Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях

  • 58 573
  • 289
# 120
Тане мерси много за информацията.Не мистана само ясно иенската купа покрижа ли се с нещо/хартия за печене ,маже ли се с масло а брашно/,за да се отлепи по-лесно.
Виж целия пост
# 121
tasia , аз работя като с пластилин , сглобявам фигурката, оставям да изсъхне и накрая при поставянето върху тортата лакирам.
на мен една доза от марципан варна 100вода/50масло/100брашщно +захар ми стига за 2 торти големи + обилна украса, 4е и бая материал изхвърлям Simple Smile.
Виж целия пост
# 122
harmony_broken ,а с какво лакираш? newsm78
Виж целия пост
# 123
с мед и вода, Simple Smile разредено 1 чл. мед пълна  на около 50г вода
Виж целия пост
# 124
Направих тази еротична торта за 55-ият рожден ден на наш роднина
 http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2199162
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2199163
Виж целия пост
# 125
На втората снимка си личат две пукнатини точно на циците.Притеснявам се,че до довечера/когато ще я поднеса/могат да се отворят още.С какво мога да ги "залепя"?Като се има впредвид,че ще я транспортирам на 35 километра спишно се нуждая от сьвет.Отгоре тортата е намазана с глюкоза+малко вода.Дали този гланц не е разводнил марципан"Варна"?
Виж целия пост
# 126
Зори, перфектна торта Hug Peace, направо си е бутикова. Професионалистите могат да ти завиждат само  bouquet

 Party
Виж целия пост
# 127
Bambinkamalinka сташна торта.Много ми харесва.За пукнатината не мисля,че е притеснително.Едва ли някой ще й обърне чак такова внимание.Те като видят творбата ти и ще онемеят  Wink А би ли казала как докара този цвят на тялото?
Виж целия пост
# 128
Bambinkamalinka страхотна торта Grinning. Пробвай леко с пръсти да залепиш пукнатините. При мен се получи същото , когато глазирах с глюкоза. Даже и боята ми се беше разводнила леко
Виж целия пост
# 129
Bambinkamalinka,СУПЕР ти е станала тортата!И на мен ми стана много интересно как направи цвета на тялото? Много сполучлив е станал!
Виж целия пост
# 130
Bambinkamalinka, браво !!! Тортата ще обере овациите, сигурна съм.
Щом си я глазирала вече отгоре с глюкоза ти предлагам да не я пипаш повече, за да не стане беля. Не вярвам да се нацепи повече, а при тарнспортирането ще бъдете внимателни да не мърда много и да не се опре в нещо.
Виж целия пост
# 131
Благодаря ви.Вашата оценка означава много за мен.
Цветьт на тялото всьщност е естественият цвят на марципан "Варна"
Пукнатините са се увеличили.явно това покритие не трябва да се глазира или ако се глазира да е на желатинова основа,за да не разводнява.
Виж целия пост
# 132
Bambinkamalinka много гоцка тортичка  Wink. Днес и аз реших да се развихря и да спретна една бърза шарлотена тортичка. Да си призная за първи път правя това чудо и не се справих много с нареждането на плодовете, но моята свеки е специалист от класа в приготвянето на тая красота и ще почерпя идейки от нея. Отчитам няколко недостатъка обаче  Thinking Оказа се че  формата ми е плитка и часта с крема стана много ниска, ама това се оправя с нова форма  Mr. Green. Освен това какаовия крем който беше най-отдолу твърде малко дойде и като отлепях парчето от подноса и остана по подноса, та не се виждат трите слоя.  Най важното е че мъж ми гласува с  две ръце за опита  newsm44
Ето я тортичката:

Виж целия пост
# 133
Много шарено,много готино...
Виж целия пост
# 134
Най важното е че мъж ми гласува с  две ръце за опита  newsm44

Много апетитна тортичка!  bouquet И аз гласувам с две ръце! Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия