Мъж Скорпион - 6

  • 2 227
  • 35
# 30
И за двамата се отнася, но Скорпиона не е толкова заслепен. Лъвът докато го ласкаеш,   даже и да го лъжеш ще се надува още повече, ама опитай се да метнеш или да поназнайваш повече от Скорпион...доживотен враг си печелиш.
Виж целия пост
# 31
Това не беше ли Лъвът? Anguished

Тактиката с чесането на егото работи при почти всички. Онези с високо его ще се израдват, че някой признава "величието им" /а не като останалите, които очевидно им завиждат/. Онези с ниско его ще се израдват, че някой ги смята за голяма работа /рядко срещано явление, дори те самите нямат такова високо мнение за себе си/. Друг е въпросът, че четкането не може да продължава твърде дълго, защото води до непоправими щети за онзи, който четка. Защото все пак и ние сме в някоя от горните групи, демек си търсим "четкача".
Виж целия пост
# 32
Здравейте, дами, дойде и моят момент да си споделя мъките тук 😄 Имам вземане-даване с мъж Скорпион, пише ми от началото на май месец, ежедневно, видяхме се, изключително кавалерско поведение, стигна се до целувки, без намеци за нещо повече.. Не сме от един град, след срещата писането продължи всеки ден от сутрин до вечер, веднъж изчезна за 2-3 дни, после отново ми писа, разговорите ни са леки, изключително забавни, постоянно се смеем за нещо, след няколко дни по стечение на обстоятелствата ще съм в неговото населено място иии.. тук идва драмата.. Изчезна от 3-4 дни, във фейсбук влиза веднъж максимум 2 пъти на ден за 5 до 10 минути, не ми е писал, не искам и аз да пиша, за да не досаждам.. За пръв път ми се случва такова нещо, аз съм скорпионка, в същото време имам един скорпион лудо влюбен в мен, с който прекратих отношения и все още не ме оставя на мира. Обяснете ми моля ви, какви очаквания мога да имам от този човек, не искам да го притискам, в момента и работата му е адски натоварена става към 3-4 сутринта, работи до вечерта, обаче съм адски объркана какво да правя, как да постъпя, а виждам потенциал в него за отношения. Лично аз не търся секс или авантюра, трябва ми повече информация как се държат мъжете Скорпиони и при единия и при другия случай, как да се държа аз, за да го задържа? Благодаря предварително 🌸
Виж целия пост
# 33
Обяснете ми моля ви, какви очаквания мога да имам от този човек,
Никакви.
И не е до зодията.
Виж целия пост
# 34
Аз все си мисля, че като сте от една зодия, максимално добре може да се разберете един друг. Затова за въпроси относно Скорпион, питах други Скорпиони (всъщност факт, че попитах двама и ми казаха почти противоположни неща, ама както и да е. Grinning) Мисълта ми е, ти знаеш отговорите, щом си от тяхната зодия, просто трябва да ги откриеш в себе си. Виж аз съм Рак и в общуване със Скорпион ставам като пате в кълчища, нищо не разбирам. Joy
Виж целия пост
# 35
Мъж Скорпион със сериозни намерения в личен план не можеш да го сбъркаш, той е самоуверен,  постоянен, откровен, последователен и всеотдаен, не се влияе от нищо и никого, преследва до край.
Петя извинявай , но в твоя случай просто имаш насреща си обаятелен кавалер,  без сериозни намерения.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия