Какво повече НЯМА да купя - 25

  • 38 592
  • 413
# 345
И аз тях ги предпочитам,но ги взимам като са на промоция.
Виж целия пост
# 346
И аз тях ги предпочитам,но ги взимам като са на промоция.
То хубаво, ако нещо ни излезе поне приемливо по цена, ама пък много риск пусто...особено ако трайно повреди по-скъпа или рядка посуда.
Виж целия пост
# 347
Гелът на Медикс също не мие добре мазно. Трябва все да се пуска на дълга програма с високи градуси. Въобразявам ли си или е възможно солта на Медикс да свършва в съдомиялната по-бързо от тази на Лидл?

Вземах една австрийска, ама по едно време я бяха спрели. Имах усещането, че много рядко добавях като беше с нея.
Виж целия пост
# 348
Гелът на Медикс също не мие добре мазно. Трябва все да се пуска на дълга програма с високи градуси. Въобразявам ли си или е възможно солта на Медикс да свършва в съдомиялната по-бързо от тази на Лидл?

Вземах една австрийска, ама по едно време я бяха спрели. Имах усещането, че много рядко добавях като беше с нея.
Сякаш наистина има разлики (не точно между тези двете, на Медикс не съм ползвала), и аз съм вземала различна с времето и забелязах, че продължителността на ползване не е еднаква - ама на коя какво беше...?
Виж целия пост
# 349
Лидл солта свършва умерено бързо. Медикс - по-бързо, но не мога да направя сравнение при абсолютно еднакви условия. Тази австрийската ми се струва, че дълго време я ползвах без да свърши.
Виж целия пост
# 350
За първи път правих козунак с брашно на София мел за козунак. Замесих в хлебопекарната разбира се, нямам воля да меся с ръце до припадък. Преди печенето, навивах, извивах, трясках в плота на масата, метнах във фурната и накрая сух козунак, без конци. С друго брашно ми се получаваха нещата. Всички останали продукти бяха пресни, фермерско прясно мляко, яйцата и те от ферма, маята прясна, току що купена. Чета, че са го развалили София мел, но мъжа ми друго в българския не е намерил.
Виж целия пост
# 351
Сутринта пекох козунаци със същото брашно, станаха топ - мекички и на конци. Може нещо старичко да е било. Или маята. Аз с прясна не умея да работя, не ми се поллучават, винаги използвам суха,която размесвам в брашното.
Виж целия пост
# 352
Дъщеря ми (на 12) 3 дни прави козунаци (щото ни утрепа от дъжд и нямаше какво особено да се случва), София мел 5кг с изтекъл срок, само такъв имаше наличен, а магазините са на повече от час... С плънка от шоколад и стафиди. Меси ги на ръка.
С мляко и яйца магазински, прясна мая двата дни, после свърши и със суха ..
Пекохме ги на фурна на дърва, без възможност за регулиране на температурата ☺️ Станаха идеални, на конци, с коричка...
Виж целия пост
# 353
Най-хубавите козунаци стават във фурна на дърва, те обичат на топло. 🙂
Виж целия пост
# 354
Пелмени от ''Кауфланд''.Забравих на коя ф-ма са,синя кутия.Страшна гадост,пълнеж уж кайма.Не знам на какво да го опрелича.
Виж целия пост
# 355
А в Кауфланд има много боклуци.Но Сами М са в челната тройка.Техните пилешки хапки са като панирана тоалетна хартия.
Виж целия пост
# 356
Пелмени готови - само от руските магазини, други готови храни - буквално не, особено от веригите. А това "Сами М" още от 90-те си е боклучаво, мислех, че вече са в канала, но явно имат клиентела, щом се държат на повърхността. Нямам идея кой може да яде тяхна храна повече от веднъж.   
Виж целия пост
# 357
Цитат
Пелмени готови - само от руските магазини
И аз така знам.
Виж целия пост
# 358
Веднъж взех пелмени от Т-маркет,украински май бяха…ужасно миришеха на лук и получих страшни киселини 😖
Предпочитам тортелините 😋
Виж целия пост
# 359
Никога няма да забравя миризмата на варящите се пелмени, които мъжът ми беше купил преди време от Берьозка. Твърдеше, че са много вкусни, на мен ми се гадеше само от миризма.

Сами-М бая се бяха разраснали, продаваха много "заготовки" - готовите хапки във форма на животни, разни "за паниране", готови топчета за кайма и понеже е евтино - купуват се.

Не знам аз ли нещо си въобразявам, но кайма от месарското магазинче до Фантастико в Младост 3 - между блоковете е скътано, купувала съм прясно месо там, хубаво е. Но каймата определено не беше чиста кайма.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия