За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 27 504
  • 747
# 645
Обезкостен пуешко бут ....за супа с грах ....мога ли да му сложа сол по време на варене или после ?
Виж целия пост
# 646
По-добре после.
Виж целия пост
# 647
Да сложа ли малко целина ?
Виж целия пост
# 648
Сложи, не пречи Simple Smile
С подправките положението е кой каквото обича и на нюх, макар и да се счита, че някои са особено подходящи за определени манджи или меса и си е така, но индивидуалните предпочитания в тази област са особено шарени и няма чак строги правила.
Виж целия пост
# 649
Въпрос на вкус, аз целина на грах не бих сложила.... по-скоро копър и малко магданоз
Виж целия пост
# 650
Въпрос на вкус, аз целина на грах не бих сложила.... по-скоро копър и малко магданоз
+1. Или по равно от двете, но без целина.
Виж целия пост
# 651
Картофени ноазети купешки получават ли се вкусни във фрайър? Някой правил ли е? Не ми се занимава да ги пържа.
Виж целия пост
# 652
Въпрос на вкус, аз целина на грах не бих сложила.... по-скоро копър и малко магданоз
То не беше ли за супа? Или аз неправилно съм прочела...
В готовите или домашно приготвени смеси за супа почти винаги има целина - корен и листа.
И аз не ползвам често, даже сега ме подсетихте, че имам две малки пакетчета замразени още, но моя съседка я обича много и слага на всичко.
Виж целия пост
# 653
Мацки, преди доста години с ММ си харесвахме един тъмен соев сос и само него купувахме май от Билла - Pearl River Bridge. Мисля, че и в Метро го продаваха. Но отдавна не съм го виждала по магазините, дали в Метро още го има или в някой реален магазин да сте го виждали? Или да поръчвам направо литър от Амазон Simple Smile
Виж целия пост
# 654
Ето тук https://magazinnatural.bg/produkt/tamen-soev-sos-150-ml-pearl-river-bridge/
https://alexfish.bg/?website=main&language=bg&content=products_view&product
За реален магазин може да погледнете в този  https://www.facebook.com/profile.php?id=100069338166261&sk=about
Виж целия пост
# 655
Въпрос на вкус, аз целина на грах не бих сложила.... по-скоро копър и малко магданоз
То не беше ли за супа? Или аз неправилно съм прочела...
В готовите или домашно приготвени смеси за супа почти винаги има целина - корен и листа.
И аз не ползвам често, даже сега ме подсетихте, че имам две малки пакетчета замразени още, но моя съседка я обича много и слага на всичко.

Да,за супа е и сложих ,но малко
Между другото по нея се запалих ,когато в бистрото в което работя правят крем супа с целина ......оттогава винаги имам в хладилника по една глава
Виж целия пост
# 656
Мацки, преди доста години с ММ си харесвахме един тъмен соев сос и само него купувахме май от Билла - Pearl River Bridge. Мисля, че и в Метро го продаваха. Но отдавна не съм го виждала по магазините, дали в Метро още го има или в някой реален магазин да сте го виждали? Или да поръчвам направо литър от Амазон Simple Smile
Точно такъв си купих преди седмица от СВА (във Варна), гледам, че някъде ги водят, като магазини Бурлекс.
Виж целия пост
# 657
Картофени ноазети купешки получават ли се вкусни във фрайър? Някой правил ли е? Не ми се занимава да ги пържа.
Да, на пакета ако пише за колко време се готвят на фурна, аз намалявам наполовина до 2/3 и на 180С, от замразени направо във фраера.
Виж целия пост
# 658
Картофени ноазети купешки получават ли се вкусни във фрайър? Някой правил ли е? Не ми се занимава да ги пържа.
Да, на пакета ако пише за колко време се готвят на фурна, аз намалявам наполовина до 2/3 и на 180С, от замразени направо във фраера.
Нещо такова се получи, да. Пише 18-20 мин на 180- 200, а за 15 бяха готови на 200. Станаха супер.
Виж целия пост
# 659
Супа грах и пуешко е писала Станислава 👌
На зеленчукова - картофи, грах, царевица, моркови, зелен боб, зеле (тя май градинарска се води) ...слагам целина, но супа само грах и пуешко - не
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия