Въпрос за внос на автомобили от Германия и Италия

  • 1 109
  • 4
Здравейте обмислям да започна да вкарвам автомобили от Германия и Италия предимно. Не съм запознат с нещата грам няма да лъжа просто искам да опитам и да видя как ще потръгнат нещата. Ако е удобно някой да отговори на посочените въпроси ще съм му изключително благодарен!
Колко би струвало докарването на автомобил от Германия или Италия?
Заплащат ли се такси дали от Германия насам или на влизане в България?
Ако намеря кола от сайтове да речем свържа се с търговеца или човека който я продава разберем се, платя му, какви документи той трябва да предостави за да може колата да пристигне без проблем до България и да се препродаде на друг човек?
Плаща ли се данък или как става целия процес с продажбата ако е нерегистриран автомобилът тъй като гледах някой хора продават с фактура да избегнат нотариус?
Трябва ли задължително да се отвори фирма и да се плаща данък и как стоят нещата с данъците на автомобили?
Ако някой е внасял и може да съдейства с примерно вноса да платя такса за да се докара може да ми пише или да остави тел. номер за да се свържа с него и да говорим. За региона Пловдив е с предимство тъй като съм от Пловдив. Благодаря предварително!
Също така ако знаете от къде автокъщи намират коли дали сайтове или ползват хора споделете!
Виж целия пост
# 1
Не знам дали ще се намери някой да си даде ноу-хау-то тук във форума напълно безплатно.....Ще оставя коментар, ако случайно някой отговори с толкова подробности, та да взема и аз да се науча как се вкарват коли, и да започвам бизнес Simple Smile...
Виж целия пост
# 2
Що не питаш в някой автомобилен форум?
Виж целия пост
# 3
За да започнеш бизнес с автомобили трябва да имаш фирма на която това да е изрично записано в дейността. Освен първоначалния капитал от поне 100 000 лв, трябва да имаш автокъща (място, където да стоят колите и то на оживено място), да имаш познати автомонтьори, тенекеджии и бояджии. Ще трябва да намериш автовоз с който да ти докарват колите. На теория изглежда много лесно, но на практика не е така. Още повече, че ти нямаш никаква информация относно този бизнес. По-добре потърси друго поле за изява.
Виж целия пост
# 4
В интернет има десетки хора, които внасят автомобили и споделят опит. Защо не пробваш да научиш от тях?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия