Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

  • 7 067
  • 471
Есента е в разгара си, а сметките за ток тепърва ще се увеличават. За щастие, Ariel проправя път в постигане на по-устойчиво изпиране и безупречни резултати с Ariel Pods®. Подобрената формула предлага същата ефективност  при по-концентрирана почистваща сила в по-малка доза, което води до спестяване на пари, енергия и време.

Иновация в опаковката на Ariel PODS®

Новата картонена кутия ECOCLIC® заменя старите пластмасови кутии и се затваря с щракване. Освен, че е по-удобна за използване, тя е напълно рециклируема, може да се сортира при домашните хартиени отпадъци и е направена от минимум 70% рециклирани влакна. Това ще спести до 6500 тона пластмаса в границите на Европа.

Безупречна чистота при бърза програма и студена водаПодобрената формула TurboBoost Еnzyme Technology позволява на потребителите да изберат бърза програма със студена вода, която може да им спести до 75% от консумацията на енергия и да намали времето, което губят за пране с до 12 часа на месец. Освен това, благодарение на новите по-качествени ензими, както и на студения и кратък цикъл на изпиране, от дрехите се отделят по-малко микрофибри и багрила, а мазните петна се премахват по-бързо от всякога.

Включете се в нашата дискусия и отговорете на въпроса:
🧺 Коя програма за пране използвате най-често и какво правите, докато пералнята пере?

Десет от всички участници ще спечелят новата кутия Ariel Extra Clean с 12 капсули.
На 14 декември ще изтеглим и обявим печелившите.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта тук.
# 1
Бърза пералня на ниски градуси /40 градуса около час/ докато пере ,аз върша останалата домакинска работа.
Виж целия пост
# 2
Най-често използвам програма за памучни тъкани. Докато пералнята пере, върша други домакински неща или си почивам. Най-много харесвам функцията за отложен старт - приготвям пералнята преди да изляза и когато се прибера само простирам изпраното пране.
Виж целия пост
# 3
Програмата която най често използвам е на 40 ° за час и половина.През това време обикновенно чистя или готвя.Гледам да върша няколко домакински дейсности едновременно, защото времето ми е малко.
Виж целия пост
# 4
Ниски градуси, на 800/1000 оборота, програма според вида пране.
Докато пералнята пере имам две опции- домакинствам или ровя в нета Simple Smile.
Виж целия пост
# 5
Аз пера на програма, която е 2:01 часа и е на 60°. С дете на малко на годинка съм, определено не почивам! Сгъвам дрехи,чистя,оправям и му готвя, докато пере помощницата. 😁
Виж целия пост
# 6
Най-често пера на 40 градуса, 800 оборота, а докато пералнята пере, върша друга домакинска работа, която няма свършване!
Виж целия пост
# 7
Най-често използвам стандартна програма за памучно пране без предпране на 40 градуса с максималните обороти за центрофуга - 1000 на нашата перална машина.
Обикновено докато пере, сгъвам предходното изсушено пране.
Виж целия пост
# 8
Пускам пералня вечер преди лягане ,най-често програма на 40 градуса
Виж целия пост
# 9
Най - четсно използвам програмата на 60 градуса и центрофуга на 1200 оборота. Пералнята ми е стара, но пере супер. Пускам пералня нощно време, затова - докато пере, аз спя обикновено.
Виж целия пост
# 10
Докато пералнята пере, върша други задачи.
Най-често използвам програма на два часа и 60 градуса.
Виж целия пост
# 11
За дрехите, които носим ежедневно ползвам бърза програма и пера на 30 или 40 градуса. Кърпи и чаршафи пера на 60 градуса за около 2 часа. Докато пералнята пера мия пода, бърша прах или готвя.
Виж целия пост
# 12
Пера на 40 или 60 градуса, а през времето, докато пералнята ме отменя, пия кафе, ако имам късмет, ако не... върша нещата, за които нямам нужните уреди Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Пускам я на 40 градуса обикновено  вечер и да е готова сутринта, за да мога да пусна сушилня след това. Обикновено спя докато пералнята  работи Simple Smile
Виж целия пост
# 14
Синтетика на 40 градуса. Пия си кафето и се наслаждавам на чудесната гледка от прозореца.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия