🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 6

  • 34 481
  • 664

Виж целия пост
# 1
Пу първа, с благодарности за новата тема. Flowers Tulip
В анкетата гласувах с Осман. От представянето на тримата, той се справи най добре. Моралната победа е за него и за Биляна.
Виж целия пост
# 2
И аз за Осман. Видях в Гугъл ресторанта му, има само три ревюта, но искрено се надявам сега след Мастър Шеф да станат много повече и ако имам път през Гоце Делчев определено ще го посетя! Малко в повече ми идваше самочувствието му на моменти, но определено имаше какво да покаже.
Виж целия пост
# 3
Хоп и аз тук. Любопитно ми е какво ще каже Боряна в някое от участията, които предстоят.
Иначе гласувах за Осман
Виж целия пост
# 4
Yellow_girl
Боряна, или Биляна?
Разбира се, че гласувах за Осман.
Виж целия пост
# 5
Пу първа, с благодарности за новата тема. Flowers Tulip
В анкетата гласувах с Осман. От представянето на тримата, той се справи най добре. Моралната победа е за него и за Биляна.
Пфу затри му се писането в старата 😂
Джаста, винаги е за пари! Кой знае как са усукани продуценти, изпълнители ,участници и победител. Който плаща той поръчва музиката .
И не гледай наградата от 100 000, това са трохите които виждаме. Някой прибира повече за да се случват така нещата. Съвсем случайно бях попаднала на дирите на едни други продуценти и забавни хорица, чак от готвене  до спорта бяха стигнали и посредством техни хора прибираха европейски парички. Та там се рови и се вижда кой зад кой седи и се оказва че нищо не е случайно. Мисля че и тук е така , защото беше фрапантен победителя . .Вероятно е близка с някой от " диригентите " на шоуто и е било нагласено.
Виж целия пост
# 6
Гласувах за Осман. Той единствен от тримата заяви, че ще използва наградата, за да се развива.
Копирам се от старата тема
 "Лора снощи беше качила снимка в ИГ със статуетката на възглавницата до нея и пишеше " вече ще спя спокойна". Сега гледам, че е изтрила поста..." Марианна ли и е дала статуетката, да се снима за спомен 😉
Виж целия пост
# 7
Ще дойда в тази тема, нищо, че предаването свърши, а аз не бях тук по време на сезона, но е приятно да срещам хора, с които пишем и в други теми, както и такива, които не познавам, но са обективни.
Благодаря за темата!
За Осман гласувах, разбира се! Абсолютно закономерно е ресторантът му да се казва "Алфа фууд", самият той е категорична алфа!
Виж целия пост
# 8
Little Queen - по отношение на тригодишното задълбочено проучване на Марианна за тиквичката и не знам каква си рецепта дето я е открила в регионалната библиотека, отношението не беше към теб, а към твърдението на Марианна. Сега ... това, че тя била споделила и книгата от която била видяла рецептата, аз лично се съмнявам, че в която и да е книга е дадена прословутата стара забравена рецепта за не помня вече кое от трите ястия с тиквичка. И после тригодишно задълбочено проучване за какво?
Виж целия пост
# 9
Категорично за Осман гласувах в анкетата. Заслужена победа отвсякъде. Като гледам и мненията из фейса, а и тук, няма две мнения по въпроса. Само тия от предаването са за тиквената кралица Марианна. Ами да си рупат тиквичките за 100 бона. 😂🙄
Виж целия пост
# 10
Гласувах за Осман. Той се представи най-добре. А да видим какво ще кажат за спойлерите господата. Аз съм любопитен.
Виж целия пост
# 11
Дори и за момент не приех сериозно рецитацията на тиквената шефка за "тригодишното задълбочено проучване на регионални рецепти". Беше част от евтин и плосък сценарий.
Виж целия пост
# 12
Харесвах Биляна, за нея бях, но уви, Осман се справи по-добре и гласувах за него.
Виж целия пост
# 13
Научната работничка каква й е специалността?
Вчера хванах запис от последния броя на Николаус...и хоп Кустев изкочи отнякъде...и там не го издържах, не знам защо ми е толкова анти. Разбрах, че и той е написал книга 😁
Скрит текст:
Пп. А в началото на  шоуто пуснаха ретроспекция от 2020...след 2мин превключих канала, не знам как 3г е издържало.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 14
Ще оставя това тук
Misery vibes Trollface
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия