Възстановяване след раждане

  • 316
  • 3
Здравейте дами!! Родих нормално преди месец със разкъсвания доколкото разбрах съм имала вътрешни шевове а като питах за външни каза, че имам един. Като предполагам всяка жена от любопитство реших че след месец в време да погледна след като видях какво е положението се депресирах.Аз лично видях сякаш съм шита накриво не знам преди перинеума гладък ли е бил но сега е криво и ужасно изглежда. Още имам болки стягане и усещам сякаш въздух ми влиза там долу.. Изглежда супер широка нз кога се свива ще се свие ли изобщо...пробвах с кегел упражнения не виждам особенно разлика виждат се и някакви издутини вътре преди беше стените бяха гладки а сега на вълни това оправя ли се... И след като са ме шили след време прашки ще мога ли да нося че една приятелка ми каза щом веднъж съм била разкъсана и шита да забравя ще имам проблеми цял живот...
Виж целия пост
# 1
Отиди на гинеколог и той ще ти даде второ мнение. Предполага се че доста жени са раждали и все още правят секс и си живеят нормално. И си намери друга приятелка. Тази много те стресира.
Виж целия пост
# 2
Първо ти си изясни нещата и тогава слушай приятелките !!! Тва ли ти е големия проблем , че няма да носиш прашки . С 20 кг на горе и без прашки не е свършил света . Божее ... Това е едва 1 месец от раждането , ще се възстановиш . За къде бързаш ?
Виж целия пост
# 3
Е, хайде сега, не мислела за бебето си, глупости!
Естествено, че всяка нормална жена се интересува от външния си вид и тялото си. Аз пък не разбирам тези, които се оправдават с бременността и раждането, че са качили 20 кг, не са си боядисвали косата и ходят като клошари.

Авторке, не съм раждала нормално и не знам кога се възстановява. АГ най - добре може да ти каже, но мисля, че месец е малко време, поне от приятелки раждали нормално така съм чувала.
Отиди си след 40тия ден на преглед и попитай, но според мен трябва време, за да се "опъне" там и да не седи грапаво. Съдя по белега ми от секциото и той беше релефен някакво време, сега изобщо не е и почти не се вижда.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия