Има ли повод за притеснение

  • 1 519
  • 6
Здравейте, мъжа ми има кредит и току-що направих онлайн плащане, с което погасявам кредита, но без да искам не съм изписала цялата фамилия и не съм обърнала внимание, всичко друго е така както трябва. Според вас дали има как да стане проблем и да не ми счетат парите и нещо да се случи с тях. Според мъжа ми ще стане проблем, аз мисля, че няма щом всичко друго е правилно изписано. На някой случвало ли му се е и какво мисли?
Виж целия пост
# 1
Първо, какво е това "всичко друго"? Номер на полица/договор или какво?
После, ако току що си направила превод той не е минал, утре рано сутринта можеш да звъннеш в банката да го спрат.
И най-после пари не се губят. Може да не отчетат, че са за кредита на мъжа ти и да не бъде погасен, но тогава ще искаш да ти върнат парите и пак ще платиш.
А може да се обадите и на кредитора да му обясните.
Виж целия пост
# 2
Говорете с банката, ако се наложи, ще изпратите платежното, за да си разпознаят плащането.
Виж целия пост
# 3
Ти ако знаеш какви преводи идват по кредити. Примерно превод направен от майката на името на синът й, написала нейното име, тя няма общо с кредита. Ако е само това пречка няма, ива и друга информация, достатъчна да се разбере за 6ой кредит снова въпрос, но за твоя сигурност обади се, там където ще се получи превода и обясни какво те притеснява и ще проверят дали всичко е наред. Освен това ти препоръчвам да направиш автоматично от банковата ти сметка всеки месец да минават плащанията, така тези проблеми няма да ги имаш и няма да се занимаваш и да си губиш времето.
Виж целия пост
# 4
ЕГН-то, ако го има, всичко е ОК.
Виж целия пост
# 5
ЕГН-то, ако го има, всичко е ОК.
Да и номер на кредита също
Виж целия пост
# 6
Не мисля, че ще има проблем. За твое успокоение звънни на кредитора, за да се увериш, че всичко е ок.

Иначе, всички постъпващи пари се осчетоводяват и няма как някой да се почеше, да ги сгъне в джоба и да се направи, че не са пристигнали. Ако е толкова неясно какво е основанието за постъпването на парите по сметката, би трябвало да бъдат възстановени на изпращача им.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия