Рецепти за Airfryer фритюрник - четвърта тема

  • 16 989
  • 182
# 150
Нарязах ги на парченца и ги обърках в купа с малко зехтин и сол, трябва да са омазнени
Каква ти е Нинджата?
На колко градуса, за колко минути?
Виж целия пост
# 151
Обичам си фрайърчето, но уважавам само тиквички пържени в олио и в тиган. Simple Smile
Виж целия пост
# 152
Нарязах ги на парченца и ги обърках в купа с малко зехтин и сол, трябва да са омазнени
Каква ти е Нинджата?
На колко градуса, за колко минути?

Ето тази



На 190 градуса, за около 7 мин с две разбърквания
Виж целия пост
# 153
Пилешки бутчета не съм правила все още И аз се притеснявам че ще останат сурови отвътре.
Но редовно правя пилешки пържоли от бут с корнфлейкс, като задължително изкисвам месото във вода със сол поне няколко часа, или една нощ.
Виж целия пост
# 154
Слагай ги смело, няма да останат сурови. Ако те съмняват, премери с термометър да се увериш че и вътре са ОК, само внимавай да не го слагаш върху костта защото там винаги ще ти покаже по-висока температура.
Стават отвън кожичката като на пиле на грил, а отвътре са супер сочни защото все пак не са готвени на шиш 2 часа.
Виж за цяло пиле още не съм се наканила и като искам такова си купувам готово опечено, но масово гледам из групи как пишат че за час или съвсем малко отгоре е изпечено...
Виж целия пост
# 155
Вече два пъти правя сандвичи на фрайера
Е ,не стават добре,отдолу са твърди
Виж целия пост
# 156
Какви са сандвичите? И под твърди изсъхнали ли имаш предвид? Ако е това, по принцип така си стават, няма как да са запечени само отгоре като в парти грилчетата от едно време. Евентуално ако ги сложиш в някаква малка тавичка, за да е плътно дъно отдолу и да не ги обдухва там... Не знам фраерът ти дали има реотан и отдолу, де. Повечето нямат, но ако твоят има, не знам можеш ли го предотврати това.
Виж целия пост
# 157
Виж за цяло пиле още не съм се наканила и като искам такова си купувам готово опечено, но масово гледам из групи как пишат че за час или съвсем малко отгоре е изпечено...
Идеално става като на грил, може да се наложи да го обърнеш  посредата.
Виж целия пост
# 158
Аз имам и въртящ се шиш, ако е някое по-елегантно пиле би трябвало да се събере и да може да се върти във фурничката.
Виж целия пост
# 159
И аз съм правила и бутчета, и цяло пиле, ама на Филипса. Бяха се получили супер, само дето пилето не трябва да е прекалено голямо, иначе ще опира в реотаните.
Виж целия пост
# 160
И аз съм правила и бутчета, и цяло пиле, ама на Филипса. Бяха се получили супер, само дето пилето не трябва да е прекалено голямо, иначе ще опира в реотаните.
На моя пише до колко кг.
Виж целия пост
# 161
Какви са сандвичите? И под твърди изсъхнали ли имаш предвид? Ако е това, по принцип така си стават, няма как да са запечени само отгоре като в парти грилчетата от едно време. Евентуално ако ги сложиш в някаква малка тавичка, за да е плътно дъно отдолу и да не ги обдухва там... Не знам фраерът ти дали има реотан и отдолу, де. Повечето нямат, но ако твоят има, не знам можеш ли го предотврати това.
Кашкавал и яйца,да изсъхнали чупят зъби😂
Виж целия пост
# 162
Ето от тази вечер едни бутчета-6бр в тавичка- 185°С 40 мин( от автоматичните програми- бутче), фраера е тип фурна
Виж целия пост
# 163
Бутчетата изглеждат страхотно. Моля за рецепта- дали са били мариновани и с какво? Директно на решетка ли са печени и на кое ниво?
Виж целия пост
# 164
Мери,
Скрит текст:
Бутчетата взех( по изключение) готово мариновани от Кауфланд , но ги и овкусих допълнително с малко от подправката за пиле от Лидл и омазних с олио. В тавичка с хартия за печене ги сложих върху решетката( тавичката ми не влиза в улеите) на нивото над това за кошницата. Първата партида пекох там и изглеждаше кожичката им черна, прегоряла, затова вторите ги сложих на долното ниво( под това за кошницата). Ползвах готовата програма с бутче 185°С 40 мин.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия