Педиатър и личен лекар в София

  • 333
  • 1
Здравейте. Търся педиатър и личен лекар за цялото ми семейство - аз, ММ, дете на 3г и дете на 3м. Като цяло всички без бебето имаме допълнително здравно осигуряване и изключително рядко търсим ЛЛ, но ми трябва за бебето. С голямото дете бяхме при добър педиатър, но той спря да работи като личен лекар и педиатър по НЗОК малко преди да се роди бебето и сега сме при една педиатърка, с която ни се разминават мненията. Тя е от старата генерация, държеше да давам вода със захар за жълтеница, бебето е изцяло кърмено, буквално ми се караше и ми четеше лекции защо не давам никаква вода, каза да не изкарвам бебето навън първите 40 дни и т.н.
Та търся някой, който:
- да записва нови пациенти
- да се интересува от новостите в медицината
- да не е антиваксър
- да има добра комуникация по телефон, вайбър, мейл, каквото ще да е (държа да отбележа, че до сега ЛЛ не съм търсила изобщо по телефон или вайбър през последните 10г, а на педиатър съм писала по вайбър 3-4 пъти за 3г)
- вече не ме интересува в коя част на София да е, предпочитам южните квартали, но ако е добър бих отишла където и да е
- предпочитам да не се занимава с хомеопатия, но не е задължително
- посещенията да са със записване предварително

Моля, ако се сещате за такъв, бих била много благодарна да ми препоръчате.
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Предлагам Ви да попитате в групите на съответните квартали, доста хора четат и е по-вероятно да получите препоръки. Мислех, че вече няма педиатър, който не дава 40 дни да се извежда бебето... Нашият ми предложи ако искам да спра нощното хранене да му давам вода, но не е настоявал, аз му казах, че ще кърмя, той се съгласи и ме успокои, че щом не плаче, да не го будя насила на два часа, значи кърмата му е достатъчно. В Младост е обаче, много сме доволни, ако искате на лични ми пишете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия