Симптоми на никнене на зъби и как постъпихте

  • 1 544
  • 9
Здравейте,синът ми е на 6 м ,нямам много време да търся отговора за това пиша темата направо.Постоянно плаче,сърди се без причина .Чудя се ,,характера" на бебето ли е или е симптом на нещо друго или са зъби?Не знам защо все си мисля че е в следствие зъби.Няма температура,на моменти и спокоен а в други моменти не мога да го оставя легнал или на столче без да плаче.Не помагат:играчки,малко детски,говорене.Точно в такива моменти не е за смяна памперса или да е гладен.Какво предприехте? Ще съм благодарна за съвети.
Виж целия пост
# 1
Подути венци или прозиращо зъбче има ли ? Ако са зъби трябва да са подути венцете а в последствие и да прозира зъбче,мажех с калгел за пробиване на зъбки ,но това само ,когато се вижда,че ще са зъби  и ако са зъби не може да направите нико ,просто гушкайте и това е
Виж целия пост
# 2
Бебе. Няма какво да се направи, стискат се зъби, повечето са мрънкалчета, предполагам. Моето би всякакви рекорди, същата работа беше, всичко наред, не е болен, нахранен, наспан, сух, забавляван, разхождан, избило зъбчето вече и…. недоволен. Все мрънкаше, за какво, един господ знае. Ще каже човек, че не съм го погледнала, докато не отлепях буквално от него. Не спят и мрънкат, класика, ахаха…Сега ми е смешно, но точно към 6-я месец вече се чудих дали ще го преживея следващия ден.Труден е бебешкият период, това е истината. Жестока умора е и най-уморителното от всичко е точно мрънкането за нищо. Зъбче може да е, ако е на АМ - от млякото да не се чувства добре, колики имаше моето, да, колкото и странно да звучи, след половин годинка още имаше силни колики, може да иска абсолютно цялото ви внимание, всичко може да е. Скучно ли им е, характер ли е, хич не знам, но както пишете всичко е направено за бебето и пак мрънка.
Виж целия пост
# 3
По-лесно става след 7 месец,когато могат да седят и да се заиграват. Аз от както моя стана на 6 и половина 7 месеца все едно нямам дете вкъщи. По цял ден търкаля колички сега е на 1,3 г и тъкмо проходи . Общо взето с зремето става по-лесно ,но се насладете на всеки миг ,дащото вече няма да са бебета и на мен ми е някак мъчно ,че вече не е малко бебенце
Виж целия пост
# 4
И аз да споделя ;Моето момиче тези дни направи 7 месеца но имаме 2 зъбчета от преди месец още .
За първото зъбче мога да кажа ,че беше нещо страшно за мен .
Не беше плач а направо дране (никак не можеше да се успокой ) .Това продължи около седмица а второто зъбче се появи малко по късно  ...и аз все още очаквам онези моменти за другите зъбчета .
Имаше подобрение след Камилия-та .
На ампулки е ,късмет от мен .
На мен в този момент всичко ми гърмеше и уши и глава .
Виж целия пост
# 5
Здр искам да попитам някои знаели децки зъболекар в враца добър
Виж целия пост
# 6
Също така успокойте се, нищо му няма на бебето от едни зъби. Не му пускайте екрани да гледа, детски на 6 месеца, е от това може големи проблеми да му създадете.
Виж целия пост
# 7
Оххх, при нас беше така докато не пропълзя. Това, че бебето не беше мобилно го изнервяше. После известно време се успокои, ама почна да иска да се изправя и стана още по-лошо. Сега чакаме да проходи, че да се успокои.
Другият вариант, ако наистина са зъбки, или скок в растежа най-вероятно се изморява детенце по-бързо от обикновено. Повече почивки. Стимулирайте го с различни игри да се опитва да пълзи
Виж целия пост
# 8
Подкрепям мнението ма Alpaca ,при нас го имаше това докато не седна на дупето си все плачеше ,но когато най-после успя а после и пролази все едно имах друго дете
Виж целия пост
# 9
Никак не постъпвах. Гушкане, разнасяне и игра. Зъбите пробиха и още помрънква, ама това е положението. В общи линии ежедневието ми е изцяло заето с детето. Домакинството между другото.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия