Приказната Градина

  • 861
  • 2
Здравейте събирам мнения за Приказната Градина, интересува ме всичко свързано какво предлагат, какво сами трябва да направим ,цени и дали си заслужава! Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Цената на наем на мястото беше 3000 и нещо/4000. Искат някакъв процент капаро, май половината. Доколкото разбрах когато говорих с тях – договаряш се с кетъринг фирма (те работят с няколко), които ти отдават оборудването под наем (столове, маси, покривки и тн) както и храната, като всичкото е включено в един общ куверт. Отделно намираш кой да ти направи декорация, цветя и тн
Виж целия пост
# 2
За цени актуални не знам, но като цяло - те предоставят самата локация, като лист хартия. Натам всичко е от вас - маси и столове, кетъринг, услуги като декорация, фото/видео, dj. Според мен е супер подходящо за младоженци, които имат  различни виждания, защото имаш свобода точно как да направиш. Не си обвързан с продълговати покривки и соц столове напр. Кеф ти кръгли маси, кеф ти на зиг-заг. В същото време имат доверен кетъринг фирми с които лесно се прави и “стандартен” вид.
Мястото според мен е супер за градинска сватба. Локацията е хубава и изпълнена с много кътчета и зони. Самата шатра пък е уютна за каквото и време да сервира денят.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия