Какво ви е мнението за тенджерите под налягане?

  • 10 275
  • 73
# 60
Аз не готвя в такава, защото нямам Mr. Green
Иначе много добро мнение имам - особено ако трябва да се вари нещо дълго време (боб, шкембе и т.н.) става много бързо и не се умирисва кухнята ooooh!
Виж целия пост
# 61
"Положително да".[/iВ нашето семейство винаги е имало такава.Преди години алуминиева,а сега ползвам Фагор.Много е важно ,щом започне да изпуска пара , да се намали котлона.Тогава няма опасност от злополуки/да пази господ/.В такава тенджера готвя кисело зеле-във всички варианти,телешко,субпродукти.За боб и леща -не.Пробвала сам много пъти,но след това цялото съдържание на тенджерата-в канала.
Виж целия пост
# 62
"Положително да".[/iВ нашето семейство винаги е имало такава.Преди години алуминиева,а сега ползвам Фагор.Много е важно ,щом започне да изпуска пара , да се намали котлона.Тогава няма опасност от злополуки/да пази господ/.В такава тенджера готвя кисело зеле-във всички варианти,телешко,субпродукти.За боб и леща -не.Пробвала сам много пъти,но след това цялото съдържание на тенджерата-в канала.
какво става с боба и лещата , та ги хвърляш в канала ? аз отдавна имам такава тенджера , но отскоро готвя в нея / 2-3 пъти / , но боб и леща не съм правила
Виж целия пост
# 63
Нищо им няма на боба и лещата, аз в такава тенджера ги правя, само че боба го варя 20-30 мин под налягане и после го досварявам още половин час на отворен капак с червен пипер, подравки, за да се посгъсти малко.
Виж целия пост
# 64
Това е едно прекрасно изобретение. Много често я ползвам. Въобще не й знам нито марката, нито от какво е направена, защото е поне на 15 г. Важното е да не се пълни над половината и котлонът да е регулиран така, че само от време на време да изпуска по малко пара, ако започне да фучи продължително - намалява се още. Пести време и ел. енергия. Хванала съм й цаката как бързо да я разхерметизирам, за да добавя зеленчуците или нещо друго.
Виж целия пост
# 65
 Не съм им фенка Naughty Не готвя в нея, въпреки, че имаме Whistling
Виж целия пост
# 66
Рядко готвя в тенджерата под налягане.Просто нямам навик да я ползвам.Храната наистина става по-бьрзо.
Виж целия пост
# 67
никакъв проблем,само такава ползвам когато трябва да сваря каквото и да било.Поне съм сигурна,че ще е сварено и то много по-бързо!!! Peace
Виж целия пост
# 68
Мноооого положително! Става за почти всичко - боб, леща, пълнени чушки, заешко, пуешко, домашно пиленце / че е по-жилавичко/.... Още на сватбата ни подариха, но аз с години не я ползвах - беше ме страх. После мъжа ми ме нави, и много съм доволна!
Виж целия пост
# 69
Ползвам си я редовно, защото ми спестява време, а в момента ми е необходимо!  Peace
Виж целия пост
# 70
Ползвам си я редовно, защото ми спестява време, а в момента ми е необходимо!  Peace
Аз също...
Виж целия пост
# 71
От една година имам и вече не мога без нея.
Виж целия пост
# 72
И аз редовно готвя и положително е отношението ми към тенджерата.
Алуминиевата я метнах на боклука. И а змисля, че е вредно да се готви в алуминий. Относно тенджерите - полезни  са. т.е. мятай алумниевата на боклука и си купи неръждавейка.
Виж целия пост
# 73
Имам, но не я ползвам.Един път само съм варила царевица в нея.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия