?Въпроси всякакви за СО? 2024

  • 208 988
  • 6 055
Темата е за въпроси, свързани със семейните отношения, за тези, които не искат да пускат нова тема или искат да попитат нещо анонимно.

старата тема
Виж целия пост
# 1
Първата година, след моето завръщане във форума, изобщо не отварях тоя раздел. Последната ми е любим, защото има много различни, интересни казуси и случаи. От реалността, от живота, от отношенията.

 Пожелавам ви през Новата година да го пълним с по- лежерни, по- ежедневни и битови проблеми. Нека бъдем здрави, а всичко останало да разрешаваме с лекота.
Виж целия пост
# 2
Да е здрава, по-успешна, по-щастлива и с по-здрави семейни отношения Новата Година!
Виж целия пост
# 3
За много години! Повече любов и по-малко драма!
Виж целия пост
# 4
Честита Нова Година! Желая преди всичко здраве и по-малко семейни проблеми 🙂
Виж целия пост
# 5
Абсолютно съм сигурна, че вчера четох тук тема "Второ дете", в която една мацка се колебаеше между второ дете и утвърждаване в професията. Исках да се включа, но нещо ме разсея. И сега не намирам темата, нито в раздела, нито с търсачката. Темата не беше някаква скандална, та да е била изтрита. Моля, уверете ме, че не си въобразявам или не съм започнала да сънувам теми във форума Astonished
Виж целия пост
# 6
Мернах такава тема вчера. Или е била от мултиакаунт, или авторът е редактирал първи пост с точка, тогава трият.
Виж целия пост
# 7
Имаше такава тема. Жената се чудеше дали да ражда второ дете при положение, че се е наложила в някаква престижна компания.
Виж целия пост
# 8
Имаше, но последни като влизах авторката беше изтрила част от мненията си.
Виж целия пост
# 9
Ясно, благодаря. Че вече бях започнала да се съмнявам в здравия си разум Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Искам да се разделим. Имаме общ имот и нищо повече, което да ни свързва.
Секс няма, загриженост и уважение също. Всичко умря при първото посягане, но признавам си виновната съм аз, защото стоях да слушам лъжи, клетви и сълзи, да ставам свидетел на избухванията му и съответно обвиненията как аз за всичко съм виновна. Ако питате него, той се е променил, миналото е зад гърба му, но при всяка напрегната ситуация той напомня на себе си-чрез, гонят, удари, понякога и по мен.
Работата е там, че аз искам да преместя следването си в друг град, но нямам и лев заделен на страни.
Не искам да си тръгна преди да получа парите, които съм вложила под формата на вноски, защото те биха били доста добър старт. Това са около 16 иляди лева.
Имам банкови извлечения и апартамента е на името на двамата, как документално ще се получи?
Аз няма да разпиша моят дял, ака той не ми е върнал тези пари ли?
Виж целия пост
# 11
Говори с адвокат на излизане. Излизането е полезно да е по-бързо. А въпроса за заема, наистина е за специалист. Тукашните не са ти виждали договорите.
Виж целия пост
# 12
защо повтараме отново същата история от преди няколко дни?
не се стискай за адвокат, направи консултация и най-доброто за себе си
Виж целия пост
# 13
Не ти трябват много пари за да се преместиш.  Една две заплати, квартира в новия град и работа като сервитьорка, и си ти. 16те хиляди ще си ги получиш един ден, след много години, евентуално при доброволна делба, но още ти е много рано. Не разчитай на тези пари. Няма да ги видиш скоро, ако ще не един, а десет адвоката да си намериш. Това са стотинки в сравнение със стойността на апартамента, но все пак пази си разписките, електронни или на хартия. Предполагам, че си същата с кредита на името на свекървата...
Виж целия пост
# 14
защо повтараме отново същата история от преди няколко дни?
не се стискай за адвокат, направи консултация и най-доброто за себе си

И аз си мислех, че новата история звучи като старата, ама с добавено предстоящо изнасяне. Само да не се окаже, че и авторката е същата!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия