Изневерих! Ще се побъркам!

  • 3 655
  • 37
# 30
Защо искаш да му казваш, с каква цел? Какво смяташ, че ще последва?
Да ми олекне, това е голям товар. Когато го погледна искам да заплача.

И искаш да си прехвърлиш товара върху него?
Ако искаш да си запазиш отношенията с него, не му казвай. Ако му кажеш, не му оставяш избор. Много ме съмнява, че ще остане с теб, а ако все пак го направи, най-вероятно ще започне да ти връща "услугата".
Виж целия пост
# 31
Освен това, не мисля, че това ще е последния път, в който му изневеряваш. Сега е още прясна случката и за това се чувстваш така. Но ти си на 24 и след време, при положение, че не правите секс, пак ще стигнеш до тук.
Работи в посока да си оправите отношенията със съпругът ти.
Виж целия пост
# 32
Като те чета, последният проблем на брака ти е изневярата. Ако изобщо е истина.
Виж целия пост
# 33

О, Боже. Той цирка тепърва започва. Още колко мъже ще минат...
Това е резултата от играта на семейство от 18 годишни в наши дни.
Виж целия пост
# 34
И, сега, понеже  ти се побъркваш, искаш да отровиш и неговия живот? А, защо си сигурна, че ще ти стане по-леко? Или очакаваш, че той ще се умили на твоето предателство, защото ти си много честна. Не мисля, че така ще стане, но можеш да се пробваш.
Виж целия пост
# 35
Не му казвай
Виж целия пост
# 36
Играете в поста, не изпитвате чак такава вина, иначе не бихте могла да го направите - случайна срещичка на улицата и в леглото, да бе да. Питайте някой мъж, същото ще ви каже. И хвърляне от тераси и…. доста изкуствено. Жените нямат подобно мислене: легнах си с един съвсем случайно. И как така ви е лошо, а на него не му пука? Много странно. Моето мнение, ако това тук е истина, е да мълчите. Щом можете да изневерите, трябва да можете и да мълчите. Ако той ви обича много ще ви прости, но не е необходимо да го проверявате. Малко хора могат да преодолеят наистина подобно нещо. След моя коментар, прочетох на Ice Queen. Знаех си, личи си, че лъже. По начина, по който е написан постът.
Виж целия пост
# 37
Потребителят напусна.
Заключвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия