Кое АМ е най-хубаво?

  • 1 010
  • 4
Здравейте,кое АМ е най хубаво и се наддава добре с него?
Виж целия пост
# 1
За мен бе важно да няма вътре палмова мазнина и соя.Единственото, което отговаряше към онзи момент бе Бебелан и до днес малкия пие само и единствено от него(на 2 г и 4 м е).Наддаваше по около килограм.
Виж целия пост
# 2
Педиатърът трябва да ви препоръча и изпише мляко, подходящо за вашето бебе. Няма 1 универдално за всички.
Това все пак е заместващо хранене, от него зависи в голяма степен развитието на детето. Трябва да е съобразено с някакви специфики на организма на бебето, определени нужди също така.
Не е приемливо да купувате някакво, каквото някой онлайн ви каже.
Виж целия пост
# 3
Едва ли има класация точно, но си направих труда да види немските тестова Stiftung Warentest и Ökotest, там победители са следните две млека:
    Aptamil Profutura Duo Advance Anfangsmilch 1 (Nutricia)
    Nestlé Beba Anfangsmilch 1 (Nestlé)

Ама техните критерии са замърсеност с някакви вещества, чистота, качество на използваните продукти и т.н. А кое ще е най-добре за конкретно бебе ...
Виж целия пост
# 4
Какво значи "най-добро/подходящо" за конкретното бебе? Освен ако конкретното бебе няма някакви заболявания, нуждите са едни и същи – макроелементи и микроелементи, витамини и минерали. Всеки човешки организъм се нуждае от едни и същи неща, за да функционира правилно. Педиатърът как би могъл да прецени кое мляко е най-подходящо? Прави изследвания? Надали. Аз бих избрала с такова с възможно най-добър състав (био мляко, про- и пребиотици, бионалични съединения на добавените витамини, минерали и микроелементи; доста производтели блъскат най-евтините и често трудноусвоими съединения, някои от които даже доказано вредни). Кърмата е ясно, че изобщо няма как да се наподоби, но поне да не се затормозява излишно един толкова крехък организъм, който има нужда от възможно най-питателната храна. Иначе бебетата имат същите липси, каквито имат и майките (кърмените бебета също). Ако майката по време на бременността е имала недостиг на магнезий например и не го е наваксала, новороденото също има. Но такива неща не съм чула да изследват педиатрите и според това да избират мляко.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия