С какво да се разнообразим в почивката

  • 2 363
  • 26
Здравейте. По какъв начин се забавлявате с половинката си в почивния ден ? Да изключим гледането на филми, сериали и разходки.
Виж целия пост
# 1
Игри вкъщи(карти, комп) спортуваме, театър, аз ходя на концерти постоянно(понякога с мъж ми).
Виж целия пост
# 2
Чистене, пазаруване, разходки с детото навън или в Мола, зависи от времето, игри вкъщи, филми, готвим нещо по-така, за което през седмицата няма време. И най-важното, да се наспим до когато си искаме Stuck Out Tongue Winking Eye толкова е хубаво да се събудиш без аларма..
Виж целия пост
# 3
В какъв смисъл в това разнообразие? Кажи какво правите сега, за да ти предложим различни неща.
Зависи и дали имате деца.
Ние поне 2 от уикендите пътуваме някъде. Понякога на вилата в този сезон (палим камината, правим си горещ шоколад, четем книги, разхождаме се в гората). В повечето случаи ходим в къщи за гости - избираме такива с джакузи и/или сауна.
В уикендите,когато сме вкъщи обикновено си правим дълги разходки в някой парк или до Витоша, до Камбаните, до екопътеката на Панчарево или други близки еднодневни дестинации. Често ходим в Ринг мол, но не по магазините, а сядаме в някое от кафенетата с гледка към планината.
Вкъщи редим пъзели, играем карти, слушаме хубава музика, гледаме футбол (италианската лига). Играем с децата, четем книги. Често ходим на театър или концерт в събота вечер или се виждаме с приятели (понякога на по питие, но по-често просто отиваме на следобедна разходка и кафе.
Понеже през седмицата аз готвя основно, през уикенда съпругът ми и децата правят сладкиши, а аз си полежавам.
Ние спортуваме през седмицата, но за хора без време в делничните дни е идеално да уплътнят времето си с тенис или плуване.
Рядко гледаме филми, но понякога си правим смешна или страшна вечер.
Виж целия пост
# 4
А пита ли половинката? Някои не искат въобще разнообразие, имат си едно любимо нещо и предпочитат да не им дават идеи за друго 😆Или и двамата скучаете заедно на дивана? Или мислиш, че нещо се е разтропало между вас? Или си търсиш материал за статия? 😁
Виж целия пост
# 5
Спорт, кино, разходка в природата, концерт, театър, стенд ъп комеди, да се съберете на кръчма с тайфата.

Сега ще има доста коледни концерти, аз даже вече взех билети. Нямам търпение!
Виж целия пост
# 6
Зависи къде живеят, концерти, опера, балет няма навсякъде. Интереси някакви нямат ли и двамата? Плетки, гоблени, декупаж, дърворезба също са вариянт, освен ако мъжът не се интересува само от плейстейшъна, а жената от разглеждане на инстаграм ¯\_(ツ)_/¯
Виж целия пост
# 7
То всеки си има различно ежедневие. Това, което е разнообразие за вас може да е ежедневието на някой друг. Ако кажете вие какво правите по принцип ще можем да дадем идеи.
Виж целия пост
# 8
Аз пак не разбрах, има ли желание и нужда от разнообразяване? Защото на мен сериали, филми и благоприлично кратки разходки са ми напълно ок и не бих била щастлива да ме влачат по полудневни или целодневни ивенти или екскурзии, за мен това не е почивка и все едно съм имала още един работен ден.
Виж целия пост
# 9
Здравейте. По какъв начин се забавлявате с половинката си в почивния ден ? Да изключим гледането на филми, сериали и разходки.
Научете се да карате ски и никога повече няма да задавате този въпрос по това време на годината Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Това за ските пак зависи в кой град си. За моето семейство най-близката писта е на доста повече от 100 километра.
Виж целия пост
# 11
С някой скандал Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Така си е, плюс да пуснем няколко перални, сушилня,
после да сгънем и изгладим прането. Разнообразяваме се и с чистене, готвене.
Ако остане време се разнообразяваме и с другите неща, които са спонемали по горе. Sweat Smile
Виж целия пост
# 13
Е може това да им е ежедневието от което се търси разнообразие. Да казва авторката какви са началните условия в задачката иначе то само неизвестни.
Виж целия пост
# 14
Освен споменатите, играем на карти, шах, табла. Готвим и експериментираме с нови ястия по рецепта. Правим походи в близката планина, еднодневни пътувания с колата до някой град или място. Тичаме заедно. Не да не се намират занимания.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия