Термин Март 2024 - тема 5 с мартенски бебчета 🩵🩷

  • 17 841
  • 330
Нова тема за дългоочакваните мартенски бебета 🩷🩵
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата ❣️термин 20.03
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темата! Аз съм с термин 31 март. Не сме коментирали още раждането, явно мислим и двете с докторката за ест., но в крайна сметка каквото дойде. Мен ме е страх и от двете… Grinning Някой ще ражда ли в Токуда? Simple Smile)))
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата! Честито на вече родилите мами нека вашите бебоци растат здрави и да изпълват сърцата Ви с радост! HeartbeatHeartbeatHeartbeat
А, нашето момиче се роди на 20.02. People BabyHands Pray Бях планово секцио и още първият ден успях да се раздвижа, а вторият вече обикалях из болницата. Sweat Smile
Виж целия пост
# 4
Запис, аз чакам датата. Но съм в някакъв филм😂. Ако ми изтекат водите като съм в мола, или на разходка с кучето да ме хване яко срам.... 🤦🤦
Виж целия пост
# 5
Каква козметика за баня взехте? А прах за пране?
Виж целия пост
# 6
Аз днес бях на преглед, термина ми е 28-ми март, но ще се наложи секцио бебчо се обърна настрани и вече е около 3кг и спрямо АГ няма шанс да се обърне в позиция, камо ли да тръгнело само да излиза... но ми каза да си почивам. Та на 14-ти ще избираме дата за седмица 18-22 март, но да видим, може и по близо до термин секциото зависи как ще се е увъртял до тогава и последни те изследвания. Аз съм се спряла на Св. Лазар за раждането. Не знам за останалите с термини края на месеца, но това време просто не минава.

За козметика взехме Бочко и судокрем, имам и на хип малки разфасовки да пробваме. За прах за пране Тео бебе.
Виж целия пост
# 7
Козметика бебо
За дупе судокрем и бепантен бебе
Прах Ариел
За сега съм доволна бебка няма проблеми 🤞🙏🏻


link=topic=1634965.msg47702943#msg47702943 date=1709640623]
Каква козметика за баня взехте? А прах за пране?
[/quote]
Виж целия пост
# 8
Peony, честита девойка!

Козметика - в момента душ гелът, с който е баткото е А-дерма. Нова разфасовка е, бебето ще ползва него също. За мазане на Биодерма един крем. Отделно винаги имаме Судокрем и Бепантен. Взех само една пудра на марката на СоФармаси при нужда, ако има такава. Прахът за пране е на Тео (лилавият).
Виж целия пост
# 9
За козметиката ние се спряхме на Мустела , а перилни и почистващи препарати Бебо . Леко раждане на всички мами ! 🍀
Виж целия пост
# 10
Момичета, имам 10тина дни до секциото, днес измериха бебето 3200 някъде.
За козметика - Мустела и Бепантен за сега за подсичане. С каката пробвах какво ли не от аптеката, но тя беше с безпроблемна кожа и всичко и понасяше. Може би Юриаж и Мустела като аромати бяха най-добре за мен.
Стискам палци на всички 🍀
Виж целия пост
# 11
Някой сподели за болезнени контракции в предната тема.
Аз съм с такива от повече от месец. На 2 пъти се случи да се заредят няколко контракции една след друга. Първия път през 4 минути. Втория път бяха сякаш още по на често. После се разредиха и постепенно спряха, сякаш не е било.
В края на 37ма седмица съм в момента и още си имам шийка и няма индикации да започне естествено раждане скоро.
Ще раждам обаче на 13ти (навършени 38 седмици) с планово секцио заради презряла плацента.
В момента съм малко на въртележката, че на моменти започнах да вдигам малко кръвно. Утре ще пускам изследвания за прееклампсия.
Виж целия пост
# 12
Geizer, може ли да ми кажеш какво ти обясниха за плацентата ти, смисъл като казаха че е презряла?
Аз малко се уплаших с моята, нищо че АГ каза, че е добре за срока на бременността (почти 38г.с), но видях с очите си как за 1 седмица се появиха толкова много калцификати по нея, че ми се изправиха косите (май проблемът е, че АГ ми обяснява и показва твърде много Grinning ) Добре че бебето е голямо и силно и очевидно го изхранва доста добре, щом в 37+4 г.с го измериха 3500гр (за 1 седмица +400гр).
Моето секцио е за 39+някой друг ден, ама дано плацентата не ми подлее вода. В четвъртък ще видим на прегледа как ще изглежда... и водите как ще са и наддаването на грамчета на бебето, че с всеки изминал ден ми е все по-напрегнато.

Козметиката съм се заредила с Бочко, няма да скачам веднага на медицинската, защото не виждам причина за това, при все че не знам с какъв тип кожа ще е. Може да няма проблем и с веро да го къпя, в кръга на шегата.
За изписването не съм си купувала дрехи, няма и да го направя. И без това няма да съм в най-страхотната си визия и форма, а за 5 снимки... извинете. Който трябва, си има страхотен комплект за изписването. Аз и особено пък дрехите ми не сме важни в случая. Туника и клин и айде.
Виж целия пост
# 13
Джиджито и аз съм супер напрегната, постоянно я мисля малката здрава ли ще е, всякакви филми в главата. Моята плацента е 2 степен, имам секцио след 2 седмици и май почвам да се панирам много.
Виж целия пост
# 14
Аз съм за понеделник планово 🤭 последно преглеждам багажи, чистя къща и ще нареждам за бебо, че в неделя съм на изследвания и искам да почивам активно след тях. За сега добре ми е мозъчето, но дано и в неделя и понеделник така си остане, че ме е страх да не вдигна кръвно 😄 Има ли някой друг за тогава?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия