Кога срещнахте вашия партньор?

  • 7 691
  • 67
Здравейте! Бих искала да ви попитам кога срещнахте вашия човек?
 На 24г.съм,кръга ми от приятелки са все обвързани,някои даже и семейни с деца и аз сякаш изоставам…на моменти ми е тежко,че нямам партньор,че попадам все на неподходящи,на моменти пък ми е по-спокойно сама и нямам нужда от обвързване… понякога си мисля,че ще остана сама,досега все са се възползвали от добротата ми и никой не ме е ценял както трябва,което пък води до малки травми от типа на това да се чувствам недостатъчна,ниско самочувствие,че все нещо ми липсва и отсрещната страна не вижда нещо специално в мен.
Виж целия пост
# 1
Няма да останеш сама, спокойно.
По- голям подбор ти трябва, както и увереност, че нищо не изпускаш.
Прекалено си млада първо и да, ти си специална. И ще бъдеш за някого.
Виж целия пост
# 2
Като студенти. Изобщо университетът беше най-добрата възможност за моето поколение. При младите май вече не е така - те не бързат и изчакват до 30 и студентските връзки рядко изтрайват. Което пък значи, че хич не си нещо закъсняла, време бол.
Виж целия пост
# 3
Таман навърших 30 и реших, че ще остана стара мома. Дори инвестирах събраните си пари в една голяма екскурзия. И като се върнах...
Виж целия пост
# 4
Хаха, и при мен стана подобно като при Delia,само че аз бях тръгнала към Германия и мислех, че там ще се установя, но като се върнах и видях че този човек е сериозен и много бързо се събрахме и заживяхме заедно. На около 30 бях. На 24 не са ми минавали подобни мисли за семейство, бях по живота . Малка си, спокойно ... Живей си живота, като има да става ще стане и ще разбереш.Уважавай се повече и критерии ( по старата ти тема 😘)
Виж целия пост
# 5
Момичето да инвестира в себе си, да учи, да се образова, да се социализира, да търси нови познанства, но не на всяка цена гаджета и мъже за връзка. Да работи над увереността и самочувствието си, защото и занапред ще попада на използвачи, ако продължава да го играе подлога.
Виж целия пост
# 6
Предлагам обикновен-човек и BlackAngelll да си разменят координати за връзка на лично!
Не се шегувам,може да си допаднат,кой знае...

Не е важно кой кога е намерил подходящ партньор,а кога ти ще си вземеш живота в ръце!
Виж целия пост
# 7
На 30. И беше любов от пръв поглед, просто знаех, че ще е той и след 6м се оженихме.
Виж целия пост
# 8
Запознахме се първата седмица от следването ми, когато не бях навършила 19, той беше втори курс. Давам си сметка колко рядко се случва такава връзка да е трайна.
Сред моите познати през последните години жените срещат Човека, когато са над твоята възраст. Така че не си закъсняла изобщо.
По-скоро си помисли защо така става, че се чувстваш неуверена и недостатъчна. Не е правилно, не е вярно, не може да е така. Ако има разминаване, то винаги е по причини у двамата, но фактът, че го виждаш като твоя вина или поради твои недостатъци, е много показателен. Работи над себе си, наистина го направи.
Виж целия пост
# 9
Аз го срещнах още преди да се родя. Семействата на родителите ни са приятелски. Събрахме се като тийнове, разделихме се, после се събрахме след моето завършване на гимназия, след няколко години се оженихме и т.н.
Две от дъщерите ни вече са в сериозни връзки. Едните се срещнаха в университета (тя беше втори курс, той в трети, след няколко години заедно вече са женени с бебе на месец - тя е на 25, той на 27). Другите са заедно от последната година в гимназия (бяха на 18+, днес са сгодени и живеят заедно вече 2 години и са на по 24 и двамата, а смятат да правят сватба през 2025 г.).
На 24 години имаш достатъчно време да срещнеш твоя човек, но поработи над самочувствието си и вярвай повече в себе си.
Виж целия пост
# 10
На 19г го срещнах като студенти във влака. Не беше "сериозна" връзка в началото. И после пак.. в смисъл, просто ни беше хубаво заедно. Бяхме приятели, които правят як секс и живеят заедно.
 След десет години стана "сериозна" връзка като решихме да имаме дете Joy
16г станаха септември тази година. Нататък ще видим...
Виж целия пост
# 11
На 17г. покрай познати - да,  случайно срещнала се тълпа през лятната ваканция. Походихме някоя и друга година и идното лято ще станат 35 г. откак сме семейство... Така написано, ма много, бе.
Виж целия пост
# 12
Хаха, аз също на 17г, той на 23 и така 19г вече заедно
Не само любов, но и истински приятел
Виж целия пост
# 13
На 19 - 20, в университета. И сега и двамата съветваме другите да се обвързват сериозно чак около 30 Grinning
Виж целия пост
# 14
На 24г отбягвах обвързване и си ми беше екстра бекярският живот сама. Отбягвах и женени жени, жени с деца. Предпочитах среда от ергени и моми, като мене. На твое място бих започнала да излизам с необвързани, които имат по-динамичен живот.

Възрастта ти е идеална да вложиш във външност и личностно развитие, да попътуваш. Мъжете са привлечени от красива, бляскава външност и правят повече за красива и млада жена, особено като знаят, че имат жестока конкуренция. Фитнес, добро хранене, сауни, масажи, хубави парцалки, разходки ти трябват. Научи няколко езика! Един език автоматически ти отваря врати към много нови мъже, стотици милиони ако е от говорените от много хора в световен мащаб.   

Запознавай се с много мъже, стотици, хиляди, навсякъде. Не се знае от къде ще изкочи нещо. Маркетинг.

Не се обвързвай бързо с мъжа и не се показвай силно заинтересувана! Мъжете възприемат раздаването и добротата като ниска популярност и слабост.

Мъжа ми, с когото сме заедно от над четвърт век и имаме две пълнолетни деца, го срещнах малко преди да чукна 30г. Беше любов от пръв поглед и за двамата и още е. С възрастта, обаче, се случва все по-рядко. На 15г се влюбвах през ден.

Успех ти желая.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия