Естетични процедури за лице и тяло – 54 тема

  • 50 438
  • 759
Добре дошли, Красавици!

Поредна тема споделяме опит за грижата, която полагаме за лице и тяло - за постигане на желаната визия.Вместо запис - моля, споделете: повече за опита си с ботокс!

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Виж целия пост
# 1
Имам поставян два пъти ботокс в гневна бръчка. Никаква работа не свърши и не слагам.
Благодаря за темата.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темата! Слагам ботокс в 3те зони - чело, гневна и пачи крак от 4 г, на (41 съм в момента). При д-р Чилингирова в Дерма акт. Много съм доволна, буквално ми свали 5 г поне от първия път. Факт е, че правя и Радиес веднъж на 1.5 г. Слагам по 2 пъти в годината, като в края на 6тия месец вече е много належащо, но се опитвам да се въздържам от зачестяване.
Виж целия пост
# 3
Аз съм доста далеч от ботокса, но все пак от професионалисти знам, че е важно да има някакъв тип превенция, защото е доста по-лесно да се запълни докато е малка бръчка, а не когато вече е станала дълбока.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата! Хубаво нещо е ботоксът, но е краткотрайно решение.
Виж целия пост
# 5
🌺С благодарност за темата!
Сложих ботокс преди година и половина / 48г./за първи път в гневна и чело- издържа шест месеца. Поднових само гневна, заради СПА😉процедури бързо ме отпусна, но изчаках отново шест месеца и  от октомври м.г. досега, съм с трето поставяне- пак чело и гневна. Сравнително доволна съм, но тъй като бръчката ми е “стара”, леко си личи, невидима за другите, видима за мен. Нямам “обем” над веждите, лицето ми е слабо, в т.ч. и челото. Д-р Григорова от “Belissimo”, ми обясни, че в случаи като моя, а и нейното лице е такова, ботокс в челото няма положителен ефект, може би само в гневната е ок. Аз харесвам визията си с ботокс в основата на косата, високо в челото и над веждите, но не мисля че е добре често подновяване. Ще чета, ще търся инфо и ще мисля.
Другата седмица имам час за подновяване.

Имам и въпрос към по- компетентните: хидратация и процедури/освен HA/, които са от типа на козметичните, които имат траен положителен ефект.
Правих си обследване на кожата, около 48% ми е хидратирана , ежедневната ми рутина включва и хидратация, но явно не е достатъчна. Мезо с НА също.
Виж целия пост
# 6
Харесвам ботокса, въпреки че първия ми опит беше злополучен - смъкнаха ми се веждите и имах зверско главоболие . Тогава слагах при Клаклова . Следващите ми два опита при Сарпецас и Трендафилова са успешни и нямам проблеми. На 33 съм.
Виж целия пост
# 7
Благодаря за темата! Аз поставям два пъти в годината  той е причината да нямам пачи крак на 32, когато мама вече е имала доста видим (предразположени сме със сестра ми). Тя е на 26 и вече има, дори и без да се усмихва, азз на 26 също имах, но после от ботокса се изглади.
Накратко - да живее ботоксът Grin
Виж целия пост
# 8
Слагам ботокс два пъти годишно и съм много доволна. Simple Smile
Благодаря за новата тема! 💐
Виж целия пост
# 9
Слагала съм 2 пъти ботокс през 6 месеца и мисля да продължавам. При мен държи много дълго време, нямам никакви бръчки по челото и около очите, беше започнала леко да ми се образува гневна бръчка, вече я няма. Другата седмица ставам на 49.
Виж целия пост
# 10
Слагам ботокс от над 10 г. средно през 6-8 месеца. На 56 г. съм.
Утре съм на подновяване, засега все още работи при мен.
Благодаря за темата, Алена Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 11
Благодаря за темата!
Опитът ми с ботокс е само и единствено с четене на тази тема. Определено искам да залича една гневна бръчка.
Виж целия пост
# 12
Слагам ботокс от 3 години. Сега ми престои пак, имам нужда от чело и пачи крак. Гневна бръчка нямам. Понеже планирам да ходя при доктор Присадашка, тя като специалист от Дерма акт ще държи ли на поставяне и в трите зони все пак? Чувала съм Георгиевски, че е Дерма акт си имат един начин на работа, поставят еднакъв брой единици и това е. Наистина ли на всеки пациент се слагат еднакъв брой единици, но пък и там се плаща на зона, евентуално има резон..
Виж целия пост
# 13
Дами, надявам се да е правилната тема, какво мислите за мезотерапията? Правите ли си и каква? Малко ми е тъмна Индия и не мога да се ориентирам. Чела съм, че има значение и възрастта при различните видове, има ли нещо вярно? Сигурно сте го коментирали, но много теми, много нещо. Grinning
Виж целия пост
# 14
Нямам опит с ботокса, все се каня и не слагам.
Дерматоложката казва, че това е процедурата гейм-чейнджър.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия