат да пишат и вече Мами с опит, когато при тях е станало. 🍼
Виж целия пост
# 1
В съвети от специалисти съм чела,че не се препоръчва да се прави секс всеки ден във фертилния прозорец. В темата за овулация всички момичета споделят мнението,че е най-добре до положителен ову тест през ден, а после опити в деня на положителния тест и следващите два. Подкрепям това,защото звучи най-логично. Концентрацията на качествени и зрели сперматозоиди е между 3 и 5 дни. Затова и изискването за въздържание при правене на спермограма е толкова. При секс през ден до положителен тест хем сперматозоидите се обновяват(защото и дълго въздържание не е добре), хем имат известно време да узреят (така да го кажем). Има жени забременели от един или два опита, но в правилния момент.
Често се забравя мъжкия фактор.
Виж целия пост
# 2
Да, аз забременях с дъщеря ми от един единствен опит в деня на положителния тест. Иначе мисля, че най-фертилни са деня преди положителния тест, в самия ден на теста и на следващия.
Виж целия пост
# 3
Аз съм забременявала три пъти, винаги сме правили през ден. Тоест в деня на положителния тест или предишния ден ако сме уцелили и след това през един ден от него.
Виж целия пост
# 4
Да, и аз бях така чела някъде. Ден преди пол.ову тест, на пол. ову тест и ден след него.
Благодаря за отговоритее 🍀🍀🍀🤗
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия