За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 27 514
  • 747
# 630
Скрит текст:
Благодаря, това ми е достатъчно, трябваше ми горе-долу ориентир колко готвене ще му трябва. А може би накрая ще го нарежа на късчета и ще го метна така - ще мога лесно да бодна едно и да пробвам как е, ако се съмнявам.

https://ipeychev9.blogspot.com/2020/05/blog-post.html
Виж целия пост
# 631
Имам предложение за пастата от чушки.
Може да се направи чудесно руло от чушки - мое любимо и често готвено предястие. По ето тази рецепта. Аз слагам в плънката и настъргани варени яйца:
https://youtu.be/qef4b5YsRIs?si=u3xHTVr7S4AFytSY

Просто в случая вместо да се мелят чушки, ще се използва пастата.

Ето как се получава и при мен:

Виж целия пост
# 632
Печурките супер лесно се белят и без ножче. Поне тези, които съм взимала аз. Махам пънчето и дърпам ципата около него. Всичко пада супер лесно и става много бързо. С нож почиствам само пънчетата. И аз не мия гъби.
Виж целия пост
# 633
Имам предложение за пастата от чушки.
Скрит текст:
Може да се направи чудесно руло от чушки - мое любимо и често готвено предястие. По ето тази рецепта. Аз слагам в плънката и настъргани варени яйца:

https://youtu.be/GUm4x37WKsA

Просто в случая вместо да се мелят чушки, ще се използва пастата.

Ето как се получава и при мен:

Мисифу, линкът Ви е рекламен клип за бисквити, но не и за руло.
Бихте ли го коригирали.
Благодаря на всички, които ми отговориха и качиха рецепти.    Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Виж целия пост
# 634
Колко е срока на годност на една торта в хладилник?Направена е на 25 февруари
Виж целия пост
# 635
По стандарт на  сертификата се изписва 72 часа/ 3 дена
Виж целия пост
# 636
Зависи от състава на тортата. Има торти, за които препоръчителната консумация за най-добро спояване на слоевете и смесване на вкусовете е след 3-тия ден - напр. Медовик, има и други. Визирам домашните торти, в купените не знам какво има и с каква трайност е. 
Виж целия пост
# 637
Tutulina, съжалявам, без да искам съм копирала линка на рекламата. Ето рецептата за рулото:
https://youtu.be/qef4b5YsRIs?si=4jvXYbvgi0b5YerH
Виж целия пост
# 638
Взех днес едни чудесни пресни картофчета. Какво освен вариации на сотирани картофи мога да направя с тях?
Виж целия пост
# 639
То е грехота пресни малки картофчета да се готвят по друг начин, освен на фурна с краве масло, сол, черен пипер и много копър - да останат на масло с лека коричка Simple Smile
Който може да яде и обича чесън, да добави в края или още в началото на приготвянето.
Виж целия пост
# 640
Наистина е грехота.
https://ipeychev9.blogspot.com/2014/05/blog-post_15.html


https://ipeychev9.blogspot.com/2021/11/blog-post_10.html


https://ipeychev9.blogspot.com/2021/06/blog-post_8.html
Виж целия пост
# 641
Взех днес едни чудесни пресни картофчета. Какво освен вариации на сотирани картофи мога да направя с тях?

Друсани картофи


Кубратова, и на тиган стават чудни, не само на фурна. Kissing Heart
Виж целия пост
# 642
Взех днес едни чудесни пресни картофчета. Какво освен вариации на сотирани картофи мога да направя с тях?

Друсани картофи


Кубратова, и на тиган стават чудни, не само на фурна. Kissing Heart
Не оспорвам в никакъв случай, ама аз пиша, докато готвя и в такива случаи първо се сещам за фурната - слагам, включвам таймера и не мърдам, нито наглеждам. Само накрая отивам да извадя и захлупя, за да не пресуша печивото, каквото и да е то.
П.П. Тази снимка не трябваше да я слагаш преди вечеря, моята си обикаля нивата още Simple Smile
Виж целия пост
# 643
Взех днес едни чудесни пресни картофчета. Какво освен вариации на сотирани картофи мога да направя с тях?
Слагаш ги в една йена с капак заедно с цели печурки и порции пиле, сол, пипер, масло, мащерка и във фурната. Или само картофки и наденички.
Виж целия пост
# 644
Взех днес едни чудесни пресни картофчета. Какво освен вариации на сотирани картофи мога да направя с тях?
Слагаш ги в една йена с капак заедно с цели печурки и порции пиле, сол, пипер, масло, мащерка и във фурната. Или само картофки и наденички.
Ха-ха, това ми хареса - болдваното Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия