Какво купувате за вечеря?

  • 6 297
  • 106
# 75
И все пак на мен ми се струва,че лозовите сърми в консерва са по-вкусни от пресните.

Ако сравняваш кои да е пресни лозови сърми с тези в консерва. Моите, тези на мама и на всичките ми приятели, които ги готвят, нямат нищо общо с тези в консервата.
Виж целия пост
# 76
Дано не звуча заядливо, но работещ човек не разполага със свободното време на пенсиониран човек. Като работеща винаги ще предпочета почивката си пред домашната храна. Почивката също е важна за здравето и за способностите на организма да реагира. Системното лишаване от почивка оказва много по-лошо въздействие на организма от изяждането на две размразени баници, от които в най-лошия случай ще пазиш тоалетната един час и това е всичко.
Виж целия пост
# 77
Яденето на некачествена храна,може да има много сериозни последици за организма в дългосрочен план.Но разбирам ,че повечето от нас са преуморени.
Виж целия пост
# 78
Защо се приема че вкъщи сготвеното е качествено, щом се прави със същите продукти, с които готвят и в заведенията ?
Виж целия пост
# 79
Мии не винаги е със същите продукти. Нито пържа на фритюрник, нито купувам полуфабрикати за да си ги доготвя вкъщи тип хапки някакви там и подобни. Всички такива, като сложиш и разни хлебчета за допичане са ужасно вредни, блъскани с какво ли не.
Виж целия пост
# 80
Чак пък какво ли не. Нали четете съдържанието?
Освен това никой не яде изключително такива неща и ако нещо трайно ти става от две баници, значи имаш много голям проблем, но той не е точно свързан със замразените храни.
Виж целия пост
# 81
Въобще не е със същите продукти.Едно е да си смелиш месо и то от проверен източник,друго е да купиш кюфте от топла витрина.
Виж целия пост
# 82
Сигурно ориза от Марс го купуват, за това е различен от този, сготвен вкъщи....
Виж целия пост
# 83
Мии аз кайма не ям. Меля месо в месарницата. Такива готови кюфтета и кебапчета не купувам нито от топла витрина, нито сурови в тарелка.
За ориза.. в масовите ресторанти всичко е на заготовка. Варят ориз за ризото веднъж в седмицата. Полуготов го замразяват. Като влезе поръчка го пускат на микровълновата, доготвят го после заедно с другите съставки.

Хлебчетата от замразените щандове… пълни са с разни гуми, подобрители, овкусители, мононатриев глутамат.

Аз лично за себе си съм се отказала да купувам такива неща. Преди години си спомням, бяхме на гости на приятели. Мацката беше гадже на наш приятел, горката хич я нямаше в кухнята. И беше накупила такива полуфабрикатни продукти. Всъщност някои хора това ядат, защото не готвят.

За мен не е трудно да се измисли нещо за вечеря с бърза рецепта. Аз най-вече планирам добре и готвя за 2 дена поне. Така имаме и за вечеря. Не обичам да се сетя в 6 вечерта, че нямаме нищо за ядене, а и вечер спортувам и след тренировка няма шанс да готвя.
Виж целия пост
# 84
Погледайте   "Кошмари в кухнята".При това там става въпрос за ресторанти.
Виж целия пост
# 85
Ето състава на сармичките в консерва....гледам, гледам..не виждам вредности.
Виж целия пост
# 86
За сармите говорихме, че са гадни на вкус. Никога не им бях чела състава. И на витрината в била са от консерва. На мен това не ми е вкусно, ако на някой му е вкусно, нека си яде..
Виж целия пост
# 87
Перфектни са на вкус. Облизвам си пръстите.

Сготвени вкъщи вкус на ананас ли имат, или на мусака....или пак на ориз с киселко и лозов лист...мдааа...
Виж целия пост
# 88
Ми добре 🤣
Виж целия пост
# 89
Не си мислете , че храната по магазините е много качествена , дори и вие да си я готвите . Плодове , зеленчуци все са вносни почти .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия