Bonduelle - пролетното настроение започва в чинията ви!

  • 7 944
  • 397
# 15
Приготвям пиле жулиен с царевица,ктаставички и сметана,всички много го харесваме Simple Smile
Виж целия пост
# 16
Децата много обичат зелена салатка с репички, царевичка, варено яйце и краставица.
Виж целия пост
# 17
Любимо на нас и децата са задушени зеленчуци с масло ❤️
Виж целия пост
# 18
Любима ни е салата от царевица Бондюел, риба тон, зелена салата и краставица. Сосът е от майонеза, лимон и зехтин за аромат.
Виж целия пост
# 19
Любима салата у дома: объркват се 1 консерва царевица, 1 консерва червен боб, 1 консерва риба тон, глава червен лук, сол, зехтин и пресен лимон за овкусяване.
Виж целия пост
# 20
В къщи много обичаме задушени зеленчуци. А грахът, зеленият боб и царевицата на Bondulle са невероятни. Другото, което много обичаме в къщи е царевица Bondulle на пара с масло и сол.
Виж целия пост
# 21
Ориз със зеленчуци (грах, моркови, царевица, броколи) - любима рецепта.
На почти всяка салата обичам да добавям царевица.
Виж целия пост
# 22
Приготвям салата с риба тон.
Продукти:
    маруля/айсберг- 1 бр.
    риба тон - 1 консерва
    царевица - 1/2 консерва
    краставици - 1 бр.
    хималайска сол
    зехтин
Приготвяне:
1) Почисвам марулята и я измивам.
2) Накъсвам я.
3) Слагам в купа, добавям нарязаната на кръгчета краставица, царевицата и рибата тон.
4) Овкусявам зелената салата със хималайска сол и малко зехтин.
Виж целия пост
# 23
С червен боб и царевица приготвям салата с риба тон и домати. Овкусявам с лимон, зехтин и сол.
Виж целия пост
# 24
Обичам всякакъв вид салати, но най обичам царевичка леко задушена и поръсена със сол и пармезан.
Но иначе другата ми любима салатка е, зелена салата, риба тон, зелен лук, репички и царевица. А за дресинга използвам дижонска горчица, балсамико, зехтин, блендирам и поливам.
Виж целия пост
# 25
Използвам царевица Bonduell за приготвяне на салата със айсберг , домат и авокадо.Дресинк от кисело мляко , майонеза и лимонов сок.
Виж целия пост
# 26
Грах  Bondulle а и броколи готвя с ориз на фурна най често.
Виж целия пост
# 27
Продуктите на Бондюел са толкова вкусни, че не оставаме без тях. Лесно е задушени с масло, понякога сметана, за салати, супи, гарнитури, в основно, солен кекс/мъфини, сандвичи, разядки, в някои десерти ( напр. сладки макарони на фурна, добавям царевичка ), с една дума-навсякъде!
Виж целия пост
# 28
Грах  - просто го слагам в печен гювеч на фурна. Крехък е и много сладък.
Царевица - правя на децата чашки с царевица, затоплям я и слагам масло. Отгоре всеки си решава с какво да поръси.
Микс от замразени зеленчуци - готвя ги на пара и овкусявам с лимон, зехтин, сол и черен пипер. Чудесна гарнитура.
Виж целия пост
# 29
Царевица Bonduellе слагам на всичко:
1. Судена паста с царевица Bonduellе, риба тон, чери домати, каперси, риган, зехтин и маслини
2. Царевица Bonduellе с масло, пармезан и сол (като тези които ги продават навън, но по-хубава)
3. Царевица Bonduellе със задушени зеленчуци Bonduellе грах и моркови с масло
4. Ориз с царевица Bonduelle, грах и моркови
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия