LG пералня със сушилня

  • 286
  • 1
Отвярам тази тема, за да споделям и актуализирам информация относно LG пералня със сушилня с модел: direct drive, която закупух на цена 1600 лв. с гаранция 5 г. и 10 г на мотора от Техномаркет.
От магазина ме увериха че е качествен продукт, тих, икономичен и цитирам "няма върнати продукти" и си заслужава парите. Стабилен среден клас нищо общо с горения векота и др.

Пералнята тресе на центрофуга от 1000 оборота нагоре. Реших че проблема е в нивелирането и си поиграх за да бъде ПЕРФЕКТНО НИВЕЛИНАТА във всички посоки. Тресе се отстрани и капака се удря в корпуса. (има клипове) Да дойдат да я вземат в сервиз им отне близо месец и после 2-3 седмици да я върнат! След връщането малко по добре но пак ТРЕСЕ. 2 седмици чакам пак да я вземат като се обадиха, разкачих я сутрин в петък и не дойдоха... Боклук от безочливи лъжци в магазина. Безхаберен сервиз! Не е била на промоция или стар модел. Със семейство съм, с бебе, губят ми ценно време. Да, настина "няма върнати продукти" защото трябва 4 пъти да е в сервиз за едно нещо явно това ще отнеме поне 6 месеца с този темп. Ще ги разнеса до където мога, събирам клипове и документи!
Виж целия пост
# 1
Има тема, поредна, за комбинираните уреди.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1503102.msg47337927#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия