Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

  • 152 644
  • 2 280
Добре дошли в новата априлска тема момичета!

Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - обличане, поддържане на тяло, лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си, приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти, усещания и настроение.
С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас

Вместо запис, споделете харесва ли ви да носите ярки аксесоари или имате усещането, че те ходят по улицата вместо Вас?
А ако сигналните чантички ви стреснаха, то може да споделете притесняват ли ви многото анонимни четящи в тази популярна тема.


Линк към Старата тема
Виж целия пост
# 1
Чантите са чудни.
Притеснява ме ако анонимните имат лоши помисли, иначе не.
Мерси за темата.
Утре мога да пусна аутфит на зидаромазач.Simple Smile))
Виж целия пост
# 2
Ал благодаря за новата тема!Да ни е все така пъстра,цветна и уютна.За мен е и полезна.
Обичам цветни аксесоари и дрехи.За ярки,зависи колко ярки.Защото втората и третата чанти за мен не са в графа ярки,първата да.
Това  е публичен форум,до който всеки има достъп.Няма как да бъде ограничен.Затова съм пестелива откъм лична информация и снимки. Не знам кой е с добри помисли и кой не.
Виж целия пост
# 3
Запис и аз в новата тема. Ал, като едно истинско цвете си. Heart Eyes

mtz, много ти отива жълт цвят! Yellow Heart
Благодаря за линка, полата изглежда супер, намерих я и в холандското абаутю, откъдето мога да поръчам с доставка дотук. Не съм поръчвала досега оттам, мисля я, но разглеждам и другите интересни неща. Grinning

Благодаря ти, Ани. Hug За розичката на колана се пошегувах, няма как на мен да ми стои добре такова нещо.

Е, нали има възможност да се трият снимките от даден пост до 24 часа, какъв е проблема?
Според мен трябва да се тревожим повече, ако не се гледат тези наши снимки.Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Cheers! Tropical Drink
Виж целия пост
# 4
Добро утро!
Ал, благодаря за темата...! Heart
Продължавам да чакам да видя Карън с пъстрата пола. Най ми харесаха предложенията за черно нагоре!
Mtz, днес ще пристигне сметаната за косата, да знаеш възлагам големи надежди...за къносване съм, за маникюр, за вежди / в момента са като на сръбски снайперист/. Някаква апатия ме е обзела на ниво външен вид? 🫤
Виж целия пост
# 5
Благодаря за новата тема, Ал ❤🌹
Обожавам ярки аксесоари

По отношение на наблюдателите в темата, ами да си наблюдават, всеки индивидуално преценява какво и как да разкрие за себе  си.
Мими… и аз съм в някаква апатия по отношение на външен вид, косата ми е някаква изпръхнала и хвърчаща, вероятно съм в повече и с 1-2 кг. , някак си ми е тягостно, абе…. И това ще мине…..
Дай отзиви за отводняващите капсули
Виж целия пост
# 6
Харесвам аксесоари, но умерено ярки.Не знам какво да мисля или по-точно не искам да мисля в тази посока. Дори и без снимки човек е разпознаваем от близки и приятели, иначе трябва  да не си себе си, което обезмисля участитето във форума.
Виж целия пост
# 7
Обичам ярки аксесоари, слабост са ми червените портфейли! Wink Имам 3-4 почти еднакви!А това ми е любимата лятна чанта! На живо е ярко електрикова!
За маратонките няма да отварям дума... 🤣

Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата, Ал🤗
Отровно зелено и отровно розово, не понасям за мен това си е цвета на едни маркери и пътна сигнализация, отровно оранжево пък са ми мургавите от чистотата.
На мен няма шанс да ги поднося. Викайте ми консерва. Wink
Маратонки с чорапогащник и пола/рокля, да се облека и да излезна така - абсурд! За мен изглежда грозно. Да идва "фешън полис"  и да ги арестува. Не е моя стил, казах ли че съм консерва🤣
Маратонките - колкото и да са фешън (с камъни, лъскави и т.н.) са си ок, но за дънки/панталон/клин/къси панталони и анцунг.
Носете си не ми пречите, за мен си говоря.🤣
Виж целия пост
# 9
Пинко, и аз от твоя отбор, маратонки с пола, абсурд! Wink
За отровно розовото се разминаваме... 🤣
Виж целия пост
# 10
Здравейте, да изляза "на светло" и аз Grinning . Открих ви скоро, въпреки че съм във форума отдавна, чета, защото ми е интересно - темата не е само за парфюми, козметика, дрехи, а за всичко по малко ... или много,  зависи от гледната точка Rolling Eyes, не пиша, защото напоследък рядко купувам - установих, че имам неща, които съм забравила, останали с етикет, или съм използвала веднъж, така че нямам кой знае какво да допринеса освен коментари. Относно ярките аксесоари - не съм имала, до сега - харесах чанта, в малиновочервено. Докато й се чудя, защото обикновено харесвам неща в студени цветове, я получих като подарък-изненада
 
Скрит текст:
Истинският цвят е по-тъмен и наситен, не е толкова ярък.
Допълвам, прекрасни сте всички, не мога да изброя всичко, но най-хубавото и зареждащо за мен е разнообразието, това, че всяка носи по нещо свое, различно, и прави групата толкова приятно подтикваща към нови идеи.
Виж целия пост
# 11
Успях да ви изчета снощи. Даже не можах да натисна бутона “полезно”. Нямам идея защо.
От посочените чанти не бих носила първата.

Както Али каза форумът е публичен и всеки има достъп до него. От години съм взела решение, че мои снимки не публикувам в социалните мрежи. Лична информация също не споделям.
Дори и да беше затворен форумът съм убедена, че ще се намърда някой пак да разнася снимки. Просто има доста хора, които не ги слуша главата или  клюкарството им служи за духовна храна или помпане на самочувствие.
Виж целия пост
# 12
Aл, благодаря, че ни приюти отново!
Тинна, добре дошла при нас!
Ярки аксесоари нямам, защото не нося такива. Ако приемем чантите за такива ми се намират червена, маслено зелена и розова. Купувани заради обувки в този цвят и рядко ползвани. Както вече съм казвала най-обичам с ръце в джобове да излизам.
Относно анонимността, лично аз не се страхувам да съм разпознаваема. Не съм толкова интересна, нямам какво да крия, толкова съм обикновена, че не виждам за какво някой би ползвал мои снимки. Трия ги до 24 часа за да не висят във форума, а не защото нещо ме притеснява. Във ФБ имам малко повече от 100 приятели, всички познавам лично, много са от други форуми - минах страхотна школовка в политическите преди 20 години, когато се ровеше яко за компромати. Ако някой иска да научи някоя пикантерия за мен или семейството ми, може директно да ме пита. Освен това личния ни стил и ежедневието, което споделяме тук, ни прави разпознаваеми.
Виж целия пост
# 13
Благодаря за новата тема!

Имам само една цикламена чантичка. Не са за мен ярките цветове, защото ме дразнят.
Сребристо и златисто обичам 🥰

Пускам си второто кафе и ще се опитам да се приведа в човешки вид, че пак гръмнаха 2 следболнични херпеса между устните и носа. Омръзнах си сама на себе си с тях.

Всеки може да танцува и без текила 😇 в отговор на снимката на Ан-Мари ☀️
Виж целия пост
# 14
Добро утро! Благодаря за темата!
Нямам нищо в ярки цветове, освен тези кецове, на живо са една идея по-ярки.
Сега за първи път съм си поръчала и светла чанта, че всичките ми са черни, да видим дали ще ми допадне като дойде.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия