Ваксина Hexacima

  • 836
  • 9
Здравейте, в петък сложиха на малкия 6валентната ваксина Hexacima ,целия ден беше много кисел ,а през нощта вдигна температура 38,5 . На следващия ден поддържа температура и не падаше под 37, постоянно се качва . В момента пиша в 3 през нощта ,защото седя ,,да го пазя" отново гори(2ра вечер) . Има ли други слагали тази ваксина и как премина при вас. Тук във форума прочетох стари теми за нея и разказват ужасни неща ,един от разказите беше на майка ,на която детенцето й получило гърч и останало вцепенено ,не реагирало на нищо,за щастие се оправило. Та тези неща,които прочетох за тази ваксина+ състоянието на моя син в момента ,просто съм много изплашена за здравето на детето ми и ако има други слагали ваксината моля да споделят 🙏😒 Ако е от значение моя син е на 1,4 г
Виж целия пост
# 1
Като е слагана ваксината и преди имало ли е реакция? На мен ми изглежда като да е вирус, просто да съвпада с ваксината.
Виж целия пост
# 2
И моят син така. Мислеха, че е вирус и е съвпаднал с втория прием на ваксината, но този "вирус" се оказа реакция, която доведе до тежък отит и разви скрита пневмония. 40 дена ходене по мъките и накрая с излекуван отит ни приеха в болница, дори не искаха да го приемат, защото "нищо му нямало", а се оказа с пневмония и единствен признак, че нещо не е наред беше, че се изпъваше като струна и пищеше отчаяно. След това 18 месеца ежемесечно правеше бронхити и пневмонии, съответно е бил на АБ. И забележете - не ходеше на ясла, гледан е у дома! При тръгването на градина почти три години по-късно сестрата ми изви ръцете да сложа и трети прием и отново се разболя, три седмици на АБ, инжекции и отново филма с многото боледуване. В последствие разбрах, че изобщо не е подлежал на трети прием, на четвърти също и него не го сложих вече.
Беше през 2014 и 2017, тогава Пентаксим.
Не е правил реакция на никоя друга ваксина, но понеже никой не призна, че проблемът е от ваксината и не направи тестове на коя съставка е реагирал, не сложих и четвъртия прием, а е и безсмислено както пишеше на листовката, ако е минало повече време от допустимото между отделните приеми.
Лекар, веднага. И АБ. Ще прецака ваксината, но ще спаси детето.
Виж целия пост
# 3
Звучи ужасно ! Имаше ли други симптоми освен температурата. Водих го на лекар вчера, но казаха,че бил здрав
Виж целия пост
# 4
Ради, при положение, че у вас сте болни, дори и ти, не знам защо търсиш проблема във ваксината.
Другия път не слагайте, когато има болни у дома.

Разбирам, че се притесняваш, но е много по- вероятно да е пипнал вируса от вас, отколкото да е от ваксината. Не е изключено, разбира се, но следете нещата без излишно да си вкарвате притеснения.
Виж целия пост
# 5
Видимо няма други симптоми освен температура от нищото
Виж целия пост
# 6
Звучи ужасно ! Имаше ли други симптоми освен температурата. Водих го на лекар вчера, но казаха,че бил здрав
Да, на втория ден плачеше много, а температурата не падаше под 38°. Въпреки, че беше на Бъдни вечер посетихме дежурен кабинет и лекарят каза, че е със зачервено гърло и леко подути лимфни възли, но не изписа Аб, защото щяла да се прецака ваксината, каза че не е трябвало да ваксинирам болно дете, а той беше  здрав. На 30 го видя заместващата личната лекарка, която каза, че нищо му няма, а той се извиваше на дъга и плачеше. На 31-и отново в дежурен кабинет, пак на същия възрастен лекар, който вече предписа АБ, лимфните възли каза, че са подути. Първият работен ден на януари вече с направление бяхме на преглед при УНГ - отит. Никой не ми вярваше, че е от ваксината, съответно не е докладван случая. Казваха съвпадение, бил е пред разболяване, пипнал вирус... Когато няколко години по-късно сложихме третия прием се убедих, че е от ваксината, просто последствията бяха една идея по-леки.
Дори и да не е от ваксината, лекувайте детето, за да не стане по-зле.
Виж целия пост
# 7
Благодаря ви
Виж целия пост
# 8
И как АБ щял да "прецака" ваксината? Smirk
Виж целия пост
# 9
Може би като не даде възможност организмът да изработи отговор. Изобщо не съм се задълбавала. Първият път, два дена след ваксина каза, че няма да изпише Аб толкова скоро. Трябвало да минат поне десетина дена от ваксината, за да изпише Аб.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия