Кое според вас е най-доброто бебешко мляко бебешко мляко мляко

  • 741
  • 6
Досега внученцето ми го хранихме с NAN Comfortis. От два дена не яде с охота,даже бих казала че отказва да се храни. Педиатърката му предложи да сменим с Бебелан Какво ви е мнението за това мляко, и моля за съвети относно други млека(ясно ми е, че за всяко бебенце е индивидуално) , но все пак ценни ще са ми Вашите съвети, мнения и предложения.
Бебенцето ни е на навършени 2 месеца.
Виж целия пост
# 1
Дъщеря ми вече не пие ,но от самото начало до момента в който спрях съм била с Аптамил.  Много го хареса и не ми се е налагало да го сменям , това е моят опит . Дано съм била полезна 🌷 За мен си беше супер .
Виж целия пост
# 2
Много благодаря 🙂
Виж целия пост
# 3
При бебетата има периоди, в които просто ядат по-малко - може да продължи няколко дни. Това не е повод за смяна на мляко. По-скоро това се прави, ако има проблем със стомаха и т.н.
В началото моето ядеше Аптамил, но имаше проблем с изхождането. Минах на Хипп Комбиотик и се хареса. После съм пробвала и Лактана био, но пак се върнах към Хипп.
Виж целия пост
# 4
Нашият първоначално беше на ХИП Комбиотик, но много го запичаше. Минахме на Лактана био, много си го харесва.
Виж целия пост
# 5
+1 за Аптамил
Виж целия пост
# 6
Ние сме на Фризолака 1, бебето е на 6 седмици. Просто продължихме на това с което е захранен в болницата. Но от началото се изхожда на 24-36часови интервали. Изначално не ми хрумна, че може да е от млякото, защото принципно два педиатъра ми казаха, на АМ изхождането е по на рядко. Решихме да сменим на Hipp Comfort. Но рефлукса се засили и мъжът ми каза спираме и си оставаме на Фризолака. Аз не съм убедена, че рефлукса има общо със смяната (постепенна е, смесваме Фризолака и Hipp-a 50/50), защото рефлукса може от много неща да се засили. Но интересното е, че направих по една доза и от двете да ги "опитаме". Hipp-a ми миришеше много гадно, но на вкус по ми допадна от Фризолака. Фризолака ми е по-сладъл и по-изкуствен на вкус. Но оставих тестовите проби в шкафа, ден по късно се сетих за тях, и интересното бе, че след 24ч. Hipp-a се беше пресякъл, както я прясно мляко се пресича. Фризолака си изглеждаше все едно е стоял час/два навън. Не ги опитах след като са стояли толкова дълго време. Но интересно дали това че Hipp се е пресякъл - е "по-истински".
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия