Мога ли да изтегля кредит на 20 години

  • 906
  • 4
Здравейте, студентка съм в Пловдив, живея на квартира, работя от почти една година на 20 съм. Реших да взема собствен апартамент, но нямам толкова пари, затова искам да изтегля кредит на няколко места прочетох, че ще трябва родителите да ми бъдат поръчител пък аз нямам добри отношения с тях и никога не съм имала, въпроса ми е наистина ли само родителите могат да ми бъдат поръчител и също възрастта дали ще бъде проблем.
Виж целия пост
# 1
Ти си пълнолетна и всеки може да ти бъде поръчител, не е нужно да са родителите ти. Но този всеки трябва да се съгласи...
А за кредите официално възрастта не е проблем, но ще искат достатъчен доход и гаранция, че ще върнеш. Не ми се вярва, но трябва да обиколиш банките, те си решават всяка за себе си.
Виж целия пост
# 2
Наеми си кредитен консултант и обсъдете всичко. Ще трябва да си вдигнеш осигуровките на първо време, иначе можеш, да.
Виж целия пост
# 3
Кредитът ще бъде обезпечен с ипотека на апартамента, който ще купиш. Като имаш достатъчно доходи по трудов договор и получаваш възнаграждението си по сметка в банката, не би следвало да ти искат и поръчители. Срещни се с кредитен консултант, за да видиш какви са възможностите.
Виж целия пост
# 4
На банката доказваш доходи, не възраст. Доходи имаш ли? Ще можеш ли да покриваш вноските?

Това с поръчителите е тегава работа. Един вид искаш от чужд човек, който даже не ти е родител, да поеме твоите задължения, ако ти не си плащаш кредита. Не че е напълно изключено да се намери такъв човек, но трябва наистина да е доста луд. Но иначе, ако той докаже доходи, банката ще го приеме. Сама помисли: за какво му е да го прави?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия