ПАК ЗА ПИЛЕТО НА ШИШЕ

  • 10 138
  • 26
# 15
Аз повече няма да пробвам със сигурност ...  Confused но може да дойда на гости да го пробвам , някой  ако ме покани  Laughing Laughing Laughing Предполагам , че аз нещо съм сгрешила , но не си падам по сложните неща за готвене  Wink
Виж целия пост
# 16
Аз повече няма да пробвам със сигурност ...  Confused но може да дойда на гости да го пробвам , някой  ако ме покани  Laughing Laughing Laughing Предполагам , че аз нещо съм сгрешила , но не си падам по сложните неща за готвене  Wink
следващия път когато готвя това се чувствай поканена newsm47 то няма да е далеч, аз често го правя smile3521
Виж целия пост
# 17
Аз изобщо не го увивам цялото във фолио, няма смисъл, наистина. Само крилцата и шията отначало, после го махам, за да се препече хубаво цялото.
Не пръска, бе, Пипсън, защо да пръска? Досега нищо не ми е цапало. Иначе си е обикновено печено пиле, да, просто е ефектно така да го поставиш на масата  Laughing
Виж целия пост
# 18
следващия път когато готвя това се чувствай поканена newsm47 то няма да е далеч, аз често го правя smile3521
Добре  Peace аз ще донеса торта  Laughing Laughing Laughing

Не пръска, бе, Пипсън, защо да пръска? Досега нищо не ми е цапало.

Не знам  Rolling Eyes ако ми беше видяла фурната след това ... направо ми се ревеше ...
Виж целия пост
# 19
Пръска Блонди, може би защото е по-бризо до реотаните нали е високо, поне аз така си го обяснявам , но и аз съм го пекла веднъж без фолио (бях забравила да си купя) и се получи този дисконфорт, а за ефеткното наистина е така thumbsup
Pipinka  значи всичко е ОК, щом ще има и торта (умирам за такива неща) newsm44
Виж целия пост
# 20
А можете ли да ми кажете колко време трябва да се пече горе-долу?
Виж целия пост
# 21
А можете ли да ми кажете колко време трябва да се пече горе-долу?

Аз го пекох час и половина на 225 градуса.

Виж целия пост
# 22
много се извинявам мами но бих те ли ми казали тази рецепта изтървала съм я някъде съм бляла благодаря ви за което Simple Smile
Виж целия пост
# 23
много се извинявам мами но бих те ли ми казали тази рецепта изтървала съм я някъде съм бляла благодаря ви за което Simple Smile

Овкусяваш пилето. Аз лично правя гъста паста от червен пипер, черен пипер, счукан чесън, соев сос. Мажеш го с масло и с пастата и го набучваш на шише, пълно догоре с 1/2бира + 1/2 вода. Гърлото на шишето трябва да излезе от пилето така, че при печенето пяната да полива пилето. Около шишето може да наредиш картофки, пак овкусени (соев сос, червен пипер, каквито подправки обичаш). Пече са на силна фурна.
Виж целия пост
# 24
много ти благодаря мариета Hug
Виж целия пост
# 25
Правих го вече сума ти пъти откакто пуснах този пост и става много хубаво всеки път. Аз не го увивам с фолио, а само крилата и това, което е най-близо до реотаните. Около час го държа на реотани на 220 градуса, и за половин час на вентилатор, за да се получи коричка.
Мнооооооого вкусно е, само много омазване пада докато го приготвя. А картофките - БИЖУ !!!
Виж целия пост
# 26
Аз съм го правила само веднъж и стана страхотно! Но не съм го покривала с фолио.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия