Бактериална вагиноза?

  • 416
  • 1
Здравейте, от година и половина лекувам "гъбички". Смених 4 гинеколози, които постоянно твърдяха, че проблемът е в мен и сама си правя да се появят отново и отново, но бяха сигурни, че са гъбички. Лекувах ги с какво ли не, но се появяват през месец отново и отново. При последното посещение нямаше дори мъничко подобрение след лечението. Направихме микробиология, при която не излезе нищо, след това пуснахме фемофлор, при който също общо взето всичко е изолирано,че го няма. Моля помагайте.
Виж целия пост
# 1
Имате цитолитична вагиноза, а не бактериална или гъбична инфекция. Симптомите с гъбична инфекция са идентични - парене, сърбеж, гъсто, бяло, пресечено течение.
Тъй че - АГ трябва да изпише съответно лечение за това, а не за гъбички, защото противогъбичните не действат при такива ситуации.
Аз съм имала няколко пъти такава вагиноза, при мен в резултат на много често слагане на вагинални пробиотици. Изписвали са ми различни глобули, с които нещата се коригират. Но си намерете читав АГ, защото повечето не знаят как да го лекуват това нещо.
В интерес на истината - това е самоограничаващо се състояние, един АБ да пиете за някакъв проблем на дихателната система например и прекомерното количество лактобацили, които имате ще влезе в норма. Но за да не разчитате на това, един курс с вагинални антисептични/антибиотични глобули ще оправи положението.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия