Какво повече НЯМА да купя - 25

  • 38 566
  • 413
# 390
Утайка от кафе също помага донякъде, но не ги премахва изцяло.
Виж целия пост
# 391
За мравки съм посипвала смес от канела и сода на пътеките, по които минаваха. Подейства успешно и повече не се появиха.
Виж целия пост
# 392
Ужасна смрад, добре че ми попаднаха няколко мостри, че ако беше пълноразмерен продукт щеше много да ме е яд.
Виж целия пост
# 393
За първи път правих козунак с брашно на София мел за козунак. Замесих в хлебопекарната разбира се, нямам воля да меся с ръце до припадък. Преди печенето, навивах, извивах, трясках в плота на масата, метнах във фурната и накрая сух козунак, без конци. С друго брашно ми се получаваха нещата. Всички останали продукти бяха пресни, фермерско прясно мляко, яйцата и те от ферма, маята прясна, току що купена. Чета, че са го развалили София мел, но мъжа ми друго в българския не е намерил.
Козунака да има конци трябва много месене, за да се развие глутена. Брашното за баница на София мел е по добро за козунак, защото има повече протеин.
Виж целия пост
# 394
Получих мостра от козметична кутия.
Не е моето, тази роза ме съсипва имам чувството, че още по-неприятен дъх остава в устната кухина. Не бих я купила.
Виж целия пост
# 395
Какъв е смисълът изобщо на розата в паста за зъби точно? Не разбирам...
Виж целия пост
# 396
Какъв е смисълът изобщо на розата в паста за зъби точно? Не разбирам...

За миризма по всяка вероятност,но не се е получил експеримента
Виж целия пост
# 397
Този шампоан - So Bio Etic, Шампоан за блясък Арган + олеинова киселина:


Отдавна не бях попадала на толкова гаден шампоан - изсушава косата, дразни скалпа, предизвиква повече омазняване в корените и заплита краищата, не се пени изобщо, не можеш да разбереш измива ли нещо, в момента, в който го сложа, косата става твърда и се заплита, буквално пръстите си не мога да прекарам през нея, за да го изплакна.

Два пъти след това се мих с обикновен шампоан, докато пооправя щетите.
Виж целия пост
# 398
Този хляб от италианската седмица. Много дебел, чупи се като го навиеш и киселее на вкус.
Виж целия пост
# 399
Този хляб от италианската седмица. Много дебел, чупи се като го навиеш и киселее на вкус.
Това след като го затоплите ли?
Повечето имат такъв леко кисел вкус, но след затопляне на тиган от двете страни изчезва.
Виж целия пост
# 400
Без затопляне. Просто е като сурово тесто, много дебели палачинки, не става за сандвич. Може би за пица трябва да се пробва... Rolling Eyes
Виж целия пост
# 401
Трябва да го запечеш на тигана, или ако е за тостер, да го натиснеш на тостер .. иначе всички такива подобни са като сурови и са гадни, да.
Виж целия пост
# 402
Купих хляб от магазина, без касова бележка, който се оказа мухлясал. Опаковката е целофанена, но изрисувана, не напълно прозрачна, не се виждаше през нея мухлясалото. Мога ли да го върна?
Виж целия пост
# 403
Без затопляне. Просто е като сурово тесто, много дебели палачинки, не става за сандвич. Може би за пица трябва да се пробва... Rolling Eyes
Всички питки от този тип се затоплят. Аз дори слагам няколко капки вода, може масло, може да се натърка тигана с лук.
Виж целия пост
# 404
Е, не, не е задължително да се затоплят. Кауфландските например са точно такива   палачинки за дюнер. Стават на руло или джоб без да се чупят.

Значи, поправям се. Тези Италиамо стават за пица. Преди малко ги пробвах с дом. сос, кайма и моцарела. Харесаха ми. Тип тънка италианска пица. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия