КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

  • 18 381
  • 317


Сайт на КауфландБрошура Кауфланд - kaufland.bg


Национален безплатен клиентски телефон 0800 / 12 220
От понеделник до петък от 8.00 ч. до 18.30 ч.


ГАРАНЦИЯ ЛЕСНА ЗАМЯНА

Ако не сте удовлетворени от качеството на нехранителен продукт*, срещу оригинален касов бон може да го върнете до 30 дни след покупка.

*В случай че продуктът е в запазен търговски вид, в оригинална опаковка и без видими следи от употреба. Не важи за подаръчни ваучери и за вече използвани продукти.

ВРЪЩАНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ

Пари за хранителен продукт могат да се върнат, само ако има проблем с качеството или разлика в цената.


КУПОН-ПОДАРЪК за РОЖДЕН ДЕН

Важи за бонбони от кауфландските марки. Засега няма ограничение в количеството, но все пак трябва да е обичайно за домакинството. Могат да се комбинират различни видове.

ЦЕНА НА ПЛАСТМАСОВА КУТИЙКА - 0,25ЛВ

Старите теми:


ПЛАЩАНЕ С ЕЛЕКТРОННИ ВАУЧЕРИ - списък на операторите, с които работи Кауфланд
Скрит текст:
„Кауфланд Сървис“ ЕООД

„Плъкси България“ ЕООД

 „Фидуция“ АД

 „Сити Инвест Груп“ АД

 „Микрофонд“ ЕАД

 „Български пощи“ ЕАД

 „Томбоу България“ ЕООД

 „Призма Лукс“ ООД

 „Идънред България“ АД

 „Мотобул“ ЕАД


ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ И СПОДЕЛЯНЕ В ТЕМАТА!
Виж целия пост
# 1
Хриси благодаря за темата и успешни покупки на всички.
Аз отивам за поредната диня.
Виж целия пост
# 2
Кроасанът изненада е доста вкусен особено за 1 ст. С кафе е много приятен и с лешников крем бива също. За другите вкусове вие ще споделите.
Виж целия пост
# 3
Да, и ние одобрихме кроасана. Миналата седмица бях взела и се оказа вкусен.
Виж целия пост
# 4
Много обичам кроасан с кафето, хубава е днешната изненада от Кауфланд.
Ако някой случайно няма да си ползва купона, моля имайте ме предвид...Blush
Виж целия пост
# 5
С нар е много вкусен. Любим ми е кроасана.
Виж целия пост
# 6
Пак да питам чай на гранули само при нас ли няма?
Виж целия пост
# 7
Пак да питам чай на гранули само при нас ли няма?
При нас ги имаше,но не са до чая а са до топлите напитки.
Виж целия пост
# 8
Абсолютно отвратена съм за пореден път от качеството на храните в Кауфланд. Не за първи път ми се случва да купя нещо в срок и да не е годно за консумация. В понеделник реших да мина през К. в Овча купел 1 за хляб и плодове. Понякога откривам нелоши хлебчета на рафта за продукти с изтичащ срок. Не знам дали имат недостиг на кадри или са решили да си избият разходите по голямото откриване утре в Халит, или и двете, но всичко беше намятано безразборно - повечето хлябове бяха без етикети и цени, много с разкъсани опаковки и очевидно отвъд всякакъв срок. Един от пакетите дори беше с видим отгоре мухъл, а някой беше разчупил хляба и отвътре си личеше, че стоката мухлясва от доста време. Отказах се от намаления рафт и отидох при уж новото зареждане, взех си нарязан занаятчийски хляб на "Лъчезарина" - беше на промоция и реших да пробвам. Изобщо не погледнах срока. На другата сутрин, вторник, установих, че по филиите има петна мухъл. Погледнах срока на годност и установих, че изтича същия ден - 21-ви. Не мога да си обясня, защо беше поставен в новото им зареждане. Не ми се мисли и откога е хлябът на преоценения им рафт. Определено имат нужда от една хубава проверка за годността и условията на съхранение на продуктите, които купуваме от тях, за да нахраним семействата си. Цените у нас гонят германските, но явно не заслужаваме същото качество. Защо, господа от ръководството на Кауфалнд България?
Виж целия пост
# 9
Някои казват,че нашите цени на ХС са надминали германските.Тук всички си правят каквото си искат.Нямам големи очаквания от тях,досега нямах магазин наблизо.Ще видим тепърва как са.Не съм впечатлена от брошурата.Свалих си дигитална карта,но разбрах,че може и физическа да направя.Дано не се налага пак нещо да попълвам.Утре ще мина от там,предполагам,че ще е лудница.Половината баби,а и не само от квартала вече са на нисък старт за откриването.Днес на паркинга имаше шатри.Очевидно коктейл за важни гости.
Виж целия пост
# 10
Определено цените ни надминават германските, и то не от скоро. Само за справка, литър прясно мляко там е между 1 - 1.50 евро, а тук е минимум 4 лева.
От кауфланд трябва много да се внимава каква храна се купува вече, и на каква цена, понеже и отказват да връщат, ако има несъответсвия, както е законово правно.
Виж целия пост
# 11
… но всичко беше намятано безразборно - повечето хлябове бяха без етикети и цени, много с разкъсани опаковки и очевидно отвъд всякакъв срок. Един от пакетите дори беше с видим отгоре мухъл, а някой беше разчупил хляба и отвътре си личеше, че стоката мухлясва от доста време.

Така като чета проблемът е в клиентите, не в магазина. Не познавам София, но може би не живеете в добър квартал. Пазарувайте в друг филиал, някъде където хората ще са по културни и няма да развалят стоката.
Виж целия пост
# 12
От Кауфланд трябва много да се внимава каква храна се купува вече, и на каква цена, понеже и отказват да връщат, ако има несъответсвия, както е законово правно.

Ако има несъответствия за цена, връщат разлика.
Виж целия пост
# 13
Естествено, че клиентите правят свинщините. Нали показах крем за тяло, с дупка в станиола отгоре, да пробват как е....
Миналия ден имаше разкъсан стек с тоалетна хартия, да я пипнат дали е мека...
Какво да говорим? Не е виновен магазинът.
Виж целия пост
# 14
Как ги отваряте тези изненади?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия