Връзка с неосъзната жена на 23г. Зодия риби

  • 4 739
  • 101
На кратко
От 4 месеца до преди 10 дена имах връзка с:
Жена на 23г. Зодия риби, студентка. С проблемно детство е(баща й ги е изгонил на улицта с майка й и ги е тормозел) Мени си мнението постоянно. Лесно манипулеруема. Мисли си че всичко което хвърчи се яде.Тези неща ги разбрах наскоро докато се опознаваме. Мислех си че е нормално и ще олегне с времето, затова продължих с нея.
Аз съм на 30г. зодия риби, с нагласа за сериозна връзка, която да прерастне в семейство до 3-5г
От началото тя се уплаши и прекрати връзката, защото си мислеше , че искам на момента да идва да живее при мен и да правим дете. Обясних й че не искам на момента , а след 3-5г. Реши да продължим.
И двамата сме от провинциялен град. В момента сме в София
Казал съм й че искам да се върна да си живея в града след време, защото съм си ремонтирал къщата . Тя също от начало беше на мнение че не й се седи на София, само да си свърши фармацията и си се прибира в града, но сега е на друга вълна.
 Всичко се промени , откакто се върна да работи в туристическата агенция. Уж само малко часове да кара да си помага с парички, но се измениха нещата, постоянно шефа й я караше да ходи в офиса, когато не беше на университет или в аптеката(и там кара часове). Държа да отбележа, че няма връзка с шефа си на 100%, тъй като го познава от преди да е с мене и нищо не е имало никога. Но той я вижда че е лесно манипулеруем и й говори неща от сорта,,За какво ти е връзка, само ти пречи. Давай да бачкаме, да правиш кариера. Имам връзки във фармацефтичния бизнес и ше те уредя''. И тя е така обсебена в момента, че реши да ме зареже, щото съм й бил правил проблеми , че няма баланс в живота си и работи по 14 часа на ден. Отделно се изметна и пак заяви че сме на различно мислене за след 5 г. Сега не искала деца, пречели на кариерата и т.н. За нея били важни здравето и парите. Общо взето ми ги наговори неща все едно е друг човек.
Та въпроса ми е , дали мислите , че това е нещо временно, което реши и ще ме потърси отново, ще слезе на земята и ще се осъзнае , защото наистина не е реално да зарежеш един човек, който знаеш че прави всичко за тебе и е сериозен. Или тези причини са просто параван да приключи нещата  Така го гледам през моята олегнала призма.Връзката ни е била доста емоционална, с чувства, бурна. Без скандали. Имало е леки търкания. Сексът беше много страстен, което също е важно. Нищо не й е липсвало с мен. Държа да отбележа че не е с мен заради финанси, не съм я издържал или купувал скъпи неща. Нормални мъжки жестове съм правел.
Виж целия пост
# 1
Сори, но не мисля, че си олегнал. Така, има нещо много забавно във връзките между момиче на 20 и мъж на 30 и няколко. По начало, тази разлика не се вижда, всичко е цветя и рози. Мъжът си мисли, че тя е много зряла, а реално тя не е, просто и той е на нейният акъл. НО, все пак, годините си казват думата и човекът с по-голяма преднина в годините почва да се изнервя на чисто младежките пориви на гаджето си, тогава се почва с "Тя е наивна, тя е лигава, държи се като дете и бла, бла..". Тя е на 20, живее 'и се, работи 'и се, а и прости иска да скъса с теб.

"защото наистина не е реално да зарежеш един човек, който знаеш че прави всичко за тебе и е сериозен."

Това че някой е сериозен или прави нещо за някого не задължава отсрещния човек. Хубаво е да се научим да не очакваме благодарност или някакво признание, особено когато говорим за базисни човешки отношения. Като не харесваш някого, ако ще и да е ангел от небето - нЕма как да стане.

"Или тези причини са просто параван да приключи нещата."

Ти сам си си отговорил.

Не го мисли много. Искате различни неща, ще намериш жена, която иска същото като теб. Но, съветът ми е, не сервирай на всяка, че искаш деца и семейство след Х години. За някои хора такива планове идват тежко и ги отказва от връзката.
Виж целия пост
# 2
Зодията няма нищо общо с личността!
Не на мен тези,че нямала нищо общо с шефа си,за да й говори такива неща,значи че има нещо,и не е бащинска фигура.
Каква кариера ще гради като фармацевт?
Да не става партньор на шефа си в някоя голяма фармацевтична компания? Ако е такова издигане споменаваш,добре.
За какво ти е такава хлъзгава жена?
Да не искаш да го играеш баща и закрилник?
За каква връзка пишеш,като 4 месеца не са нищо,кофти познанство е било.
Виж целия пост
# 3
На мен пък доста осъзната ми звучи, ама това не ти е изгодно.
Виж целия пост
# 4
Забрави я. Обади се на близка приятелка да хапнете и нито дума за нея
Виж целия пост
# 5
тя е осъзната за себе си
това, че ти имаш друго осъзнаване, не прави нея с грешно и не означава, че ще "слезе на земята, ще се осъзнае" и изобщо, че ще ремонтира главата си твой тертип

ако бях на 23, щях да съм точно като нея - момата ми харесва, особено щом те е отвяла
освен това "4 месеца без 10 дни връзка" е нещо като нищо, просто едно добро познанство със секс, което ти си разграфил и планирал за следващите 50 години

пп "на софия", "на университет", "олегнал" и т. н. - пфу!
Виж целия пост
# 6
С тия зодии и ти не си много осъзнат. Както и с планът от 3 до 5 години семейство и бебе. Принципно е хубаво човек да си знае какво иска, но не и във връзка от 2-3 месеца с доста неориентирано момиче.
А за шефа и, или иска да я плющи, или иска да и стопи лагерите от работа, или най вероятно и двете. Няма да стане тая, дето я мислиш, няма и смъсъл.
И наистина заеби тая работа със зодиите, не е сериозно за мъж на 30
Виж целия пост
# 7
На мен пък доста осъзната ми звучи, ама това не ти е изгодно.
+1
Тя издрапала до София и с хубава специалност, животът, парите, кариерата и амбициозните мъже са пред нея, ти ще я пращаш у калта на двора на провинциалната къща. Баш си е добре девойчето, ти не си. Връщай се в родния град и търси жена от околните села без изгледи да те засенчи финансово и интелектуално, а и няма да те тормози да поддържаш особен стандарт.
Не знам що такива ергенчета ходят по големия град да търсят булка за у малкия. Те, момичетата, ако искаха да са в малкия град, нямаше да завършват шукарни специалности за секретарска работа.
Виж целия пост
# 8
С тия зодии и ти не си много осъзнат. Както и с планът от 3 до 5 години семейство и бебе. Принципно е хубаво човек да си знае какво иска, но не и във връзка от 2-3 месеца с доста неориентирано момиче.
А за шефа и, или иска да я плющи, или иска да и стопи лагерите от работа, или най вероятно и двете. Няма да стане тая, дето я мислиш, няма и смъсъл.
И наистина заеби тая работа със зодиите, не е сериозно за мъж на 30
LaughingLaughingLaughing грубо беше това за плющенето,жалкото е,че се случват такива неща понякога. а знаеш ли,момичето може да е свястно
Виж целия пост
# 9
Нищо не й е липсвало с мен.
Такава оценка може да даде само тя, не ти. Grinning
Виж целия пост
# 10
Брях, че тя дъщеря ми е на 23, учи фармация и работи на половин работен ден в аптека, Еми, повярвай ми, няма грам свободно време за още една работа, да не говорим, че при желание от нейна страна може да взима допълнително часове в аптеката, а не в туристическа агенция, или в заведение.
По скоро тоя чичак с туристическата агенция я води по хотели и екскурзии да боцка.
А ти, авторе, като те гледам как пишеш, по добре се ориентирай към някоя мома, по възможност от твоя роден град, където имаш стегната къща, която учи я психология, я социални дейности, я мениджмънт, или нещо от сорта, дистанционно, разбира се.
П. П. И да ти кажа, всичките приятелки и състудентки на дъщеря ми поне на този етап изповядват каузата на свободната любов... Тя си мисли какви пари може да изкара към някоя фармацевтична компания и да обиколи света, ти й предлагаш етаж от къща на село, със свекървата на долния етаж...
Свали малко летвата, приятелю, и ще си намериш жена.
Виж целия пост
# 11
Малко повече уважение, приятелю! Момичето учи, и то НЕ нещо лесно, и даже работи на две места?! Тя ли е точно неосъзната? И мислела даже, че всичко, което хвърчи, се яде? Като я гледам, само по фактологията, съвсем е наясно, че за да си подреди живота, трябва да положи усилия, и тя определено ги полага. Това не е хвърчиопашка. Хич не ме интересува коя зодия е, дали е хубава, дали говори меко, дали е чудесна в леглото и даже дали не спи с шефа. Нейна работа. За мен човек, който полага такива усилия, не може, не бива и не е редно да бъде определен като патка неориентирана. Какви са ви отношенията и защо не сте се разбрали не ми се обсъжда, ще трябва да си измислям. Но ако ти за тия четири месеца си й показал, че я смяташ за детенце някакво неориентирано, си си заслужил да те остави. Извинявай за тона, просто ме нервира с това, че не била ориентирана. Вярвам, че имаш сериозни намерения да се събереш с добър човек и да си имаш семейство, само не сочи с пръст когато срещнеш някой, различен от теб. Срещаме се, разминаваме се, случва се постоянно.
Виж целия пост
# 12
Тя е Риби....ама и ти си Риби, не забравяй 😁 Дали не си се филмирал повечко?! Няма и 4 месеца и вече драматизираш и тропаш с краче, че не е на твоето. Като искаш сериозна жена, с която да живеете по план график - хвани си наборка Козирожка или Телкиня. Ама ще е по техния план график 😁 Ти искаш да завлечеш 20 годишна на село. То й се живее на момичето, иска да се развива. А ти се чудиш дали не изпускаш последния влак и си фиксирал срок до 3-5 години.

След като твърдиш, че тя е лесно манипулируема - ти що не си успял да я поомаеш и поизлъжеш?!
Виж целия пост
# 13
Разликата във възрастта ви е прекалено голяма.
Спомням си аз като бях на 23, 30 годишните мъже ми се струваха доста амортизирани тогава.
Освен това при най-малкия намек за сериозна връзка и деца, дори бъдещи, прекратявах бързо връзката.
А при опит някой да ми диктува колко време да работя, и колко не, директно на секундата отрязвах, и бягах като дявол от тамян.
И много добре знаех какво исках.
Я ти се сети сега, дали искаше нещата, които искаш сега, когато ти беше на 23 години!

Взех да улягам към след 26-27.
Моят съвет е да се огледаш за жени на твоята възраст, може би между 27-35 години. На тази възраст е по-вероятно да намериш жени със сходни планове.
Виж целия пост
# 14
Е що я изкарахте курва сега? Надали я боцка шефът, по-скоро си намира оправдание да не изкарва време с подсигурения провинциален играч-патриотар със странно непатриотична неграмотност. Тази девойка има неизброимо много и по-добри опции за всичко - от кафенета през жилища до мъже - от предложеното от лирическия герой. Мамината къща и секс с цел бебе може да предложи всеки ментално ощетен квазимодо, ама все си мисля, че студентка фармация иска нещо по-свястно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия